Најновији чланци на покретној траци:

четвртак, 19. септембар 2013.

Radna Grupa za izradu Pravilnika o stimulaciji zaposlenih Poreske uprave V sednica

















УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД

 SINDIKAT PORESKE UPRAVE CENTRALA Beograd-USS


ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


Предмет: Radna Grupa za izradu Pravilnika o stimulaciji zaposlenih Poreske uprave V sednica 

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе и Интернет јавност Србије,


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић овим путем обавештавају порезнике Србије да је дана 19.09.2013. године одржана- Radna Grupa za izradu Pravilnika o stimulaciji zaposlenih Poreske uprave V sednica-

На Седници су у потпуности одбачени сви ставови овога Синдиката као уопштени и некохерентни те је испољена велика нетрпељивост и агресивност присутних према овоме аутентичном Синдикату.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић констатују да је овај Синдикат победио у овој синдикално-радничкој активности, јер наши аргументи које смо изнели на:



на  Radna Grupa za izradu Pravilnika o stimulaciji zaposlenih Poreske uprave V sednica- нису аргументовано побијени. 

Ближе информације можете сазнати од наших повереника који су заједно са Вама у вашим Организационим јединицама, који су вечерас о свему детаљно обавештени, а можете и лично контактирати доле потписаног Главног повереника који ће Вам све подробно рећи и информисати Вас о свему.

Како Вам је познато на ''Radna Grupa za izradu Pravilnika o stimulaciji zaposlenih Poreske uprave I-V sednice'' поред УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њиховог Повереника Зорана Михаиловог Писковића присуствовао је представник другог синдиката који се углавном није бавио темом расправе него темом ко смо ми заправо? За разлику од нас Аутентичних Синдикалаца који смо писмено и усмено активно радили у Радној групи, тај ''представник'' никакав писмени поднесак није поднео и на крају капитулантски рекао ''да Његов Синдикат све прихвата''.

Иначе, током те мучне Јавне расправе за себе сам им рекао да имам све Синдикалне исправе и легитимационе знаке, те сам потом затражио да се представи тај назови ''синдикалац'' и коначно утврди ''Ко је заправо тај човек, у чије име он то говори и кога он представља?''. Наравно да је и ово питање ''одбачено''....................

О том човеку на званичном сајту Пореске управе читали смо својевремено следеће и то објавили под насловом


у коме се поред осталог децидно наводи следеће.

РЕПУБЛИКА СРБИЈА
МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА
ПОРЕСКА УПРАВА
19.04.2012.год.
Б е о г р а д


ОБАВЕШТЕЊЕ


Републички одбор и Председништво Синдиката управе Србије на седницама одржаним 3. априла 2012. године су донели
ОДЛУКУ
Опозива се Милан Думић, председник Јединствене организације синдиката Пореске управе Србије са функције члана Републичког одбора и Председништва синдиката јер је својим иступањем на међународном семинару на тему “Социјални дијалог у Србији” нанео велику штету Синдикату, чиме се руши углед Синдиката пред чланством и представницима Синдиката државних службеника Европе.
Републички одбор Синдиката предлаже Одбору Јединствене организације синдиката Пореске управе Србије да закаже седницу Одбора, како би се Одбор изјаснио о поверењу председнику Јединствене организације синдиката Пореске управе Србије. У раду Одбора учествоваће и чланови Републичког одбора Синдиката управе Србије.
                                         
    Председник               
Његош Потежица             

Ова информација до данас 19.09.2013. године није демантована од стране Објавиоца, а на радном састанку Радне групе када сам ту ствар хтео да до краја да расправим и ствар дефинитивно рашчистимо од присутних нисам добио подршку, а хтео сам само да утврдимо ко је стварни, а ко назови-такозвани синдикалац?

