Најновији чланци на покретној траци:

среда, 5. јун 2013.

„Katalog i nomenklatura vozila” AMSS Agencija” d.o.o., Beograd, Kneginje Zorke 58














УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
 Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS

ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


НАСЛОВ: „Katalog i nomenklatura vozila” AMSS Agencija” d.o.o., Beograd, Kneginje Zorke 58.

ЗДРАВО!

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе и Интернет Јавност СрБије,


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић са јавних медија од  26.04.2013. године, прекуцавају следећe Oбавештење о закљученoм уговору:

‘’ На основу члана 24. став 2. и члана 69. став 1. Закона о јавним набавкама („Службени гласник РС”, број 116/08)

МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА И ПРИВРЕДЕ
ПОРЕСКА УПРАВА-ЦЕНТРАЛА
11000 Београд, Саве Машковића 3-5

објављује
ОБАВЕШТЕЊЕ 

о избору најповољније понуде
Врста поступка: преговарачки поступак без објављивања јавног позива.
1. Подаци о наручиоцу: Министарство финансија и привреде, Пореска управа Централа, Саве Машковића 3-5, 11000 Београд.
2. Предмет јавне набавке: добара – стручна литература „Каталог и номенклатура возила” и „Записник о процени вредности возила”, друго издање за 2013. годину и прво издање за 2014. годину, издавача „АМСС Агенција” д.о.о., Београд, Кнегиње Зорке 58.
3. Подаци о изабраној понуди
– Стручна литература „Каталог и номенклатура возила” и „Записник о процени вредности возила”, понуђача – „АМСС Агенција” д.о.о, Београд, Кнегиње Зорке 58, (ПИБ: 100345306, матични број: 17167529).
4. Основ за примену преговарачког поступка без објављивања јавног позива у складу са чланом 24. став 1. тачка 4. Закона о јавним набавкама: Пореска управа у оквиру обављања послова из делокруга своје надлежности има потребе континуираног праћења прописа, као и потребу перманентне едукације запослених. „Каталог и номенклатура возила 164” и „Записник о процени возила” спадају у оквир обавезне стручне литературе, јер пружају податке од значаја за обрачун пореза код промета возила.
С обзиром да је „АМСС Агенција” д.о.о. Београд, Кнегиње Зорке 58, издавач наведене стручне литературе, а чланом 24. став 1. тачка 3. Закона о јавним набавкама је предвиђено да, ако због техничких, односно уметничких разлога предмета јавне набавке или из разлога повезаних са заштитом искључивих права, набавку може испунити само одређени понуђач, тиме се стичу услови да се спроведе преговарачки поступак без објављивања јавног позива, у складу са Законом о јавним набавкама („Службени гласник РС”, број 116/08).
5. Вредност понуде: 1.761.200,00 динара, без ПДВ-а’’


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић желе успеха свим субјектима наведеним у горе прекуцаном обавештењу са јавних медија од 26.04.2013. године.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић ово Јавно обавештење прекуцаше и објавише пре свега због тога што се истим успешно и ефикасно решавају услови рада запослених у Пореској управи. Интерес запослених је да предметно Јавно обавештење буде саопштено, јер су горе наведене активности потребне ради услова свих услова, а то је услуга коришћења -„Каталога и номенклатуре возила” и „Записника о процени вредности возила”, друго издање за 2013. годину и прво издање за 2014. годину, издавача „АМСС Агенција” д.о.о., Београд, Кнегиње Зорке 58..


С поштовањем, свако добро и здрави били,

БЕОГРАД, ДАНА 05.06.2013. године


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ
-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
Београд, ул. Саве Машковића бр.3-5
Повереник-Jуstitiariуs-Jуsticijar,

Зоран Михаилов Писковић -Београдски с.р.
Еxpert  za javne finansije

Контакт тел.011/3950-619
е-маил: zoran.piskovic@poreskaуprava.gov.rs
Internet prezentacija na:http://www.proglas.blogspot.coм



0 коментара:

Постави коментар