Најновији чланци на покретној траци:

субота, 8. јун 2013.

Sindikalna politika je istovremeno i kaljava i veličanstvena




















УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД

 SINDIKAT PORESKE UPRAVE CENTRALA Beograd-USS


ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


Предмет: Sindikalna politika je istovremeno i kaljava i veličanstvena

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе и Интернет јавност Србије,


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић 07.06.2013. године имали су разговор са запосленима тотално разочараним текућим синдикалним политикама у Пореској управи. Истакли су да је Синдикализам у Пореској управи бесмислен и се за своја права треба борити индивидуално и као јединке-бедни појединци.


Рекао сам им, да су ти наводи бесмислени те сам их упутио на наше Ставове по том питању који кликом на следећи наслов можете размотрити


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић су потом напоменули да је Синдикална политика веома ризична социјална активност, али је и итекако потребна ради реализације заједничког добра свих запослених.

Синдикална политика је фундаментална акција која омогућава остваривање права свих запослених на ефикаснији и сигурнији начин.

 За Монотеисте бављење синдикалном политиком је велика духовна обавеза ради остваривања заједничког добра запослених и узвишених радничких циљева напоменуо је УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић.


Синдикална политика у Пореској управи је крајње контрадикторна, пуна злобе и себичности, егоцентризма, нарцизма и апсолутно хаотична, али можда је то зато, што се њоме не баве прави монотеисти и хришћани, сматрају УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић. 

Током поменутог сусрета са групом запослених УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић рекао је, да у свету рада и најамног односа, влада велико сиромаштво слободе и сигурности, истакавши како сви синдикални активисти требају да се боре против економских и социјалних неправди у Пореској управи и шире.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић потом су рекли да никада нису по сваку цену желели да буду неприкосновене вође и ексклузивни лидери унутар Синдикалног животарења у Пореској управи, јер би то било незанимљиво, те су одбили да траже било каква ''луксузна'' права на која иначе имају синдикати право сагласно Закону. ''Не желимо да будемо Први-Шампиони у Синдикализму, јер свако ко то хоће по сваку цену, заправо самога себе не поштује и не воли'' истакао је УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић.

Потом УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић је изнео мишљење да треба да се живи и разговара са свим запосленима на синдикалним зборовима и трибинама, јер ако овај задатак не остваримо сви ћемо се осећати помало изолованим и отуђенима. 


То би било јако погрешно, бесмислено, отуђено и јадно”, на крају је истакао УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић.


С поштовањем, свако добро и здрави били,

Београд, Дана 08.06.2013. године
Повереник-Justitiarius-Justicijar,
Expert za javne finansije
Зоран Михаило Писковић-
- Дорћол - Београд

СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ЦЕНТРАЛА БЕОГРАД-УСС
Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 119
тел. 011/3950-619 факс: 011/3953-429 е-мaile zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com URL adresa http://proglas.blogspot.com



0 коментара:

Постави коментар