Најновији чланци на покретној траци:

четвртак, 12. децембар 2013.

Zaposlenje Javni oglas Konkurs Poslovi Poreska uprava važi od 12.12.2013 do 20.12.2013
























 Zaposlenje Javni oglas Konkurs Poslovi Poreska uprava važi od 12.12.2013 do 20.12.2013

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
 Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS

ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


НАСЛОВ:  Zaposlenje Javni oglas Konkurs Poslovi Poreska uprava važi od 12.12.2013 do 20.12.2013

ЗДРАВО!

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе и Интернет Јавност СрБије,

            Хитно прекуцавамо са медија од 11.12.2013. године оглас који траје почев од 12.12.2013. године до закључно са 19.12.2013. године. Оглас је објављен дана 11.12.2013. године, па како рок конкурисања брзо тече хит оглас објављујемо под хитно:

МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА, ПОРЕСКА УПРАВА, на основу члана 54. став 1. Закона о државним службеницима („Службени гласник РС”, бр. 79/05 ... 104/09) и члана 169б став 1. Закона о пореском поступку и пореској администрацији („Службени гласник РС”, бр. 80/02 ... 47/13), оглашава јавни конкурс
– за попуњавање извршилачких радних места у Министарству финансија – Пореској управи.
I Oрган у коме се радна места попуњавају: Министарство финансија – Пореска управа, Централа, Београд, Саве Машковића 3-5.
II Радна места која се попуњавају:
1. Оператер, у звању виши порески сарадник – остале функције, у Министарству финансија – Пореска управа, Централа, Сектор за информационе и комуникационе технологије, Одељење за ИКТ инфраструктуру, Одсек за системску инфраструктуру, према условима за радно место под редним бројем 350. Унутрашњег уређења и систематизације радних места у Министарству финансија – Пореска управа, 1 извршилац.
Опис послова: Спроводи термински план обраде на систему, спроводи упутства и процедуре систем администратора и администратора базе података, обавља припрему података у електронском облику, обезбеђују пренос и размену података са организационим јединицама управе, пружа помоћ при преносу података, спроводи процедуре за обезбеђење сигурносних копија података, у рачунском центру обавља послове техничара за одржавање. Извештава о раду на припреми и обради. Обавља и друге послове по налогу шефа одсека.
Услови: Стечено високо образовање из научне, односно стручне области у оквиру образовно-научног поља природно-математичких, техничко-технолошких или друштвено-хуманистичких наука на студијама првог степена (основне академске студије, основне струковне студије), односно на студијама у трајању до 3 године; положен државни стручни испит; најмање 3 године радног искуства у струци; познавање најновијих техника за пренос и размену података; знање енглеског језика; оспособљеност за рад на рачунару.
Стручне оспособљености, знања и вештине које се проверавају у изборном поступку: познавање Закона о пореском поступку и пореској администрацији и провера вештине комуникације – усменим путем.
2. Виши референт – ИТ техничар, у звању виши порески референт – остале функције, у Министарству финансија – Пореска управа, Централа, Сектор за информационе и комуникационе технологије, Регионално одељење за информациони систем и рачунарску подршку Београд, према условима за радно место под редним бројем 381. Унутрашњег уређења и систематизације радних места у Министарству финансија – Пореска управа, 1 извршилац.
Опис послова: Ради на откривању и замени неисправне опреме. Одржава и замењује делове пасивне мреже. Учествује и спроводи упутства и инструкције за инсталацију, конфигурацију и редовно одржавање опреме. Обавља и друге послове по налогу начелника одељења.
Услови: ССС – природног, друштвеног или техничког смера, радно искуство у струци од најмање 3 године, положен државни стручни испит, оспособљеност за рад на рачунару.
Стручне оспособљености, знања и вештине које се проверавају у изборном поступку: познавање Закона о пореском поступку и пореској администрацији и провера вештине комуникације – усменим путем.
III Место рада:
За наведена радна места место рада је Београд.
IV Адреса на коју се подносе пријаве
Министарство финансија – Пореска управа, Централа, Београд, Саве Машковића 3-5, са назнаком „За јавни конкурс”.
V Лице које је задужено за давање обавештења о конкурсу
Драгана Зарић, тел: 011/3953-437, Министарство финансија – Пореска управа, Централа.
Заједничко за сва радна места
Услови за рад на свим радним местима: држављанство Републике Србије; да учеснику конкурса није престајао радни однос у државном органу због теже повреде дужности из радног односа и да није осуђиван на казну затвора од најмање 6 месеци.
Рок за подношење пријава на конкурс:
Рок за подношење пријава је 8 дана и почиње да тече наредног дана од дана објављивања у „Службеном гласнику РС”.
Докази који се прилажу уз пријаву на конкурс:
– пријава са биографијом и наводима о досадашњем радном искуству;
– оригинал или оверена фотокопија уверења о држављанству;
– оригинал или оверена фотокопија извода из матичне књиге рођених;
– оверена фотокопија дипломе којом се потврђује стручна спрема;
– оверена фотокопија радне књижице;
– оригинал или оверена фотокопија доказа о положеном државном стручном испиту за рад у државним органима,
– оригинал или оверена фотокопија доказа о радном искуству у струци,
– оригинал или оверена фотокопија сертификата или другог доказа о знању енглеског језика (за радно место под редним бројем 1.).
НАПОМЕНА:
– За наведена радна места радни однос се заснива на неодређено време.
– Кандидати који први пут заснивају радни однос у државном органу, подлежу пробном раду од 6 месеци. Кандидати без положеног државног стручног испита примају се на рад под условом да исти положе до окончања пробног рада.
– Кандидати који конкуришу на више радних места подносе појединачне пријаве за свако радно место, са траженим документима за то радно место.
– Пријаве уз које нису приложени сви потребни докази у оригиналу или фотокопији овереној у општини или суду, као и непотпуне и неблаговремене пријаве биће одбачене.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаило Писковић желе успеха свим кандидатима.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаило Писковић се извињавају кандидатима што нисмо одмах објавили предметни оглас, али то је било само због тога што смо имали друге информације које су се тицале запошљавања, али смо евидентно ипак успели да информацију пустимо благовремено интернет јавности Србије.

С поштовањем, свако добро и здрави били,

БЕОГРАД, ДАНА 12.12.2013. године


 Zaposlenje Javni oglas Konkurs Poslovi

 Poreska uprava važi od 12.12.2013 do 20.12.2013
УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ
-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
Београд, ул. Саве Машковића бр.3-5
Повереник-Justitiarius-Justicijar,
Зоран Михаило Писковић с.р.
Еxpert  za javne finansije

Контакт тел.011/3950-619
е-маил: zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs
Internet prezentacija na:http://www.proglas.blogspot.com


0 коментара:

Постави коментар