Најновији чланци на покретној траци:

субота, 5. новембар 2011.

ZNAČENJE BROJA 11 JEDANAEST

Поштовани читаоци,
управо сам добио на мој меил следећи допис који без икаквог коментара у потпуности објављујем-без цензуре:

aurelije@mozilla-srbija.org
локално време пошиљаоцаПослато у 10.45(GMT+01:00).
коме:Zoran Piskovic <zpiskovic@gmail.com>
датум05. новембар 2011. 10.45
насловIstina
послато прекоmozilla-srbija.org





''Ја Аурелије у име АУРЕЛИЈАНАЦА ВАСЕЉЕНЕ И СВЕТА

ЈАВЉАМ ТИ:

Свети Аурелије Августин отац Цркве Наше Апостолске је рекао да је:''БРОЈ ЈЕДАНАЕСТ - ГРБ ГРЕХА''

Нетачно си писао у Твоме посту

''BROJ JEDAN JE ZNAK JEDINSTVA SINDIKAT PORESKE UPRAVE NEZAVISNOST''


да се ради наводно о броју ЈЕДАН!

НЕ РАДИ СЕ ни о каквом НИЗУ 4. ЈЕДИНИЦА, КАКО СИ погрешно ПИСАО и самим тим дезинформисао, ВЕЋ СЕ РАДИ О НИЗУ

4-ЧЕТИРИ  ''NUMBER UNDECIUM''

A ''number undecium''

ZNAČI:

  1. Грешку и самим тим губитак. Зашто чедо моје? Зато што је ''10'' савршени број те је ЗАКОН, а ''11'' представља прекорачење и једнога ''X-10''и другога ''ЗАКОНА-LEXA-NOMOSA''.
  2. ''10'' је знак потпуног циклуса, а ''11'' је симбол неумерености, неразумности, грубости, претеривања и екстремизма.
  3. ''11'' прогнозира могући сукоб  јер је он број ПРЕТЕРИВАЊА. Пошто се ради о амбиваленцији то се може схватити или као ПОЧЕТАК НЕКЕ ОБНОВЕ или КАО ЛОМ И ГРУБО НАРУШАВАЊЕ ''10'' , КАО ПУКОТИНА УНУТАР УНИВЕРЗАЛНЕ ФУНКЦИЈЕ БИВСТВА. ''11'' КАО СМУТЉИВАЦ ДЕЛУЈЕ ХИПЕРТРОФИЧКИ И НЕУРАВНОТЕЖЕНО СНАЖНО УДАРА И АГРЕСИВНО НАПАДА НА КОНСТРУКТИВНИ ЕЛЕМЕНАТ ВАСЕЉЕНЕ ''10'', ШТО оцртава предстојећи неред, болове, афекције, грешке и хаос.
  4. ''11'' има профил индивидуалне иницијативе ''независност'' која не хаје о универзалном складу, према томе, НЕПОГОДНЕ ЈЕ НАРАВИ-ПРГАВАЦ.
  5. Број ''11'' ЈЕ пргав и, зато што је дете 1+1=2, што значи да је сам по себи несретни број сталне борбе и супростављања свима и свакоме. '''11'' је предстојећи знак , ''унутрашње борбе, несклада, побуне, заблуде...кршење НОМОСА....антропоидног ''error-a'' ...побуне ....''.
  6. ''11'' је Универзална комедија, јер се ради о спојевима 5+6=11, ''микрокосмоса и макрокосмоса, земље и неба'', што није могуће, до само у ЈЕДНОМ СЛУЧАЈУ ''ДАН ЈЕДАН''.
С поштовањем,

AURELIJANCI EKUMENE I VASELJENE - ''
Коментар
Не упуштам се у садржину писма, али морам констатовати да је управо на дан 11.11. рођен Геније који је управо говорио о амбиваленцији броја 1+1=2 тј. 11, а то је по:
био догађај везан за:
- 1821. Rođen Fjodor Mihajlovič Dostojevski, jedan od najvećih ruskih i svjetskih književnika. Njegovo djelo postalo je u 20. stoljeću neiscrpan izvor za najraznovrsnije književno-teorijske, estetičke, psihološke i filozofske studije i tumačenja. 
Utjecao je na ukupnu europsku i američku književnost, a posebno često su se na njega pozivali ekspresionisti u književnosti i egzistencijalisti u filozofiji. 
Njegova poznata djela su "Zločin i kazna", "Braća Karamazovi", "Bijedni ljudi", "Poniženi i uvrijeđeni", "Zapisi iz mrtvog doma, "Idiot" i druga. 


