Најновији чланци на покретној траци:

четвртак, 4. април 2013.

Poreska uprava Srbije raspisala konkurs za izvršilačka mesta 02.04.2013.
















УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД


Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS

ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


НАСЛОВ: Poreska uprava Srbije raspisala konkurs za izvršilačka mesta 02.04.2013. 

ЗДРАВО!

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе и Интернет Јавност СрБије,



УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић са доле објављеног портала преузимају следећи ЈАВНИ ОГЛАС који гласи:

Koordinator; Inspektor poreske policije

Oglas važi od: 02.4.2013.
REPUBLIKA SRBIJA
MINISTARSTVO FINANSIJA I PRIVREDE
PORESKA UPRAVA

Beograd
Na osnovu člana 54 stav 1 Zakona o državnim službenicima (''Sl. glasnik RS'', br. 79/05...104/09) i člana 169b stav 1 Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji (''Sl. glasnik RS'', br. 80/02...93/12)
Oglašava
JAVNI KONKURS
ZA POPUNJAVANJE
IZVRŠILAČKIH RADNIH MESTA
U MINISTARSTVU FINANSIJA I PRIVREDE
PORESKA UPRAVA


I Organ u kome se radna mesta popunjavaju:
Ministarstvo finansija i privrede - Poreska uprava, Centrala

II Radna mesta koja se popunjavaju:

1. Koordinator u Sektoru poreske policije, u zvanju glavni poreski savetnik-osnovna funkcija, u Ministarstvu finansija i privrede-Poreska uprava, Centrala, Sektor poreske policije, prema uslovima za radno mesto pod rednim brojem 30 Unutrašnjeg uređenja i sistematizacije radnih mesta u Ministarstvu finansija-Poreska uprava
1 izvršilac
Opis poslova: obavlja najsloženije studijsko-analitičke poslove iz delokruga rada Sektora poreske policije; u saradnji sa pomoćnikom direktora-glavnim inspektorom planira, organizuje, objedinjava, usmerava i koordinira rad odeljenja u Sektoru poreske policije; po usmerenju glavnog inspektora ostvaruje saradnju sa osnovnim unutrašnjim jedinicama Poreske uprave, drugim državnim organima i organizacijama, kao i saradnju sa međunarodnim organizacijama i telima po predmetima sa inoelementima; zamenjuje pomoćnika direktora-glavnog inspektora u njegovom odsustvu; obavlja i druge poslove po nalogu glavnog inspektora.
Uslovi za rad na radnom mestu: stečeno visoko obrazovanje iz naučne oblasti pravne ili ekonomske nauke na studijama drugog stepena (diplomske akademske studije-master, specijalističke akademske studije, specijalističke strukovne studije), odnosno na osnovnim studijama u trajanju od najmanje 4 godine, položen državni stručni ispit, radno iskustvo u struci od najmanje 9 godina, osposobljenost za rad na računaru; posedovanje organizacionih i rukovodećih sposobnosti.
Stručne osposobljenosti, znanja i veštine koje se proveravaju u izbornom postupku:
poznavanje Krivičnog zakonika, Zakonika o krivičnom postupku i Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji-usmenim putem, razgovorom sa kandidatom.

2. Koordinator za suzbijanje organizovanog kriminala, u zvanju glavni poreski savetnik-osnovna funkcija, u Ministarstvu finansija i privrede-Poreska uprava, Centrala, Sektor poreske policije, Regionalno odeljenje poreske policije Kragujevac, prema uslovima za radno mesto pod rednim brojem 51 Unutrašnjeg uređenja i sistematizacije radnih mesta u Ministarstvu finansija-Poreska uprava
1 izvršilac
Opis poslova: planira, organizuje, objedinjava, usmerava i koordinira rad u Sektoru poreske policije po najsloženijim predmetima i predmetima u fazi ranog otkrivanja rizičnih privrednih subjekata, po usmerenju glavnog inspektora; sarađuje u preduzimanju mera za suzbijanje organizovanog finansijskog kriminala, preduzimanju mera za sprečavanje pojavnih oblika organizovanog finansijskog kriminala u poreskoj oblasti, u oblasti pranja novca i u oblasti finansijskog i privrednog poslovanja; utvrđuje prioritet među predmetima za rad, organizuje i obezbeđuje zakonito, pravilno, blagovremeno i jednoobrazno izvršavanje svih poslova; obavlja najsloženije studijsko-analitičke poslove iz delokruga Sektora poreske policije; ostvaruje saradnju sa osnovnim unutrašnjim jedinicama Poreske uprave, drugim državnim organima i organizacijama, kao i saradnju sa međunarodnim organizacijama i telima po predmetima sa inoelementima; obavlja i druge poslove po nalogu glavnog inspektora.
Uslovi za rad na radnom mestu: stečeno visoko obrazovanje iz naučne oblasti pravne ili ekonomske nauke na studijama drugog stepena (diplomske akademske studije-master, specijalističke akademske studije, specijalističke strukovne studije), odnosno na osnovnim studijama u trajanju od najmanje 4 godine, položen državni stručni ispit, radno iskustvo u struci od najmanje 9 godina, osposobljenost za rad na računaru; posedovanje organizacionih i rukovodećih sposobnosti.
Stručne osposobljenosti, znanja i veštine koje se proveravaju u izbornom postupku: poznavanje Krivičnog zakonika, Zakonika o krivičnom postupku i Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji-usmenim putem, razgovorom sa kandidatom.

