Најновији чланци на покретној траци:

недеља, 8. новембар 2015.

Društvo za kulturu i umetnost Kraljevo doprinosi širenju umetničke istine













Друштво за културу и уметност у Краљеву, у Хајдук Вељковој 27, изнад атељеа Властимира Спосојевића Евча, који је и председник тог друштва, уприличило је изложбу слика Краљевчанина Мирослава Симеуновића Симеуна.





Društvo za kulturu i umetnost Kraljevo doprinosi širenju umetničke istine, а што можете јасно видети на горњем видео приказу.

Преузето са: http://www.katv.rs/tvprilozioktobar2015 na kome je potpuniji video autora Dragana Bajovića

Доле потписани блогер жели успеха Друштву за културу и уметност Краљево - Краљево ул, Хајдук Вељкова бр. 25-27 и његовом Председнику Властимиру Спасојевићу-Евчу пуно успеха у тајанственој мисији пројаве Уметничког Света у Свету тривијалности и борбе за преживљавање. Мало је познато да се код Друштво за културу и уметност Краљево - Краљево ул, Хајдук Вељкова бр. 25-27 налази ''пролаз из тривијалности у имагинацију'' који омогућава посетиоцу доживљај симболизма и апстрактности. Ту је Леонардо Да Винчи који својим сентенцијама подстиче Друштво за културу и уметност Краљево - Краљево ул, Хајдук Вељкова бр. 25-27 да изналази уметнички одговор на изазове данашње отуђености. Људи Мегалополиса СрБије и шире требали би да обилазе ово Друштво за културу и уметност Краљево - Краљево ул, Хајдук Вељкова бр. 25-27 не би ли нашли пут повратку СОБСТВА-СЕБСТВА и спознаје БИЋА и БИВСТВУЈУЋЕГ и тако практично решили на свом нивоу индивидуације основна питања онтологије и егзистенције на личносном нивоу.

Друштво за културу и уметност Краљево
 - Краљево ул, Хајдук Вељкова бр. 25-27


Блогер,

Зоран Михаило Писковић-Београдски

Митровдан 08.11.2015. година

0 коментара:

Постави коментар