Најновији чланци на покретној траци:

недеља, 27. јул 2014.

Udarac kad te ne ubije, učinite jačim-Udalji se, odrodi se













Ko pobeđuje u građanskom ratu







Предмет поста: Ko pobeđuje u građanskom ratu-Prognoza dva sagovornika

Dva prijatelja 27.07.2014. godine razgovaraju o građanskom ratu u jednoj Slovenskoj zemlji tu oko nas blizu nas. Zaključili su sledeće:

1. Taj građanski rat trajaće tri i po godine do četiri godine! tj. do 7. 2016-31.12. 2017. godine.

2. Okončaće se tako što će ''Srpska Krajina'' - Krim pripasti Rusiji.

3. ''Bosna'' čitaj Ukrajina biće ''Dejtonska'', a to znači da će biti konfederalna sastavljena od ''Novorosije'' čitaj Republike Srbske i BH federacije, čitaj ''ostatak Ukrainskaje'' Galicija, Bukovina...

4. Biće i ''Sarajeva'' a to je sada Donjeck i Lugansk, biće granatiranja i opsade ovih gradova heroja i velikog stradanja ovih naselja. Ovi gradovi će biti neosvojeni i ostaće slobodni.

5. Ko će pobediti pitali su se napred pomenuti zabrinuti prijatelji? Odgovor im dade Nikolaj Sveti Žički rečima u knjizi ''Rat i Biblija'':

''Sledeći  (je) nauk:
1. Da će u budućem ratu najviše postradati oni narodi, koji se nađu najvećma pogorđeni pred Bogom;
2. Da je pobeda u budućem ratu uslovljena pokajanjem i obraćanjem ka Hristu;
3. Da, ako se nijedan hrišćanski narod ne pokaje i ne povrati ka Hristu, kao centru duše svoje i života svoga, pobeda će biti od Boga dodeljena narodima azijskim, nehrišćanskim.''
A TO ZNAČI:

2016-2017 GODINE POBEDIĆE U BRATOUBILAČKOM RATU ONAJ BRAT KOJI SE ISKRENO POKAJAO I OBRATIO HRISTU. Ko se odrekne fašizma odnosno lenjinizma i vrati se Pravoslavlju iskreno, pobediti mora po nauci Žičkog Duhovnika i Blagovesnika Nikolaja.OVO ĆE SE DESITI JER NAD SVAKOM VOJNOM BDI BOG I TO DOBRO ZNAJU ZARAĆENE STRANE OSEĆANJIMA SVOJIM.

UKOLIKO SE SLOVENSKA BRAĆA NE PRIBERU I NE VIDE IZMEĐU SEBE DA SU JEDNO U KRŠTENJU SVETOG VLADIMIRA SUKOB ĆE ISKORISTI NEHRIŠĆANI I POBEDIĆE HRISTIJANE KOJI POSTAJU NJIHOVO ROBLJE.

Uzrok građanskog rata jeste po rečima Svetog Žičkog Blagovesnika Nikolaja ''pogorđenost pred Bogom'' a to je što je jedan Brat hteo Latinstvo, a drugi Helenizam, jedan Fašizam, a drugi Lenjinizam. Naravno sve je to nejasno, ali se to jasno vidi iz kultnih znamenja zavađene ćirilske braće. Inaće braća hoće deobu zemlje, jedan bi sve da uzme, a drugi bi da dobije svoj deo, jer im je očevina SvetoĆirilska i Svetovladimirska Ista. Ova dva brata su bliznaci i što jedan zna odmah to zna i drugi i to je tragedija Svih Nas Slovena. Svakog Slovena ovo boli i Bogu se moli za oba brata da im razuma i ljubavi dade....

OVDE I ISTORIJA POMAŽE:

ZARAĆENA STRANA KOJA UNUTAR SEBE IMA MANJE FRAKCIJA POBEĐUJE ZARAĆENU STRANU SA VIŠE FRAKCIJA-TO JE PROVERENA TEORIJA SUKOBA I POBEDNIKA.

