Најновији чланци на покретној траци:

четвртак, 12. јун 2014.

Društvo za kulturu i umetnost Kraljevo dokazuje snagu umetnosti








Društvo za kulturu i umetnost Kraljevo




Poštovani,

pisali smo o Društvo za kulturu i umetnost Kraljevo i njihovom radu na


Podsećanja radi upoznali smo Internet javnost da su istaknuti Kraljevački slikari Vlastimir Spasojević-Evčo i Slobodan Marinković predsednk i dopredsednik Društvo za kulturu i umetnost Kraljevo. Takođe, u dole navedenom video materijalu veoma informativno se govori o Vlastimir Spasojević-Evčo i Slobodan Marinković. Pogledajte ih:





Društvo za kulturu i umetnost Kraljevo deluje u ''Kući Piskovića'' U Kraljevu, Hajduk Veljkova br. 25. Dole potpisani Bloger upoznaje čitaoce ovim putem da Društvo za kulturu i umetnost Kraljevo istražuje mnoge umetničke fenomene vezane za Leonarda Da Vinčija i četvrtu dimenziju. Na umetnički način Društvo za kulturu i umetnost Kraljevo naslućuje ove fenomene i sredstvima umetničkog stvaranja do njh doseže.

Kada posetilac dođe u Društvo za kulturu i umetnost Kraljevo ovo Društvo za kulturu i umetnost Kraljevo pomaže gostu razmenu poleta, snage i vlasti između posetioca i samoga Društvo za kulturu i umetnost Kraljevo, što je neverovatna stvar. Tako, Društvo za kulturu i umetnost Kraljevo posetocu pruža priliku da ex nihilo iz sebe stvori Umetnost. To se postiže metodom ''čistog platna-papira'' ispred sebe. Taj okvir i belina sma od sebe posredstvom posetioca kreira sliku. Tog momenta dolazi kod posetioca relaksacija i pun doživljaj stvaralaštva  iz ''ex nihilo''. Društvo za kulturu i umetnost Kraljevo i njihovi kopredsednici Vlastimir Spasojević-Evčo i Slobodan Marinković stručno pomažu posetiocu da ''vide'' sliku i potom je izobraze na platnu-papiru. Vlastimir Spasojević-Evčo i Slobodan Marinković obezbeđuju pune tehničke uslove za ovakvo stvaralaštvo koje preporađa svakog posetioca.

I dolepotpisani Bloger razgovarajući sa posetiocima Društvo za kulturu i umetnost Kraljevo saznao je da su Vlastimir Spasojević-Evčo i Slobodan Marinković uspeli da umetnost aktiviraju u poletnu snagu i vibraciju. Vlastimir Spasojević-Evčo i Slobodan Marinković nisu samo teoretičari već su i praktičari koji posetiocima pomažu da oni sami otkriju silu umetnosti koja je kreativna, a ipak nevidljiva.

Ima tu slika koje su dar Umetnosti i koje vlasnicima ''pomažu'' tokom dana da sve probleme percepiraju Sferom Umetničke Egzistencije. O svemu ovome možete i lično razgovarati sa slikarima Vlastimir Spasojević-Evčo i Slobodan Marinković svakoga dana posetom Društvo za kulturu i umetnost Kraljevo u ''Kući Piskovića'' Kraljevo, Hajduk Veljkova br. 25 od 18-23 časova.

Kako je ovo složena tema ne bih više pisao, ali je sasvim izvesno da će svaki posetilac Društvo za kulturu i umetnost Kraljevo i njihovih akademskih slikara Vlastimir Spasojević-Evčo i Slobodan Marinković dobiti bližu informaciju putokaz u Carstvo Kulturnog umeća življenja.

Beograd, 12.06.2014. godine

Bloger

Zoran Mihailo Pisković-Beogradski

0 коментара:

Постави коментар