После ове чињенице, малкице сам проблем размотрио и са аспекта изванредног
http://serbianforum.org/astrologija/67474-misteriozni-broj-11-a.html
који пише о фрапантним подударностима:
Misteriozni broj 11


 
Mnogo se govori o misterioznom broju 11. Da li je zaista u pitanju misterija ili nešto drugo, ne zna se. Da li su numerološki podaci koji slede samo slučajnost?

1- New York City ima 11 slova

2- Avganistan ima 11 slova

3- Ramsin Yuseb (terorista koji je pretio da će srušiti Bliznakinje 1993. godine) ima 11 slova

4- George W. Bush ima 11 slova 
Ovo bi i mogla da bude puka slučajnost, ali postaje zanimljivije: 

1- New York je bila jedanaesta savezna država SAD-a

2- Prvi avion koji je udario u zgrade Bliznakinje je bio let broj 11

3- Let broj 11 je imao 92 putnika: 9 + 2 = 11

4- Let 77 koji je takođe udario u Bliznakinje je imao 65 putnika: 6+5= 11

5- Tragedija se dogodila 11. septembra, ili kako Amerikanci pišu to izgleda ovako: 9/11; 9 + 1 +1 = 11

6- Datum tragedije (9/11) se poklapa sa Američkim brojem za hitne službe (911). Opet 9 + 1 + 1 = 11
Slučajnost? Nastavite da čitate dalje, pa ćete možda promeniti mišljenje. 

1- Ukupni broj poginulih putnika otetih aviona je 254; 2 + 5 + 4 = 11

2- 11. septembar je 254. dan u godini! Opet 2 + 5 + 4 = 11

3- Bombaški napad u Madridu se dogodio 11.03.2004. godine; 1 + 1 + 3 + 2 + 4 = 11

4- Tragedija u Madridu se dogodila tačno 911 dana nakon napada na zgrade Bliznakinje…

Još uvek ne verujete?''
 Блогер 
Зоран Писковић 
 У Престолном Беломграду-Београду 05.11.2011. године

10 коментара:

  1. Цео дан размишљам о овој поруци. Све је то чудно. Зашто предметни догађај ће се обавити у дане Пуног Месеца, када су људи агресивни и то у петак. Петак није дан за отпочињање било каквог посла...

    ОдговориИзбриши
  2. Цео дан 05.11.2011. године узалудно по Интернету тражим документе за предметни догађај, али ништа нема. Све је у тајности, сем што се зна за датум догађаја, а где ће то бити нигде на Интернету нема. Да ли је могуће да таква Институција од јавног значаја није у могућности да своје чланство обавести о елементарним стварима из свога унутарњег живота. Није то тако било у време Првог конгреса....
    Тотално сам запрепашћен

    ОдговориИзбриши
  3. 06.11.2011 na http://www.vesti-online.com/Vesti/Zanimljivosti/177459/Moc-br-11-Hocemo-li-preziveti-jos-jedan-smak-sveta-11-11-2011 je OBJAVLJENO:
    Moć br. 11: Hoćemo li preživeti još jedan "smak sveta" 11. 11. 2011.