PRIJATELJI SU SE POTOM RAZIŠLI I OBEĆAŠE JEDNOM DRUGOM DA NEĆE VIŠE GUBITI VREME TVITUJUĆI I GUGLAJUĆI U VEZI OVE SVESLOVENSKE NESREĆE I TRAGEDIJE ĆIRILIĆNE BRAĆE JER RATNI VIHOR ĆE TRAJATI DUGO A TO IH JE SNAŠLO ''STANJE najvećma pogorđeni pred Bogom'' KAKO TO REČE SVETI NIKOLAJ ŽIČKI;

****

Два пријатеља 27.07.2014. године разговарају о грађанском рату у једној Словенској земљи ту око нас близу нас. Закључили су следеће:

1. Тај грађански рат трајаће три и по године до четири године! тј. до 7. 2016-31.12. 2017. године.

2. Окончаће се тако што ће ''Српска Крајина'' - Крим припасти Русији.

3. ''Босна'' читај Украјина биће ''Дејтонска'', а то значи да ће бити конфедерална састављена од ''Новоросије'' читај Републике Србске и БХ федерације, читај ''остатак Украинскаје'' Галиција, Буковина... 

4. Биће и ''Сарајева'' а то је сада Доњецк и Луганск, биће гранатирања и опсаде ових градова хероја и великог страдања ових насеља. Ови градови ће бити неосвојени и остаће слободни.

5. Ко ће победити питали су се напред поменути забринути пријатељи? Одговор им даде Николај Свети Жички речима у књизи ''Рат и Библија'':

''Следећи  (је) наук:
1. Да ће у будућем рату највише пострадати они народи, који се нађу највећма погорђени пред Богом;
2. Да је победа у будућем рату условљена покајањем и обраћањем ка Христу;
3. Да, ако се ниједан хришћански народ не покаје и не поврати ка Христу, као центру душе своје и живота свога, победа ће бити од Бога додељена народима азијским, нехришћанским.''
А ТО ЗНАЧИ:

2016-2017 ГОДИНЕ ПОБЕДИЋЕ У БРАТОУБИЛАЧКОМ РАТУ ОНАЈ БРАТ КОЈИ СЕ ИСКРЕНО ПОКАЈАО И ОБРАТИО ХРИСТУ. Ко се одрекне фашизма односно лењинизма и врати се Православљу искрено, победити мора по науци Жичког Духовника и Благовесника НИКОЛАЈА. ОВО ЋЕ СЕ ДЕСИТИ ЈЕР НАД СВАКОМ ВОЈНОМ БДИ БОГ И ТО ДОБРО ЗНАЈУ ЗАРАЋЕНЕ СТРАНЕ ОСЕЋАЊИМА СВОЈИМ.

УКОЛИКО СЕ СЛОВЕНСКА БРАЋА НЕ ПРИБЕРУ И НЕ ВИДЕ ИЗМЕЂУ СЕБЕ ДА СУ ЈЕДНО У КРШТЕЊУ светог ВЛАДИМИРА СУКОБ ЋЕ ИСКОРИСТИ НЕХРИШЋАНИ И ПОБЕДИЋЕ ХРИСТИЈАНЕ КОЈИ ПОСТАЈУ ЊИХОВО РОБЉЕ.

Узрок грађанског рата јесте по речима Светог Жичког Благовесника Николаја ''погорђеност пред Богом'' а то је што је један Брат хтео Латинство, а други Хеленизам, један Фашизам, а други Лењинизам. Наравно све је то нејасно, али се то види из култних знамења завађене ћирилске браће. Инаће браћа хоће деобу земље, један би све да узме, а други би да добије свој део, јер им је очевина СветоЋирилска и Световладимирска Иста. Ова два брата су близнаци и што један зна одмах то зна и други и то је трагедија Свих Нас Словена. Сваког Словена ово боли и Богу се моли за оба брата да им разума и љубави даде....

