Најновији чланци на покретној траци:

недеља, 27. јануар 2013.

PORESKA UPRAVA CENTAR ZA VELIKE PORESKE OBVEZNIKE Beograd, Kralja Milana 5- тел. 011/333-09-45




















УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД

 SINDIKAT PORESKE UPRAVE CENTRALA Beograd-USS


ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


Предмет: PORESKA UPRAVA CENTAR ZA VELIKE PORESKE OBVEZNIKE Beograd, Kralja Milana 5- тел. 011/333-09-45

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе и Интернет јавност Србије,


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаилов Писковић са медија од 23.01.2013. прекуцавају следећи оглас:
На основу чл. 69, 70. и члана 72. став 1. тачка 1. Закона о јавним набавкама („Службени гласник РС”, број 116/08)
МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА И ПРИВРЕДЕ
ПОРЕСКА УПРАВА
ЦЕНТАР ЗА ВЕЛИКЕ ПОРЕСКЕ ОБВЕЗНИКЕ
11000 Београд, Краља Милана 5
oбјављује
ЈАВНИ ПОЗИВ 
за прикупљање понуда 
Врста поступка: отворени поступак.
Предмет јавне набавке: средства за чишћење и папирна галантерија (ЈН 01/2013).
Опис предмета јавне набавке: предмет јавне набавке је набавка добара – средства за чишћење и папирна галантерија, а обим набавке је дефинисан у конкурсној документацији. 
Услови за учествовање у поступку (право учешћа, докази о испуњености услова...): право учешћа у поступку имају физичка и правна лица која испуњавају услове из члана 44. Закона о јавним набавкама, a испуњеност услова понуђач доказује на начин предвиђен чланом 45. Закона о јавним набавкама. Услови које сваки понуђач треба да испуни, као и начин на који се доказује испуњеност истих, одређени су конкурсном документацијом.
Критеријум и елементи критеријума за избор најповољније понуде: критеријум за избор најповољније понуде је „најнижа понуђена цена”.
Биће изабрана најповољнија понуда, односно понуда понуђача са најнижом понуђеном ценом, која добије максималан број пондера (100).
Увид и преузимање конкурсне документације (услови, место, време, рок, накнада трошкова...): заинтересовани понуђачи могу извршити увид у конкурсну документацију сваког радног дана, од 9,00 до 16,00 часова, почев од дана објављивања јавног позива у „Службеном гласнику РС”. Конкурсна документација се преузима на адреси: Пореска управа, Центар за велике пореске обвезнике, Одсек за материјалне ресурсе (канцеларија 309), Краља Милана 5, Београд, без надокнаде. Конкурсна документација може бити достављена поштом, телефаксом или електронском поштом, у року од два дана, од дана пријема захтева за достављање конкурсне документације. 
Подношење понуда (рок, место, време, начин, назнака...): рок за подношење понуда је 30 дана, од дана објављивања јавног позива у „Службеном гласнику РС”. Благовременим ће се сматрати све понуде које стигну на адресу наручиоца најкасније последњег дана наведеног рока, до 12,00 часова. Уколико рок истиче на дан који је нерадан, као последњи дан наведеног рока ће се сматрати први наредни радни дан до 12,00 часова. Понуде се подносе у затвореној и запечаћеној коверти на адресу наручиоца: Министарство финансија и привреде, Пореска управа, Центар за велике пореске обвезнике, Београд, Краља Милана 5, са назнаком „Не отварати – Понуда за јавну набавку добара – средства за чишћење и папирна галантерија, редни број ЈН 01/2013”. На полеђини коверте уписује се назив понуђача, адреса, телефон и име особе за контакт.
Отварање понуда (место, време, присуство заинтересованих...): отварање понуда је јавно. Понуде ће се отварати одмах по истеку рока за подношење понуда, то јест у 13,00 часова, последњег дана горе наведеног рока. Отварање понуда ће се обавити у просторијама наручиоца Пореска управа – Центар за велике пореске обвезнике, Београд, Краља Милана 5 (канцеларија број 305). Отварању понуда могу присуствовати сва заинтересована лица. Представници понуђача морају имати овлашћење које ће предати комисији за јавну набавку приликом отварања понуда.
Рок за доношење одлуке о избору најповољније понуде: одлука о избору најповољније понуде биће донета у року од 15 дана, од дана отварања понуда. Наведену одлуку наручилац ће доставити свим понуђачима у року од три дана од дана њеног доношења.
Контакт (особа, место, време, број телефона, e-mail адреса...): додатне информације о предметној јавној набавци могу се добити сваког радног дана у времену од 9,00 до 15,00 – позивом на телефон број: 011/333-09-45. Особа за контакт: Свјетлана Ракоњац.
Након преузимања конкурсне документације додатне информације се могу добити искључиво писаним путем
УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаилов Писковић желе успех објављеном конкурсу.

 С поштовањем, свако добро и здрави били,

Београд, Дана 27.01.2013. године
Повереник-Justitiarius-Justicijar,
Expert za javne finansije

Зоран Михаилов Писковић-
- Београдскo-Дорћолски с.р.

СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ЦЕНТРАЛА БЕОГРАД-УСС
Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 119
тел. 011/3950-619 факс: 011/3953-429 е-мaile zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com URL adresa http://proglas.blogspot.com

0 коментара:

Постави коментар