Најновији чланци на покретној траци:

среда, 30. октобар 2013.

Uraditi korak po korak

















 
 SINDIKAT PORESKE UPRAVE CENTRALA Beograd-USS
УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД

 SINDIKAT PORESKE UPRAVE CENTRALA Beograd-USS


ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


Предмет: Uraditi korak po korak

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе и Интернет јавност Србије,


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић подржавају све порезнике Србије који храбро, отресито, одважно, истрајно, свесно и основано захтевају од надлежних да буду распоређени и унапређени на слободна радна места са вишим звањима и платним разредима и то без одлагања.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић налазе да истрошена обећања која се тичу напредовања у служби више не важе, зато што никада нису ни важила, па је стога само упорна акција запослених једини пут и начин да се тренутна депримирајућа и понижавајућа ситуација по предметном питању већ једном на законит начин превазилази.

Ово игнорисање основне потребе и права запослених да се поштено напредује у служби траје више од 14. година и стога само масовним искреним тражењем остваривања тог права се може нешто урадити, разуме се у поступку који је законом прецизно прописан у добронамерном духу.

            Према томе ''У се и своје кљусе'' законитом акцијом решавајмо свој проблем порука је УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД који пружа пуну подршку тренутном оправданом настојању које гласи:''Поштено, па ако се мора и на суд!''

С поштовањем, свако добро и здрави били,

Београд, Дана 30.10.2013. године
Повереник-Justitiarius,
Expert za javne finansije
Зоран Михаило Писковић



СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ЦЕНТРАЛА БЕОГРАД-УСС
Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 119
тел. 011/3950-619 факс: 011/3953-429 е-мaile zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com URL adresa http://proglas.blogspot.com


0 коментара:

Постави коментар