Иначе, о поменутом ''синдикалцу'' на званичном сајту


дана 19.09.2013. године читамо да само у случају ''Господинове организације'' имамо истовремено два председника, што је просто напросто невероватно и правно немогуће. Од њих двоје доле наведених порезника један је сигурно су-''вишак'', а то читаоци нека сами закључе ко је тај су-вишак без кога се не може:

ЈОС

Ред. бр.

ЈЕДИНСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЈА СИНДИКАТА

ПРЕДСЕДНИЦИ
1.

ЗАПОСЛЕНИХ У РЕПУБЛИЧКОМ ФОНДУ ПЕНЗИЈСКО ИНВАЛИДСКОГ ОСИГУРАЊА

Снежана Петровић
2.

ЗАПОСЛЕНИХ У ПОРЕСКОЈ УПРАВИ СРБИЈЕ

Милан Думић
3.

ЗАПОСЛЕНИХ У ПОРЕСКОЈ УПРАВИ СРБИЈЕ

Микица Бешевић
4.

ЗАПОСЛЕНИХ У РЕПУБЛИЧКОМ ФОНДУ ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ СРБИЈЕ

Звездана Милићевић
5.

ЗАПОСЛЕНИХ У МИНИСТАРСТВУ ФИНАНСИЈА – УПРАВА ЗА ТРЕЗОР

Јошка Чолаковић
6.

ЗАПОСЛЕНИХ У НАЦИОНАЛНОЈ СЛУЖБИ ЗАПОШЉАВАЊА

Раде Васиљевић
7.

ЗАПОСЛЕНИХ У РЕПУБЛИЧКОМ ГЕОДЕТСКОМ ЗАВОДУ

Мирјана Јовановић
8.

ЗАПОСЛЕНИХ У РЕПУБЛИЧКИМ ОРГАНИМА УПРАВЕ

Владан Левајац
9.

ЗАПОСЛЕНИХ У РЕПУБЛИЧКИМ ОРГАНИМА УПРАВЕ

Божа Ерцег
10.

ЗАПОСЛЕНИХ У ДРУШТВЕНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА

Милан Живковић
11.

ЗАПОСЛЕНИХ У МИНИСТАРСТВУ ОДБРАНE

Радивоје Миленковић
12.

Његош Потежица, досадашњи председник Синдиката који је из старог сазива изабран у нови сазив.



 

  













С поштовањем, свако добро и здрави били, у очекивању да коначно сазнамо ко је овлашћено и одговорно лице напред поменутог синдиката у Пореској управи и са којим лицем се може разговарати у том синдикату о радничким проблемима. Ово би требао и послодавац да утврди и расправи.....Доле потписани је са свега напред изнетог и тражио да се напред споменути ''синдикални друг'' легитимише пред Радном групом евентуално неким незастарелим уверењем његове Синдикалне централе издатим после 19.04.2012. године да је он њен представник-повереник. Уместо да је тражену исправу показао присутнима, он је тихо рекао присутнима како Његов синдикат нема везе са ПКУ што још више потенцира сумњу да поменути ''синдикални друг'' заиста никакве везе нема са синдикалном централом у чије име наступа.....  

Са свега напред изнетог, а након телефонских консултација са повереницима овог Синдиката обављених дана 19.09.2013. године, доноси се следећи оперативни,

ЗАКЉУЧАК 

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић овим путем обавештавају порезнике Србије да од дана 19.09.2013. године више не учествовују у  раду Radnе Grupе za izradu Pravilnika o stimulaciji zaposlenih Poreske uprave, te da samim tim nemaju više nikakve veze sa predlozima opštih akata sačinjenih od pomenute Grupe.  





Београд, Дана 19.09.2013. године
Повереник-Justitiarius,
Expert za javne finansije
Зоран Михаило Писковић

СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ЦЕНТРАЛА БЕОГРАД-УСС
Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 119
тел. 011/3950-619 факс: 011/3953-429 е-мaile zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com URL adresa http://proglas.blogspot.com


0 коментара:

Постави коментар