Најновији чланци на покретној траци:

четвртак, 27. октобар 2011.

TIHA POBEDA HUMANOSTI U SUKOBU SA SILOM DESTRUKCIJA SINDIKAT PORESKE UPRAVE NEZAVISNOST



ЧЛАНСТВУ И СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА


Предмет: Обавештење о битном догађају



Свима који данас славе СВЕТУ МАТИ ПАРАСКЕВУ-СРЕТНА СЛАВА,
А ВАСЦЕЛОМ СВЕТУ ПОЗДРАВ молебном песмом-стихиром:

''Света мати Петко моли Бога за нас!''

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе,

Данас на Петкиндан сам мало обилазио неке утицајне људе у Пореској управи и презентовао сам им на увид наш недавно објављени пост:

''JEDINI METOD SMENE KADROVA JESTE DISCIPLINSKI POSTUPAK SINDIKAT PORESKE UPRAVE NEZAVISNOST''

Усмено сам им објашњавао монструозност предметног предлога члана 169ж ЗППП-а и малициозност тих и таквих антирадничких ''интелектуалаца'' и инспиратора.

Тада сам од тих добрих и утицајних људи чуо следећу добру вест која је поуздана, али је из неименованог извора и она гласи:

''ПРЕДЛОЖЕНИ ЧЛАН 169Ж ЗППП-А ЈЕ БАЧЕН НА СМЕТЛИШТЕ ЗЛОУМЉА И ПАКОСТИ-ЊЕГА НЕМА ВИШЕ''.

Како је ово хит радосна вест то Вам је јављам драге моје колегинице и колеге са поруком да будете радосни због ове информације добијене на дан Свете мати Параскеве ''Слава Јој и Милост''.

З А Х В А Л Н О С Т

1. Овим путем пуна честитка ЈОС-ПУ чијом је управо заслугом срамни предлог члана 169ж ЗППП-а бачен на сметлиште ''незнања, пакости и зла''. Њихов изванредни натпис '' Šta se radi u Poreskoj upravi Srbije?’’ од 30.09.2011. године је био ''окидајућа каписла'' покрета ''слободоумног радништва у Пореској управи'' које је изборило предметну победу ''Законитости над незаконитостима''.

2. Посебна благодарност и захвалност и доктору Драгутину Радосављевићу генералном директору Пореске управе Србије који је и у предметној ствари искрено наступио и у свему се одазвао у духу констатација ЈОС-ПУ од 30.09.2011. године, који је о тој сарадњи иначе следеће рекао:''Iskreno se nadamo da sam direktor PU, Dragutin Radosavljević, nije povezan sa ovim slučajem, jer bi to značilo da u svojoj saradnji sa Sindikatom nije iskren, te mu ovom prilikom poručujemo da se javno ogradi i stopira ovakav pokušaj prekrajanja najbitnijih zakonskih akata iz poreske materije, bez konsultacija sa Sindikatom, a čije posledice mogu biti nesagledive i to sve zarad ličnog hira usijanih glava, u predizbornoj godini, u zemlji Srbiji.''
Закључак Синдиката Пореске управе ''Независност'' јесте да је и Доктор Драгутин Радосављевић у свему помогао да ''racio’’ у предметној ствари победи и стога му се посебно захваљујемо.


С поштовањем,
Главни повереник,

Зоран Писковић с.р.


Е Д И Т О Р

Синдикат - Министарства финансија - Пореска управа Централа ''Независност''-Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 102 -Главни повереник- тел. 011/3950619 – факс: 011/3953429 е-мale zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com URL adresa http://proglas.blogspot.com –линк www. gsupipnezavisnost.org.rs ТЈ. www.sidikatporeske

Наш Си./Бр. Сл. од 27.10.2011. године

Достава извршена Интернетом: - http://proglas.blogspot.com i
-press@poreskauprava.gov.rs


Sindikat Poreske uprave Centrala ''Nezavisnost'' poverenik Zoran Pisković: Obaveštava

A sad par ilustracija o tihoj pobedi humanosti
što nam svedoči simbol ovog vojnika
i memento 
Pobede, koje nema bez
morala, ideala, pravednih ciljeva....

0 коментара:

Постави коментар