Најновији чланци на покретној траци:

петак, 18. новембар 2016.

Uputstvo o jedinstvenom načinu rada u postupku inspekcijske kontrole










Поштовани,

у прилогу можете преузети-прегледати Uputstvo o jedinstvenom načinu rada u postupku inspekcijske kontrole СДК у СРС које је донео Генерални директор СДК у СРС Љубиша Милошевић дана 21.05.1984. године.

Зашто ово Uputstvo o jedinstvenom načinu rada u postupku inspekcijske kontrole СДК у СРС објављујемо?

Зато, што га је донео Генерални директор СДК у СРС Љубиша Милошевић дана 21.05.1984. године.

Ради се о изванредном правничком тексту који је радила група еминентних стручњака у СДК у СРС изванредног образовања, ерудиције и професионалне стручности.

Поред горе споменутог Љубише Милошевића у то време је радио као заменик Генералног Директора у СДК Србије Радован Бакић, сјајан банкар и организатор контролне функције СДК и платног промета. Овај Бакић Радован је био својевремено и директор Филијале СДК у СРС Београд кнез Михаилова улица код САНУ.

Иначе  Uputstvo o jedinstvenom načinu rada u postupku inspekcijske kontrole је донео Генерални директор СДК у СРС Љубиша Милошевић због тога да би се функција правног поступања у СДК унапредила и доградила.

По доношењу Uputstvo o jedinstvenom načinu rada u postupku inspekcijske kontrole СДК у СРС Централа у Београду је организовала контролу примене овога Uputstvo o jedinstvenom načinu rada u postupku inspekcijske kontrole на нивоу Филијала-Експозитура и пословница СДК, што је резултирало фантастични развој СДК као заједничке и самосталне службе свих друштвено-политичких заједница и корисника друштвених средстава-КДС.

Убеђен сам да ће на овом документу бити сачињена једна научна експертиза и докторат, тим пре што је у Uputstvo o jedinstvenom načinu rada u postupku inspekcijske kontrole пуно унето правних института који су тада први пут у нашој правној теорији и пракси именовани и формулисани.

Да заиста на овом Uputstvo o jedinstvenom načinu rada u postupku inspekcijske kontrole радили су знаменити правни стручњаци унутар Одсека за нормативу и сачињавања општих аката-Одељења правних послова СДК у СРС-Централа у Београду као што су знаменити:

-Радос(л)ав Чукић-Шоро-шеф Одељења правних послова СДК у СРС-Централа у Београду;
-Драгомир Бокоњић;
-Небојша Зец;
-Војислав Новичић;
-Војислав Струњаш;
-Богдан Митровић-Боћо;
-Стојан Делић-Столе;

Све ово пишем због тога што је тренутно веома приметно урушавање правне струке, знања и умећа у садашњим временима и невременима, тако да овом активношћу доле потписаног блогера се жели подсетити на времена изванредне правничке професионалности, знања и струке.

Свако добро,
 Блогер,

Зоран Михаило Писковић-Београдски
Београд, 18.11.2016. године

преузми Uputstvo o jedinstvenom načinu rada u postupku inspekcijske kontrole

одавде ↓
sindikat srbije ljubisa milosevic

односно прегледај кликом на следећи ред

docs


0 коментара:

Постави коментар