Најновији чланци на покретној траци:

уторак, 12. март 2013.

Izbor i reizbor direktora Poreske uprave Srbije-finale
















УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД

 SINDIKAT PORESKE UPRAVE CENTRALA Beograd-USS


ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


Предмет: Izbor i reizbor direktora Poreske uprave Srbije-finale


Поштоване колеге и колегинице Пореске управе и Интернет јавност Србије,


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаилов Писковић су обавештени о ''Izboru i reizboru direktora Poreske uprave Srbije-finale''.


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаилов Писковић бивају питани од стране запослених о ставу овога Синдиката по предметном конкурсу, а ми им кажемо да смо о тој теми пуно писали, па изволите читајте нас. 

Можете се и сада упознати о предметној теми, кликом на следеће редове-наслове нашег Синдиката, ако Вас било шта занима?:







УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаилов Писковић могу само констатовати да долази финале финала, а биће како треба по Правди Истинитог Бога и Васељенског Сведржитеља. Ко треба разумеће шта овај Синдикат говори годинама, као што и ми схватамо да смо уопште несхваћени, с обзиром да никога не занима Синдикална истина аутентичног Синдикализма Србије!

Жетва је почела.....на време!!!!


 С поштовањем, свако добро и здрави били,

Београд, Дана 12.03.2013. године
Повереник-Justitiarius-Justicijar,
Expert za javne finansije

Зоран Михаилов Писковић-
- Дорћолац - Београд

СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ЦЕНТРАЛА БЕОГРАД-УСС
Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 119
тел. 011/3950-619 факс: 011/3953-429 е-мaile zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com URL adresa http://proglas.blogspot.com

1 коментар:

  1. Допуна:

    Зашто не важи Уставни принцип ''равноправности и једнакости'' за све руководиоце филијала на нивоу целог Министарства финансија и привреде, већ постоји само конкурс у само једном делу поменутог Министарства, а за остали део тог истог Министарства такав принцип конкурисања не важи, нити било коме пада напамет да то уводи.......Изволите заинтересовани питајте о томе Надлежне......

    ОдговориИзбриши