Најновији чланци на покретној траци:

четвртак, 17. новембар 2016.

Uputstvo o raspoređivanju predmeta drugostepenog upravno-računskog postupka na obrađivače-izvršioce










Поштовани,

У прилогу можете преузети или прегледати Uputstvo o raspoređivanju predmeta drugostepenog upravno-računskog postupka na obrađivače-izvršioce које је врло занимљиво у смислу правичне расподеле предмета унутар административне јединице на извршиоце те јединице.

Аутор овога Uputstvo o raspoređivanju predmeta drugostepenog upravno-računskog postupka na obrađivače-izvršioce је изванредни дипломирани правник Момчило Гвозденовић који је у то време био руководилац доле потписаном блогеру.

У то време правничко изражавање је било у складу са тада постојећим изузетним знањима дипломираних правника који су завршили Правни факултет у Београду.

Приложено Uputstvo o raspoređivanju predmeta drugostepenog upravno-računskog postupka na obrađivače-izvršioce је богато лексичким садржајем уз изванредно поштовање правила саопштавања мисли писаним путем.

Доле потписани блогер све ово даје на увид читаоцима ради подсећања да је постојао славни СДК у СРС и њена Централа у Београду у којој је радио један од најбољих руководилаца Момчило Гвозденовић Сектора контроле-Одељења за послове остваривања законитости из остваривања службе СДК У СРС.

Свако добро,

Блогер
Зоран Михаило Писковић

17.11.2016. године

Uputstvo o raspoređivanju predmeta drugostepenog upravno-računskog postupka na obrađivače-izvršioce
прегледати овде↓
Упутство како делити предмете између обрађивача

односно преузети од давде↓
https://sites.google.com/site/аутор Момчило Гвозденовић родом из Ваљева

0 коментара:

Постави коментар