ОВДЕ И ИСТОРИЈА ПОМАЖЕ:

ЗАРАЋЕНА СТРАНА КОЈА УНУТАР СЕБЕ ИМА МАЊЕ ФРАКЦИЈА ПОБЕЂУЈЕ ЗАРАЋЕНУ СТРАНУ СА ВИШЕ ФРАКЦИЈА-ТО ЈЕ ПРОВЕРЕНА ТЕОРИЈА СУКОБА И ПОБЕДНИКА.

ПРИЈАТЕЉИ СУ СЕ ПОТОМ РАЗИШЛИ И ОБЕЋАШЕ ЈЕДНОМ ДРУГОМ ДА НЕЋЕ ВИШЕ ГУБИТИ ВРЕМЕ ТВИТУЈУЋИ И ГУГЛАЈУЋИ У ВЕЗИ ОВЕ СВЕСЛОВЕНСКЕ НЕСРЕЋЕ И ТРАГЕДИЈЕ ЋИРИЛИЋНЕ БРАЋЕ ЈЕР РАТНИ ВИХОР ЋЕ ТРАЈАТИ ДУГО А ТО ИХ ЈЕ СНАШЛО ''СТАЊЕ највећма погорђени пред Богом'' КАКО ТО РЕЧЕ СВЕТИ НИКОЛАЈ ЖИЧКИ; 







Pribeleži-Прибележи
свегрешни Словено-Србин
Зоран Михаило Писковић-Београдски
27.07.2014. године.
На Младину у 02. часа при надолазећој олуји, грмљавини, муњама и јакоме дажду-пљуску

Dana 30.07.2014. godine saznajemo Ko će biti pobednik u građanskom ratu jedne Slovenske zemlje. Žički Svetitelj Nikolaj je rekao ONAJ KO JE PRIŠAO GOSPODU ISUSU HRISTU!

U nastavku pogledajte ko PRILAZI NAŠEM SLADČAJŠEM BAĆUŠKI SPASU NAŠEM GOSPODU ISUSU HRISTU:

Стрелков издао наредбу о забрани псовања у војсци Новорусије

”Речи псовки нису руског порекла и користили су их непријатеље Русије ради скрнављења наших светиња, да би деловали на дух руске војске, разбили их у борби и народ бацили на колена”. 

НАРЕДБА

о забрани псовања у војсци Новорусије


Ми себе називамо православном војском и поносимо се томе што не служимо златном телету, већ Господу нашем Исусу Христу и своме народу. На нашим заставама налази се лик Спаситеља. Кад војници користе псовке, то је хула на Господа и Божију Мајку којима служимо и који нас штите у борби.

НАРЕЂУЈЕМ
  1. Забранити употребу псовки.
  2. Командири јединица да упознају са народбом своје потчињене. Командири и официри да спроведу објашњења о смислу псовања и разлозима његове неприхватљивости.
  3. Псовање на јавним местима сматрати тежим дисциплинским прекршајем и на одговарајући начин кажњавати.

Објашњење:

Речи псовки нису руског порекла и користили су их непријатеље Русије ради скрнављења наших светиња, да би деловали на дух руске војске, разбили их у борби и народ бацили на колена. Зато је псовање богохуљење, које се увек сматрало тешким грехом. Принцип непријатеља Русије био је исти као и данас у мрзитеља хришћана који су преузели власт у Кијеву и који наређује православним Украјинцима да пуцају на своје храмове, да се подсмевају заставама са ликом Спаситеља и православним свештенством.
У том смислу, немогуће је да руски војник користити језик непријатеља. То нас духовно понижава и води војску до пораза.
Командант самоодбране ДНР
Пуковник И.И. Стрелков
28.07.2014,
На дан Светог равноапостолног кнеза Владимира – дан крштења Русије.
PREUZETO SA 44155


0 коментара:

Постави коментар