Најновији чланци на покретној траци:

субота, 7. април 2012.

BUDŽET SRBIJE FINANSIJSKI SLOBODAN PREMA PORESKA UPRAVA-PREDLOG








Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS 
 USS


ЧЛАНСТВУ И СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА И СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ


Предмет: BUDŽET SRBIJE FINANSIJSKI SLOBODAN PREMA PORESKA UPRAVA-PREDLOG


Поштоване колеге и колегинице Пореске управе,

            УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-Синдикат Пореске управе Београд саопштио је дана 05.04.2012. године да је са аспекта Теорије Институција Јавних Финансија усвајање буџетске ставке за Пореску управу Србије у пословној 2012. години крајње излишно и економски непотребно. Ради се о порезничкој институцији која је способна да саму себе одржи и самофинансира. 


Како? 


То је тајна која припада патентном праву и интелектуалној својини -УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-Синдикат Пореске управе Београд.


СПРЕМНИ СМО ДА О ТОМЕ ПРЕГОВАРАМО ПОРУКА ЈЕ УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-Синдикат Пореске управе Београд!

Констатујемо, да је приликом израде Буџета Републике Србије за 2012. годину требало исти смањити за ФАНТАСТИЧНИХ 6.291.969.000 буџетских обрачунских јединица, а по основу финансирања Пореске управе. Та буџетска ставка је безпотребна, а то УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-Синдикат Пореске управе Београд, тврди на основу ТЕОРИЈЕ ДРЖАВНИХ ФИНАНСИЈА.

Пореска управа Србије као и раније све Пореске администрације Народа Србије су се финансирале искључиво из СОПСТВЕНИХ ПРИХОДА. И сада Пореска управа Србије има сопствене приходе, али са њима не може да аутономно и слободно да располаже. Ти приходи се одузимају од Пореске управе и трансферишу се анонимним корисницима.....

Пореска управа Србије је државна институција од Најважнијег значаја по просперитет Народа Србије и зато УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-Синдикат Пореске управе Београд захтевају под хитно ''финансијско ослобођење'' Пореске администрације од било кога. Због губитка ''слободних финансија'' Пореска управа је у финансијској озбиљној кризи, јер тренутно нема основне и нужне предуслове за рад у економско-материјалном смислу.

СТАЊЕ ЈЕ ДРАМАТИЧНО И ВЕОМА ОЗБИЉНО.....

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-Синдикат Пореске управе Београд скрећу пажњу Интернет јавности Србије на предметни проблем, јер Држава Србија зависи поред осталог и од снажне пореске администрације.

Синдикат Пореске управе-УСС консултује  САН-у 
            УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-Синдикат Пореске управе Београд тренутно води преговоре са представницима Српске економско-финансијске науке и са појединим припадницима Српске Академије наука и уметности о поновном уједињењу свих утицајних фактора друштва Србије, око идеје формирања заједничког Координационог тела ради ''опоравка Пореске управе Србије'' на добробит народа и Државе Срба.


  УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-Синдикат Пореске управе Београд констатују да је визија овог Синдиката остварена не би био могућ следећи феномен о коме надахнуто



пише:

Poreska uprava: Objavljen spisak dužnika

04.04.2012, 10:39
Poreska uprava Srbije objavila je spisak po 500 najvećih poreskih dužnika među preduzećima, preduzetnicima i građanima Srbije, koji ukupno duguju 360 milijardi dinara, rekao je direktor Poreske uprave Dragutin Radosavljević.
Najveći dužnici na listi preduzeća su banke u stečaju Beobanka (25 milijardi dinara), Investbanka (19 milijardi dinara), Astra banka (17 milijardi dinara) i Beogradska banka (14 milijardi dinara), a sledi Javno preduzeće za podzemnu eksploataciju uglja u restrukturiranju sa 11 milijardi dinara duga.
Prema podacima sa sajta Poreske uprave, prvi na listi dužnika među preduzetnicima je Miodrag Jerinić, vlasnik Samostalne trgovinske i zanatske radnje Metalijum sa 175,5 miliona dinara duga.
Najveći poreski dužnik medju građanima je Mario Vujaklija, koji duguje 235,6 miliona dinara.
Za prva tri meseca ove godine Poreska uprava je donela 90.135 opomena za plaćanje poreza i 28.600 rešenja o sprovodejnju naplate za dug od 16,7 milijardi dinara, od čega je naplaćeno 8,7 milijardi dinara

Izvor: rs.seebiz.eu
 С поштовањем, свако добро и здрави били,

Повереник-Justitiarius-Justicijar,

Зоран Михаилов Писковић с.р.


Е Д И Т О Р

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКА УПРАВА БЕОГРАД
СИНДИКАТ БУЏЕТСКИХ РАДНИКА СРБИЈЕ
РЕПУБЛИЧКИ ОДБОР ДРЖАВНЕ УПРАВЕ И ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ
ОДБОР ПОВЕРЕНИКА ПОРЕСКА УПРАВА-ЦЕНТРАЛА
Београд, ул. Трг Николе Пашића 3/5
е-mail:ujedinjenisindikatisrbije@gmail.com
tel:011/2928-535, 011/3349-931 и 062/80-61115
fax:011/2928-535

СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ЦЕНТРАЛА БЕОГРАД-УСС (Скраћени назив)
Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 119 –Повереник Зоран Михаилов Писковић - тел. 011/3950619 факс: 011/3953429 е-мaile zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com URL adresa http://proglas.blogspot.com

Наш Си./Бр. Сл. од 05.04.2012. године

Достава извршена Интернетом: - http://proglas.blogspot.com
radmila.jugovic@poreskauprava.gov.rs
-press@poreskauprava.gov.rs



Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS poverenik Zoran Mihailov Pisković:
Obaveštava


СИНДИКАТ ИСТИНЕ


 Sindikat Poreske uprave Centrala u Beogradu-USS
ПОРЕЗНИЧКИ СИНДИКАТ

0 коментара:

Постави коментар