    1.Sledeći petak u kalendaru ubeležen je kao 11. 11. ‘11., što već duže vreme izaziva pometnju kod svih onih koji obraćaju pažnju na neobične kombinacije brojeva u datumima.
    U ezoteričnim krugovima veruje se kako će se tokom tog dana otvoriti nebeska vrata i na taj način će se uspostaviti komunikacija s višim dimenzijama postojanja. Istovremeno, oni skloniji mračnijim razmišljanjima, upozoravaju kako je reč o vrlo opasnim brojevima koji prizivaju sile zla. Sve je počelo još ‘90-ih godina kada su se širom sveta počele da se pojavljuju vesti o neobičnim i važnim situacijama u kojima su se ljudi susretali s kombinacijom 11:11.

    2.Ovaj, po svemu poseban, datum uklopio se i u simboliku 2012. godine koja, prema drvenom kalendaru naroda Maja, označava kraj ovog sveta i početak novog. U tom kontekstu sledeći petak bi trebalo da da bude datum velikih promena. Upravo zato bi 11. 11. mogao da bude početak velikih promena koje donosi 2012, navodi 24sata.
    3.Numerolozi se u potpunosti ne slažu oko simbolike ovog datuma. Oni koji slede pitagorejsku školu interpretacije brojeva povezuju ga sa iluminacijom i duhovnom inspiracijom. Prema njima, to je broj duhovnih glasnika koji s viših nivoa postojanja šalju informacije o našoj istinskoj prirodi. Prisutnost dve jedinice unutar broja 11 u tom kontekstu bi trebalo da označi duhovne vođe koji funkcionišu na nesebičan način.

    S druge strane, takozvana kaldejska škola numerologije, broj 11, svrstava među jako negativne brojeve koji svojom vibracijom donosi brojne nevolje u životu. One koji su rođeni pod njegovim uticajem očekuju prikrivene opasnosti, iskušenja i sve moguće nesreće. Istovremeno odnosi sa suprotnim polom će biti loši i skloni prekidanju. Razlog za ovako oprečna mišljenja verovatno leži u tome što broj 11 spada među ženske brojeve, ali istovremeno se izražava vrlo aktivno.

    ОдговориИзбриши
  4. Nastavak Komentara 1:
    3. Fanatično, ludo i dramatično
    Numerolozi broj 11 ističu kao prvi od dvostrukih brojeva (11, 22, 33, 44, 55) koji sadrže više nivoa vibracija. Broj 11 označava se kao broj krajnosti. S jedne strane, to su idealizam i prosvetljenje, a s druge, ludilo i fanatizam. On ljude podstiče na pokretanje velikih promena koje znaju biti vrlo dramatične.
    4.Pomračile im se jedanaestice
    Višestruka kombinacija jedanaestica uočena je u Engleskoj tokom velikog pomračenja Sunca 11. avgusta 1999. godine u 11 sati i 11 minuta po lokalnom vremenu. Taj datum bio je poseban i zbog prisutnosti tri devetke. To pomračenje Sunca pojavljuje se i u Nostradamusovim proročanstvima.
    5.Broj 11 došao je na loši glas prilikom terorističkog napada na Njujork 11. septembra 2001. Godine. Kombinacija 9/11 kasnije je sistematski korišćena u medijima i na taj način postala sinonim straha za svakog prosečnog Amerikanca. Na taj način je broj 11 došao na crnu listu i postao jako neomiljen
    6. Mračni simboli dušebrižnika
    U želji da dođu do prave simbolike broja 11 različiti duhovni dušebrižnici su počeli da ga povezuju sa satanističkim kultovima. Tom prilikom je u objavljena i teza kako poznati satanistički pozdrav rukom s uzdignuta dva prsta simbolizira dve jedinice u broju 11. Tako je ovaj broj svrstan među najmračnije simbole.
    7.Đavolji broj mrtve majke
    Povezivanje broja 11 s mračnim silama odrazilo se i na filmove. Kanadski horor nazvan "11:11" iz 2004. godine, prikazuje mladu ženu koju progoni duh umrle majke. Tokom filma ona dolazi u kontakt s nematerijalnim svetovima u kojima se kombinacija 11:11 proziva novim đavoljim brojem.
    8.Nije sve tako crno u bioskopima
    Ovu godinu obeležavaju čak dva filma koja koriste simboliku 11:11. Prvi koji se zove "11:11" priča priču o dva dečaka koji preko fenomena 11:11 doživljavaju iskustva reinkarnacije. Za razliku od istoimenog filma iz 2004. godine, ovaj je puno naklonjeniji prema broju 11.
    9. Spustiće se nešto zlo
    Drugi film nazvan je "11-11-11" i prikazaće se upravo na taj datum. Reklamna kampanja taj datum 11. 11. 11. određuje kao dan u kojem će se otvoriti nebeska vrata i na zemlju će se spustiti nešto zlo. Pri tom se ovaj horor prikazuje kao najstrašniji film koji je ikada snimljen.
    10.Nepune tri godine nakon napada na Njujork, sledio je bombaški napad na vozove u Madridu. Datum je opet bio vrlo indikativan - 11. mart 2004. godine. Kada je ove godine Japan ostao poharan razornim potresom i cunamijem, teško je bilo ne primetiti da je opet katastrofa pogodila na 11. marta.
    11.Uspostavljanje ravnoteže
    Postoji mišljenje da vibraciji broja 11 odgovara anđeo Uriel, koji u vreme prelaska u razdoblje Vodolije pomaže pri uspostavljanju ravnoteže i mira. Urielovo ime u prevodu znači "Svetlost Gospodova", što ga direktno povezuje s iluminacijom, a tako i širenjem ljudske svesti.
    12.Pozitivni uticaji
    Svi oni koji sledeći petak doživljavaju u pozitivnom kontekstu ističu kako je taj dan jako povoljan za okretanje duhovnosti. Ako ne možete da meditirate i usmeravate pažnju na dobrobit ovog sveta, učinite nešto pozitivno i širite veselje među najbližima. Tako će svako moći da inicira lepšu budućnost.

