Најновији чланци на покретној траци:

четвртак, 4. април 2013.

Ministarstvo finansija i privrede, Poreska uprava Regionalni centar Beograd , ul. 27 marta 28-32

















УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
 Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS

ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


НАСЛОВ: Ministarstvo finansija, Poreska uprava Beograd (Stari Grad)27 marta 28-32,



УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић са доње наведене адресе преузео је и објављује:

објављује

Министарство финансија, Пореска управа Београд (Стари Град)27 марта 28-32,


ЈАВНИ ПОЗИВ,
Врста поступка: отворени поступак
2013/ЈП91109
Оглас је објављен на порталу:
4.4.2013

Предмет јавне набавке: услуге спровођења мера заштите од пожара за потребе Пореске управе, Регионалног центра Београд.Редни број ЈН је 8/13
 Опис предмета:
Предмет јавне набавке су услуге спровођења мера заштите од пожара, одржавање справа, уређаја и опреме за гашење пожара у исправном стању, са обезбеђењем резервних делова, за потребе Пореске управе, Регионалног центра Београд, са припадајућим филијалама и  експозитурама. Редни број ЈН је 8/13.
Право учешћа имају сва физичка и правна лица која испуњавају услове из члана 44. Закона о јавним набавкама. Испуњеност наведених услова понуђач доказује на начин предвиђен чланом 45. Закона. Услови које сваки понуђач треба да испуни као и начин на који се доказује испуњеност услова су ближе одређени конкурсном документацијом.
Избор најповољније понуде ће се извршити по критеријуму – «економски најповољније понуде» чији су елементи: 1) Укупна вредност понуде 2) Гарантни рок за извршене услуге Oпис елемената критеријума и методологија вредновања је саставни део конкурсне документације.
Заинтересовани понуђачи могу извршити увид и преузимање конкурсне документације сваког радног дана, од 10:00 до 14:00 часова, почев од дана објављивања јавног позива у „Сл. гласнику РС“, на адреси: Министарство финансија и привреде, Пореска управа Регионални центар Београд, у Београду Улица 27. марта 28 – 32 канцеларија бр. 53 Д, уз подношење овлашћења за преузимање конкурсне документације. Конкурсна документација може бити достављена и поштом, телефаксом или електронском поштом.
Рок за подношење понуда је 30 дана од дана објављивања јавног позива у „Сл. гласнику РС“, не рачунајући дан када је позив објављен. Благовременим ће се сматрати све понуде које стигну на адресу наручиоца најкасније последњег дана наведеног рока, до 14:00 часова. Уколико рок истиче на дан који је нерадан, као последњи дан наведеног рока ће се сматрати први наредни радни дан до 14:00 часова. Понуде се подносе у затвореној и запечаћеној коверти на адресу наручиоца: Министарство финансија и привреде, Пореска управа Регионални центар Београд, у Београду Улица 27. марта број 28-32, са назнаком «Понуда за учествовање у отвореном поступку за јавну набавку услуга спровођења мера заштите од пожара, одржавање справа, уређаја и опреме за гашење пожара у исправном стању, са обезбеђењем резервних делова, за потребе Пореске управе, Регионалног центра Београд, са припадајућим филијалама и експозитурама. Редни број ЈН је 8/13 - НЕ ОТВАРАТИ». Понуђач подноси понуду у затвореној коверти, овереној печатом и на полеђини коверте наводи свој тачан назив и адресу, телефон и факс као и име и презиме овлашћеног лица за контакт.
Отварање понуда је јавно. Понуде ће се отварати у 14:15 часова, последњег дана горе наведеног рока. Отварање понуда ће се обавити у просторијама наручиоца - Министарство финансија и привреде, Пореска управа Регионални центар Београд, у Београду Улица 27. марта број 28-32, сала у сутерену. Отварању понуда могу присуствовати сва заинтересована лица. Представници понуђача морају имати овлашћење које ће предати комисији за јавну набавку приликом отварања понуда.
Одлука о избору најповољније понуде биће донета у року од 7 дана од дана отварања понуда. Наведену одлуку наручилац ће доставити свим подносиоцима понуда у року од три дана од дана њеног доношења.
Особа за контакт је Драган Смиљанић, телефон 011/33 41 232.

Остале информације:
Захтев за додатним информацијама или појашњењима у вези са припремањем понуде, заинтересовано лице ће упутити на следећу адресу наручиоца: Министарство финансија и привреде, Пореска управа Регионални центар Београд,у Београду Улица 27. марта број 28-32, са напоменом „Захтев за додатним информацијама или појашњењима конкурсне документације - јавна набавка услуга спровођења мера заштите од пожара, одржавање справа, уређаја и опреме за гашење пожара у исправном стању, са обезбеђењем резервних делова, за потребе Пореске управе, Регионалног центра Београд, са припадајућим филијалама и експозитурама, редни број ЈН 8/13”. Тражење додатних информација или појашњења, у вези са припремањем понуде, телефоном није дозвољено.


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић желе успех у предметном Јавном позиву ради јавне набавке.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић оглас преузеше са



С поштовањем, свако добро и здрави били,

БЕОГРАД, ДАНА 04.04.2013. године


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ
-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
Београд, ул. Саве Машковића бр.3-5
Повереник-Justitiarius-Justicijar,

Зоран Михаилов Писковић -Београдски с.р.
Еxpert  za javne finansije

Контакт тел.011/3950-619
е-маил: zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs
Internet prezentacija na:http://www.proglas.blogspot.com


0 коментара:

Постави коментар