Најновији чланци на покретној траци:

уторак, 25. март 2014.

KONKURS ZA IZVRŠILAČKO RADNO MESTO U PORESKOJ UPRAVI 20 03 2014















KONKURS ZA IZVRŠILAČKO RADNO MESTO U PORESKOJ UPRAVI 20 03 2014

Vodeći administrator za elektronski nadzor na poslovima fiskalizacije, u zvanju viši poreski savetnik - ostale funkcije

Oglas važi od: 20.3.2014.
REPUBLIKA SRBIJA
MINISTARSTVO FINANSIJA
PORESKA UPRAVA

Beograd
Na osnovu člana 54 stav 1 Zakona o državnim službenicima ("Sl. glasnik RS", br. 79/05...104/09) i člana 169b stav 1 Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji ("Sl. glasnik RS", br. 80/02...108/13), oglašava
JAVNI KONKURS
ZA POPUNjAVANjE IZVRŠILAČKOG RADNOG MESTA
U MINISTARSTVU FINANSIJA - PORESKOJ UPRAVI

I Organ u kome se radno mesto popunjava: 
Ministarstvo finansija - Poreska uprava, Centrala, Beograd, Save Maškovića 3-5

II Radno mesto koje se popunjava:
1. Vodeći administrator za elektronski nadzor na poslovima fiskalizacije, u zvanju viši poreski savetnik - ostale funkcije, u Ministarstvu finansija - Poreska uprava, Centrala, Sektor za informacione i komunikacione tehnologije, Odeljenje za IKT infrastrukturu, Grupa za elektronski nadzor, prema uslovima za radno mesto pod rednim brojem 393. Unutrašnjeg uređenja i sistematizacije radnih mesta u Ministarstvu finansija - Poreska uprava
1 izvršilac

Opis poslova: 
neposredno, blagovremeno i u skladu sa propisima izvršava i koordinira poslove u vezi formiranja i održavanja ažurne baze podataka, na osnovu koje se vrši fiskalizacija u organizacionim jedinicama Poreske uprave, izrađuje termin plan na osnovu koga se vrši prenos podataka o evidentiranom prometu na fiskalnim kasama putem GPRS terminala, priprema metodološka uputstva, druga uputstva, naredbe i druga akta, kao i njihove izmene i dopune, prati upravnu i sudsku praksu, propise koji uređuju postupak fiskalizacije, odgovara za zakonitu, pravilnu, blagovremenu, efikasnu i jednoobraznu primenu propisa iz svoje nadležnosti, obavlja i druge poslove po nalogu rukovodioca grupe.
USLOVI:
stečeno visoko obrazovanje iz naučne, odnosno stručne oblasti u okviru obrazovno-naučnog polja prirodno-matematičkih, tehničko-tehnoloških ili društveno-humanističkih nauka na studijama drugog stepena (diplomske akademske studije - master, specijalističke akademske studije, specijalističke strukovne studije), odnosno na osnovnim studijama u trajanju od najmanje 4 godine, položen državni stručni ispit, radno iskustvo u struci od najmanje 7 godina, osposobljenost za rad na računaru; poznavanje razvoja i najnovijih metoda upravljanja informacionim sistemima, sistematičnost u radu.
Stručne osposobljenosti, znanja i veštine koje se proveravaju u izbornom postupku: poznavanje Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji i provera veštine komunikacije - usmenim putem.

III Mesto rada: 
Beograd.

IV Adresa na koju se podnose prijave: 
Ministarstvo finansija - Poreska uprava, Centrala, Beograd, Save Maškovića 3-5, sa naznakom: "Za javni konkurs".

V Lice koje je zaduženo za davanje obaveštenja o konkursu: 
Dragana Zarić, broj telefona: 011/3953-437, Ministarstvo finansija - Poreska uprava, Centrala.

Uslovi za rad na radnom mestu: državljanstvo Republike Srbije; da učesniku konkursa nije prestajao radni odnos u državnom organu zbog teže povrede dužnosti iz radnog odnosa i da nije osuđivan na kaznu zatvora od najmanje 6 meseci.

Rok za podnošenje prijava na konkurs:
Rok za podnošenje prijava je 8 dana i počinje da teče narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku Republike Srbije".

Dokazi koji se prilažu uz prijavu na konkurs:
- prijava sa biografijom i navodima o dosadašnjem radnom iskustvu;
- original ili overena fotokopija uverenja o državljanstvu;
- original ili overena fotokopija izvoda iz matične knjige rođenih;
- overena fotokopija diplome kojom se potvrđuje stručna sprema;
- overena fotokopija radne knjižice;
- original ili overena fotokopija dokaza o položenom državnom stručnom ispitu za rad u državnim organima;
- original ili overena fotokopija dokaza o radnom iskustvu u struci.

Napomene: 
Za navedeno radno mesto, radni odnos se zasniva na neodređeno vreme. Kandidat koji prvi put zasniva radni odnos u državnom organu podleže probnom radu od 6 meseci. Kandidat bez položenog državnog stručnog ispita prima se na rad pod uslovom da isti položi do okončanja probnog rada. Kandidat sa položenim pravosudnim ispitom umesto dokaza o položenom državnom stručnom ispitu podnosi dokaz o položenom pravosudnom ispitu. Prijave uz koje nisu priloženi svi potrebni dokazi, u originalu ili u fotokopiji overenoj u opštini ili sudu, kao i nepotpune i neblagovremene prijave biće odbačene.

Oglas objavljen u "Službenom glasniku RS" 20.03.2014. godine.
PREUZETO sa Ministarstvo  

0 коментара:

Постави коментар