    ОдговориИзбриши
  5. Закључак:
    Предметни пост је писан 05.11.2011. године,знатно пре горе цитираног чланка из озбиљних медија са
    http://www.vesti-online.com/Vesti/Zanimljivosti/177459/Moc-br-11-Hocemo-li-preziveti-jos-jedan-smak-sveta-11-11-2011
    ПРЕМА ТОМЕ:
    Трудимо се да позитивно мислимо, сагласно СВЕТОМ оцу Тадеју Витовничком Духовном горостасу СРБИЈЕ који рече: Какве су ти мисли такав ти је и живот !!!

    ОдговориИзбриши
  6. Pozdrav...slucajno sam nasao ovu stranicu...nekih mozda pet godina unazad javlja mi se broj 11 11 uglavnom kad pogledam na sat...ni 2, ni ,3, ni 4, ni 5....itd vec 11 11 (uglavnom ujutru)i stalno se zapitam dokle vise ta cetiri keca...jos sam malopre slucajno nasao film 11 11 i odgledao pa sam se malo istripovao...

    ОдговориИзбриши
  7. Поштовани читаоче,
    У Вашем питању је и одговор. Пре 5 (пет) година Ви сте били у некој по Вас идеалној ситуцији. Тада је дошло до неког ''слома-неко је ту ситуацију драстично нарушио'' и већ 5. година сте у тој новонасталој ситуацији коју не прихватате, она је за Вас неподношљива и веома неповољна. Тај ко је нарушио тај склад је у свему санкционисан. Самом себи је пресудио и тако је ствар нарушавања санкционисао. Поново анализирајте ''разлог'' тог ''краха идиличности'' и све предузмите како би сте ''извршили'' рестаурацију стања које било пре 5. година. То можете и ствар је у Вашим рукама....Запамтите ''У вашим рукама'' је могућност повратка на ''старо идилично стање''.
    Напомињем да нисам нумеролог, али се ради о Универзалном стању који би требало да сви препознајемо и превазиђемо....
    Текст који сте прочитали сам добио од ''Аурелијанаца Београда и Васељене'' и о њима ништа не знам. Можда се јаве и ближе објасне и Вама и мени стање ствари.

