Најновији чланци на покретној траци:

четвртак, 3. април 2014.

Sindikat Poreske uprave-USS i ''ROLLING EYEWEAR'' iz Beograda ugovorili sindikalnu-poslovnu optičarsku saradnju
















Sindikat Poreske uprave-USS i ''ROLLING EYEWEAR'' iz Beograda ugovorili sindikalnu-poslovnu optičarsku saradnju

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД

Обавештавамо све запослене Пореске управе-Централе у Београду да је овај Синдикат за све запослене склопио Уговор о пословној сарадњи са познатом оптичарском здравственом установом ''ROLLING EYEWEAR'' из Београда, Булевар Михаила Пупина бр. 10Д/III.

У овој офтамолошкој оптичарској амбуланти можете добити бесплатне очне прегледе, одређивање диоптрије-оштрине вида, израда најквалитетнијих наочара и осталих помагала.

Синдикат Пореске управе-УСС и ''ROLLING EYEWEAR'' из Београда, Булевар Михаила Пупина бр. 10Д/III су уговорили да сви запослени Пореске управе Централа у 6 (шест) месечних једнаких рата путем административне забране могу купити сва оптичка помагала, сочива, најквалитетније наочаре за сунце, наочаре које штите од Соларних и других зрака, антирефлекс и фотогреј наочаре и сл.  Сви износи по основу промета без ПДВ-а, се умањују за 5% сагласно члану 10. Уговора о пословној сарадњи, јер овај Синдикат делује сагласно начелу'' Не треба нам ништа, зато уместо нама, све погодности  и попусте одобрите запосленима Пореске управе''.

Контакт телефон ''ROLLING EYEWEAR'' из Београда, Булевар Михаила Пупина бр. 10Д/III је 011 313 1668, а можете се јавити лично и директору Браниславу Жерајићу.

У наставку кликом на доњи ред можете преузети образац Потврде са решењем о административној забрани који ће Вам оверити Пореска управа Централа-Рачуноводство и потом са истом да одете у познату оптичарску здравствену установу ''ROLLING EYEWEAR'' из Београда, Булевар Михаила Пупина бр. 10Д/III и остварите пуну офтамолошку заштиту .



Београд, 03.04.2014. године

Повереник,
Зоран Михаило Писковић

0 коментара:

Постави коментар