Најновији чланци на покретној траци:

среда, 29. фебруар 2012.

SINDIKALNA ISTINA JE ISTNA BEZ OBZIRA NA BROJ PRISTALICA







PRAVDA
Justitia regnorum fundamentum -Правда је темељ државe и власти народа'', "Правда држи земљу и градове".

USS

Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS

ЧЛАНСТВУ И СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА И СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ


Предмет: SINDIKALNA ISTINA JE ISTNA BEZ OBZIRA NA BROJ PRISTALICA


Поштоване колеге и колегинице Пореске управе,

БЕОГРАД-ПОРЕСКА УПРАВА ЦЕНТРАЛА- ПОВЕРЕНИК УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД

OBAVEŠTENJE

ЗОРАН МИХАИЛОВ ПИСКОВИЋ рекао је на скупу порезника који су самоорганизовани у ''РЕФОРМСКЕ СНАГЕ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ-САДА И ОДМАХ'' при САВЕТУ ЗАПОСЛЕНИХ ЦЕНТРАЛА У БЕОГРАДУ, одржаном у једној организационој јединици Пореске управе Србије – Централа у Београду, дана 29.02.2012. године, да ће тема наредних синдикалних промоција напред поменутог ПОВЕРЕНИШТВА, први пут у историји пореског СИНДИКАЛИЗМА – бити остварени де факто синдикални резултати.

"Први пут ће тема синдикалних разговора бити остварени де факто резултати синдикалне борбе која је у току."-истакао је поново Писковић.
"Просто звучи невероватно, да смо ми највеће синдикалне резултате остварили у време наше тоталне синдикалне маргинализације, ароганције и игноранције. Наши синдикални опоненти ''и с аспекта Политиканства и с гледишта Култа Личности Непогрешивог Лидера-Вође'', могу да нас нападају бесмисленим питањима као на пример: колико Вас има, кога Ви заправо представљате итд., али је чињеница да је овај Синдикат невероватне резултате издејствовао и то само ИСТИНОМ и крајњом истинољубивошћу", рекао је Зоран Михаилов Писковић.

Он је додао, да су УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД једина синдикална опција која је остала доследна истим вреднотама и идеалима, за разлику од других синдикално-радничких опција, које су временом мењале своју нарав, деловање и своју активност, и то из месеца у месец, у зависности од препрека и изазова на које су наилазили.

"Ми можемо о различитим стварима дискутовати на синдикалној сцени Пореске управе Србије, можемо бити и даље омаловажавани и исмејавани на различите начине, али се не може поставити питање наших основних вреднота и стога ниједан наш колега или колегиница – СрБски порезник не поставља у својој свести као реалну могућност, да би смо ми у будућој ''НОВОЈ ПОРЕСКОЈ УПРАВИ КОЈА СЕ незаустављиво РАЂА'' могли да заступамо и радимо нешто зашта ПОРЕЗНИЦИ нису сагласни”, указао је Зоран Михаилов Писковић.

Он је нагласио, да ће порезници Србије у наредном периоду морати бирати између три синдикалне визије и подвизија и додао да су порезницима потребни синдикалци с кредибилитетом и резултатима иза себе, са јасном панорамом будућих догађаја и збивања, који знају где су кренули и који неће мењати синдикалну акцију из часа у час из трена у трен.

"Радовао бих се да нас по томе порезници процењују, шта је ко од нас СИНДИКАЛАЦА способан да уради и има ли ко од нас уопште план за будућност, јер се први пут после дугог времена у овој Пореској управи, која је сада изашла оснажена и преображена, развијају стратешке информатичке апликације, програми и пројекти, који ће нас увести у Европску Заједницу Пореских Администрација", истакао је на крају Зоран Михаилов Писковић председник УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД.

С поштовањем, свако добро и здрави били,

Повереник-Justitiarius-Justicijar,

Зоран Михаилов Писковић с.р.


Е Д И Т О Р

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКА УПРАВА БЕОГРАД
СИНДИКАТ БУЏЕТСКИХ РАДНИКА СРБИЈЕ
РЕПУБЛИЧКИ ОДБОР ДРЖАВНЕ УПРАВЕ И ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ
ОДБОР ПОВЕРЕНИКА ПОРЕСКА УПРАВА-ЦЕНТРАЛА
Београд, ул. Трг Николе Пашића 3/5
е-mail:ujedinjenisindikatisrbije@gmail.com
tel:011/2928-535, 011/3349-931 и 062/80-61115
fax:011/2928-535

СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ЦЕНТРАЛА БЕОГРАД-УСС (Скраћени назив)
Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 119 –Повереник Зоран Михаилов Писковић - тел. 011/3950619 факс: 011/3953429 е-мaile zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com URL adresa http://proglas.blogspot.com

Наш Си./Бр. Сл. од 29.02.2012. године.

Достава извршена Интернетом: - http://proglas.blogspot.com
radmila.jugovic@poreskauprava.gov.rs
-press@poreskauprava.gov.rs
-ujedinjenisindikatisrbije@gmail.com


Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS poverenik Zoran Mihailov Pisković:
Obaveštava

''TEŠKO DEVOJCI KOJA SE KAJE.''
pressonline.rs  I žene varaju, ali se ne hvale neverstvo‑2.jpg


СИНДИКАТ ИСТИНЕ

Sindikat Poreske uprave Centrala u Beogradu-USS
ПОРЕЗНИЧКИ СИНДИКАТ

0 коментара:

Постави коментар