Најновији чланци на покретној траци:

недеља, 6. јануар 2013.

PORESKA UPRAVA REGIONALNI CENTAR KRAGUJEVAC ULICA 27. MARTA 14 POZIVA

















УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД

 SINDIKAT PORESKE UPRAVE CENTRALA Beograd-USS


ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


Предмет: PORESKA UPRAVA REGIONALNI CENTAR KRAGUJEVAC ULICA 27. MARTA 14 POZIVA 

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе и Интернет јавност Србије,


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаилов Писковић са штампаних медија од 29.12.2012. године прекуцавају следећи текст:
На основу чл. 70. и 72. Закона о јавним набавкама („Службени гласник РС”, број 116/08)
МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА И ПРИВРЕДЕ
ПОРЕСКА УПРАВА
РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР КРАГУЈЕВАЦ
34000 Крагујевац, 27. марта 14
објављује
ЈАВНИ ПОЗИВ
услуга физичко техничког обезбеђења
ЈН 5у/12
1) Министарство финансија и привреде, Пореска управа Регионални центар Крагујевац, позива све заинтересоване понуђаче да поднесу понуде у поступку јавне набавке услуга физичко техничког обезбеђења – у отвореном поступку, за потребе Министарства финансија, Пореске управе, Регионалног центра Крагујевац, које користи Регионални центар Крагујевац, Филијале Крагујевац и Аранђеловац.
2) Поступак јавне набавке спроводи се уз примену члана 21. Закона о јавним набавкама („Службени гласник РС”, број 116/08), а по Одлуци директора Регионалног центра Крагујевац, број: 40408-1-12/2012 од 20. децембра 2012. године о покретању поступка јавне набавке услуга.
3) Број јавне набавке: 5У/12.
4) Предмет јавне набавке је услуга физичко-техничког обезбеђења за потребе Министарства финансија и привреде, Пореске управе, Регионалног центра Крагујевац (Регионални центар и Филијала Крагујевац зграда „Безистана” у Крагујевцу; Филијала Аранђеловац).
Детаљан опис набавке дат је у конкурсној документацији.
Трошкове припреме понуде сноси понуђач.
У складу са чланом 24. Закона о јавним набавкама, наручилац обавештава да, уколико се појави потреба за новим услугама које представљају понављање сличних и уколико се исте уклапају у основни пројекат набавке, постоји могућност доделе уговора у преговарачком поступку без објављивања јавног позива.
5) Понуде се припремају и подносе у складу са упутством из конкурсне документације.
Понуде са варијантама нису дозвољене.
6) Право учешћа у поступку имају сва заинтересована лица која испуњавају услове из чл. 44. и 45. Закона о јавним набавкама, а њихова испуњеност се доказује на начин предвиђен конкурсном документацијом (оригинали, оверене и неоверене копије). Понуда се сачињава према упутству, на обрасцима који се дају у конкурсној документацији.
7) Критеријум за избор понуда је „најнижа понуђена цена”.
8) Увид у конкурсну документацију може се остварити у Порескoj управи, Регионалном центру Крагујевац, 27. марта 14, канцеларија број 107, I спрат, сваког радног дана од 9,00 до 15,00 часова. Документација се може преузети или затражити њено достављање поштом односно електронском поштом (захтев се доставља на факс 034/332-935 и мора да садржи назив фирме, адресу, mail адресу, контакт телефон и име особе за контакт).
9) Конкурсна документација се може преузети без накнаде.
10) Понуђач је дужан да достави потврде о вредности извршених услуга из области физичко техничког обезбеђења у претходне три године на обрасцима из конкурсне документације, овереним и потписаним у складу са Законом, а којим се доказује да је понуђач у периоду 2009, 2010. и 2011. године, обављао наведене послове у вредности најмање: на годишњем нивоу у износу од 3.600.000,00 динара, без ПДВ-а. Уколико је понуђач основан после 1. јануара 2010. године, потребно је да достави потврде чији би износ подељен са бројем месеци пословања понуђача дао месечну услугу, најмање 300.000,00 динара, без ПДВ-а.
11) Додатна обавештења и информације у вези са преузимањем документације заинтересовани могу добити на телефон 034/332-935 радним даном, у периоду од 9,00 до 12,00 часова. Лице за контакт је Снежана Луковић.
12) Понуде са приложеном документацијом подносе се путем препоручене поште или лично, у запечаћеној коверти са назнаком: „Понуда за јавну набавку услуга физичко техничког обезбеђења – не отварати”, на адресу: Министарство финансија и привреде, Пореска управа, Регионални центар Крагујевац, 27. марта 14, соба број 129, до 12,00 часова последњег дана за подношење понуда. Последњи дан за подношење понуда је 30. дан, од дана објављивања јавног позива. На полеђини коверте је неопходно навести назив подносиоца понуде, име особе за контакт и телефон.
13) Понуде ће бити отворене у 12,15 часова, 30. дана, од дана објављивања јавног позива у „Службеном гласнику РС” у просторијама Пореске управе, Регионалнoг центра Крагујевац, 27. марта 14, у великој сали (приземље).
Отварање понуда је јавно. Уколико рок за достављање, односно отварање понуда истиче на дан који је нерадан, као последњи дан наведеног рока сматраће се први наредни радни дан. Рокови се рачунају наредног дана, од дана објављивања у „Службеном гласнику”, а благовремене понуде, су оне које су до наведеног рока пристигле на означену адресу. Неблаговремене понуде се неотворене враћају понуђачима.
Присутни представници понуђача морају имати писано пуномоћје за учешће у поступку отварања понуда.
14) Одлука о избору најповољније понуде биће донета у оквирном року од 15 дана, од дана отварања понуда.
15) Наручилац задржава право да смањи обим набавке, као и да одустане од набавке.


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаилов Писковић желе успех у предметној пословној могућности и шанси за најбоље понуђаче.


 С поштовањем, свако добро и здрави били,

Београд, Дана 06.01.2013. године
Повереник-Justitiarius-Justicijar,
Expert za javne finansije

Зоран Михаилов Писковић-
- Београдско-Дорћолски с.р.

СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ЦЕНТРАЛА БЕОГРАД-УСС
Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 119
тел. 011/3950-619 факс: 011/3953-429 е-мaile zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com URL adresa http://proglas.blogspot.com

0 коментара:

Постави коментар