Најновији чланци на покретној траци:

субота, 15. фебруар 2014.

Sistem dokvalifikacije-učenja na daljinu ugovaraju Ujedinjeni Sindikati Srbije-Sindikat Poreske uprave Beograd



















Sistem dokvalifikacije na daljinu ugovaraju Ujedinjeni Sindikati Srbije-Sindikat Poreske uprave Beograd


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД

 SINDIKAT PORESKE UPRAVE CENTRALA Beograd-USS


ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


Предмет: Sistem dokvalifikacije-učenja na daljinu ugovaraju Ujedinjeni Sindikati Srbije-Sindikat Poreske uprave Beograd

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе и Интернет јавност Србије,


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић у деканату једне Београдске високошколске установе-факултету својевремено су започели уговарање пословно-техничке сарадње за знања и вештине правно-економске-финансијско-банкарске и информатичке струке. Овај факултет има лиценцу и у рангу је признатих факултета са угледним дипломама.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић као један од најкопетентнијих синдиката у Србији за јавне финансије, препознао је повољност и будућност коју пружа систем учења на даљину који је развио напред поменути угледни и афирмисани факултет.

Иначе, систем учења на даљину који је развио напред поменути факултет помоћи ће свим заинтересованим члановима УЈЕДИЊЕНИХ СИНДИКАТА СРБИЈЕ-СИНДИКАТА ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД да се доквалификују и  преквалификују, а њиховим члановима породица омогућиће стицање високошколског образовања без напуштања њихових породица, родитеља и места становања.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић ће под посебним условима понудити својим члановима, као и члановима њихових породица да стекну највиша академска звања из области права-економије и финансијско-банкарског пословања, о чему се управо настављају предметни преговари о сарадњи.

Током наставка ових преговора, утврђено је да су потенцијали за будућу сарадњу сада много већи и разноврснији од оних који су разматрани приликом започињања преговарања о синдикално-пословној сарадњи области образовања.

Овај поступак преговарања и закључивања уговора о сарадњи, биће успешно довршен, онога момента када УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић буду обезбедили довољан број кандидата-полазника, што ће омогућити свим пријављеним кандидатима, нижу школарину и плаћање исте путем административне забране на плате. Породицама кандидата на овај начин се помаже да не плаћају својој деци закупнине за станове у Београду, односно спречиће се њихово одвајање из породица запослених, што је свакако за многе породице болно и дирљиво.

Заинтересовани за ову иницијативу УЈЕДИЊЕНИХ СИНДИКАТА СРБИЈЕ-СИНДИКАТА ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њиховог Повереника Зорана Михаила Писковића могу се, детаљно обавестити путем доле наведених контакт адреса.

С поштовањем, свако добро и здрави били,

Београд, Дана 15.02.2014. године
Повереник-Justitiarius,
Expert za javne finansije
Зоран Михаило Писковић

Sistem dokvalifikacije na daljinu ugovaraju Ujedinjeni Sindikati Srbije-Sindikat Poreske uprave Beograd
СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ЦЕНТРАЛА БЕОГРАД-УСС
Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 119
тел. 011/3950-619 факс: 011/3953-429 е-мaile zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com URL adresa http://proglas.blogspot.com

0 коментара:

Постави коментар