3. Inspektor poreske policije za komunikaciju, u zvanju poreski inspektor II-osnovna funkcija, u Ministarstvu finansija i privrede-Poreska uprava, Centrala, Sektor poreske policije, prema uslovima za radno mesto pod rednim brojem 31 Unutrašnjeg uređenja i sistematizacije radnih mesta u Ministarstvu finansija-Poreska uprava
1 izvršilac
Opis poslova: organizuje blagovremeno izvršavanje obaveza i aktivnosti Glavnog inspektora, organizuje sastanke sa predstavnicima domaćih i stranih organa, organizacija i institucija, učestvuje u pripremi materijala potrebnih za sastanke; organizuje i priprema saopštenja za javnost iz delokruga Sektora poreske policije, obavlja protokolarne, organizacione i druge poslove; održava kontakte sa predstavnicima stranih misija i predstavnicima međunarodnih organizacija i institucija u Srbiji, učestvuje u pripremi materijala potrebnih za sastanke sa predstavnicima stranih misija u Srbiji i predstavnicima stranih državnih organa i institucija, priprema stručne materijale, publikacije, prezentacije poreske policije; obavlja i druge poslove po nalogu glavnog inspektora.
Uslovi za rad na radnom mestu:
stečeno visoko obrazovanje iz naučne oblasti pravne, ekonomske nauke ili u okviru obrazovno-naučnog polja društveno-humanističkih nauka na studijama drugog stepena (diplomske akademske studije-master, specijalističke akademske studije, specijalističke strukovne studije), odnosno na osnovnim studijama u trajanju od najmanje 4 godine, položen državni stručni ispit, radno iskustvo u struci od najmanje 4 godine, osposobljenost za rad na računaru; sistematičnost, komunikativnost, poznavanje engleskog jezika.
Stručne osposobljenosti, znanja i veštine koje se proveravaju u izbornom postupku:
poznavanje Krivičnog zakonika, Zakonika o krivičnom postupku i Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji-usmenim putem, razgovorom sa kandidatom.

III Mesto rada:
Za radna mesta pod brojem 1. i 3. mesto rada je Beograd.
Za radno mesto pod brojem 2. mesto rada je Kragujevac.

IV Adresa na koju se podnose prijave:Ministarstvo finansija i privrede - Poreska uprava, Centrala, Beograd, Save Maškovića 3-5, sa naznakom: ''Za javni konkurs''

V Lice zaduženo za davanje obaveštenja o konkursu:Dragana Zarić, broj tel: 011/3953-437, Ministarstvo finansija i privrede-Poreska uprava, Centrala.

ZAJEDNIČKO ZA SVA RADNA MESTA
Uslovi za rad na svim radnim mestima:državljanstvo Republike Srbije; da učesniku konkursa nije prestajao radni odnos u državnom organu zbog teže povrede dužnosti iz radnog odnosa i da nije osuđivan na kaznu zatvora od najmanje 6 meseci.

Rok za podnošenje prijava na konkurs:
Rok za podnošenje prijava je 8 dana i počinje da teče narednog dana od dana objavljivanja u ''Službenom glasniku Republike Srbije''.

Dokazi koji se prilažu uz prijavu na konkurs:- prijava sa biografijom i navodima o dosadašnjem radnom iskustvu;
- original ili overena fotokopija uverenja o državljanstvu;
- original ili overena fotokopija izvoda iz matične knjige rođenih;
- overena fotokopija diplome kojom se potvrđuje stručna sprema;
- overena fotokopija radne knjižice;
- original ili overena fotokopija dokaza o položenom državnom stručnom ispitu za rad u državnim organima;
- original ili overena fotokopija dokaza o radnom iskustvu u struci;
- original ili overena fotokopija sertifikata ili drugog dokaza o poznavanju engleskog jezika (za radno mesto pod rednim brojem 3).

Napomene:Za sva radna mesta, radni odnos se zasniva na neodređeno vreme. Kandidati koji prvi put zasnivaju radni odnos u državnom organu podležu probnom radu od 6 meseci. Kandidati bez položenog državnog stručnog ispita primaju se na rad pod uslovom da isti polože do okončanja probnog rada. Kandidati sa položenim pravosudnim ispitom umesto dokaza o položenom državnom stručnom ispitu podnose dokaz o položenom pravosudnom ispitu. Kandidati koji konkurišu na više radnih mesta podnose pojedinačne prijave za svako radno mesto, sa traženim dokumentima za to radno mesto. Prijave uz koje nisu priloženi svi potrebni dokazi, u originalu ili u fotokopiji overenoj u opštini ili sudu, kao i nepotpune i neblagovremene prijave, biće odbačene.
(Konkurs je objavljen u ''Službenom glasniku Republike Srbije''. br. 30 od 02.04.2013. godine.)

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић желе свим кандидатима успех у конкурсном поступку који је у току.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић оглас преузеше са адресе ближе видљиве кликом на доњи пасус.




С поштовањем, свако добро и здрави били,

БЕОГРАД, ДАНА 04.04.2013. године


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ
-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
Београд, ул. Саве Машковића бр.3-5
Повереник-Justitiarius-Justicijar,

Зоран Михаилов Писковић -Београдски с.р.
Еxpert  za javne finansije

Контакт тел.011/3950-619
е-маил: zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs
Internet prezentacija na:http://www.proglas.blogspot.com


0 коментара:

Постави коментар