    С поштовањем, свако добро
    Блогер Зоран Михаилов Писковић

    ОдговориИзбриши
  8. На веб страни:https://sites.google.com/site/tsstorknezavisnost/project-definition/odrzan-vii-kongres-ugs-nezavisnost
    читамо:
    '' Dan i vreme održavanja VII Kongresa UGS "Nezavisnost", 11.11.2011. godine, u 11 časova i 11 minuta, nije slučajno odabran. On ima simboličan značaj za promene koje su, kroz novi Statut i Programsku platformu, delegati Kongresa prihvatili, a koje će Sindikat u celini - organi i radna tela UGS i granskih sindikata, povereništva u preduzećima i ustanovama, kao i svaki član Sindikata ''Nezavisnost'', realizovati u praksi. Na taj način, UGS ''Nezavisnost'' treba da, organizaciono, programski i kadrovski ojačaju iznutra, te da izbore adekvatnu, odnosno da učvrste svoju poziciju na domaćoj i međunarodnoj sindikalnoj sceni.''
    коментар: Аурелијанци Београда и Васељене не мисле као и напред цитирани веб. Време ће показати ко је правилно схватио број 11.Сигурно је то да је непрестано понављање 11, 11, до у бесконачност пуко тапкање у месту и ништа више.

    ОдговориИзбриши
  9. Занимљиво је то што и напред споменута асоцијација барата бројевима и на темељу њих прави неку визију. Међутим, број 11. па опет бр. 11. до у недоглед поред тапкања у месту значи и непрестану дилему, а то је или повратак складу 11-1=10 или кретање ка пунини саборности 11+1=12. Што пре се напусти ситуација ''11'' која је међупрелаз, то боље за организацију. Сваки потез у смислу ''рестаурације'' 10 или напредка у будуће стање 12 изискује велики напор. 11 је губитничка комбинација то је у овом моменту сигурно! Поздрав!!!

    ОдговориИзбриши
  10. http://borbazaveru.info/content/view/4228/28/
    izveštava:
    Антон Вујма: Хаос у свету изазивају сатанисти

    Tuesday, 13 December 2011
    Санкт Петербуршки стручњак у области односа са јавношћу, кандидат културологије Антон Вујма, посматрајући савремена светска догађања, нарочито у Русији, уочио је њихову везу са сатанистичким ритуалима. „У свету постоји сатанистичка секта, која се зове Бохемијски клуб, којој приписују велику власт у САД. Ово је познато из истраживања једног новинара; он је установио да се у Бохемијском шумарку сваког јуна окупља читава америчка (и светскa) елита и врши окултне ритуале... Ова секта обожава број 11. Он је за њих свет, и управо у то време сатанисти врше своје ритуале“.

    Петербуршки културолог је навео неколико светских догађаја, повезаних с тим бројем:

    11. јуна 1996. – експлозија у московском метроу, на станици „Тулскаја“, 4 особе погинуле, 12 хоспитализовано;

    11. септембра 2001.г. – терористички напад у Њујорку, стотине жртава;

    11. марта 2004.г.- седам експлозија у шпанском возу, погинула 191 особа;

    11. јуна 2010. г. – ноћни нереди у Ошској области Киргизије, 26 погинулих, око 150 рањених;

    11 децембра 2010. г.- митинг на Мањежном тргу у Москви, у сукобима учествовало више од 5000 људи;

    11. априла 2011. г. – терористички напад у минском метроу, 12 погинулих, више од 200 повређених;

    11.фебруара 2011. г. – нереди у Египту, државни удар, оставка владе, а затим и председника Х. Мубарака.

    11. децембра 2011. године - планирани револуционарни митинзи у руским градовима.

    Притом је А. Вујма прецизирао, да су се догађаји (мисли се на протесте поводом одржаних парламентарних избора у Русији- нап. "Борба за веру") одвијали 10. на 11. децембар, у ноћи када је било помрачење месеца, што није неважно за окултисте.

    Извор: "Информ-религија.ру"

    Превод са руског: "Борба за веру"

    ОдговориИзбриши