Најновији чланци на покретној траци:

среда, 14. март 2012.

ZNAČENJE SIMBOLA - STISNUTA DESNA ŠAKA


 PRAVDA
Justitia regnorum fundamentum -Правда је темељ државе и власти народа'', "Правда држи земљу и градове".
 USS
 Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS

ЧЛАНСТВУ И СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА И СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ


Предмет: ZNAČENJE SIMBOLA - STISNUTA DESNA ŠAKA


Поштоване колеге и колегинице Пореске управе,

Дана 12.03.2012. године замољен сам од нашег чланства да објасним ЗНАЧЕЊЕ НАШЕГ СЛЕДЕЋЕГ ЗАШТИТНОГ ЗНАКА:ПИТАЈУ МЕ: ШТА ОВАЈ НАШ СИНДИКАЛНИ ЗНАК ЗНАЧИ?

ВАЖНА НАПОМЕНА: ОВАЈ ТРАКТАТ ПИШЕМ У ИМЕ - УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД – ШТО ЗНАЧИ ДА ГА ПИШЕМ САМО У ИМЕ НАШЕ ФИЛОСОФСКЕ ОРИЈЕНТАЦИЈЕ.

СТОГА СИНДИКАЛНА ЦЕНТРАЛА - УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ- БЕОГРАД НЕ МОРАЈУ ДЕЛИТИ КАО СВОЈЕ ДОЛЕ ИЗНЕТЕ СИМБОЛИЧКА ТЕОРИЈСКА РАЗМАТРАЊА.

НАЈПРЕ НА ГОРЕ НАВЕДЕНОМ СИМБОЛУ ВИДИМО ПЕСНИЦУ-СТЕГНУТУ ДЕСНУ ШАКУ У ВОДОРАВНОМ ПОЛОЖАЈУ КОЈА ДРЖИ СРБСКУ ТРОБОЈКУ И КОЈА СЕ ПОЈАВЉУЈЕ ИЗ ВАСЕЉЕНСКОГ ПРОСТОРА. ОКРУЖЕНА ЈЕ ОД 25- 30 ЗВЕЗДИЦА!

1. ЗНАК ДЕСНЕ РУКЕ ЗНАЧИ-СНАГУ ЈЕДНОГ ОД ТЕЛЕСНИХ ЕКСТРЕМИТЕТА КОЈИ НАС ХРАНИ И ШТИТИ ОД ЗЛА. ДЕСНА РУКА ТЕК НА КРАЈУ МАЛАКСАВА И ЊОМ СЕ УГЛАВНОМ ДОБРО ЧИНИ! ШАКА БУДУЋИ ДА УПРАВЉА МАНУЕЛНИМ РАДОМ, ОНА ЈЕ СИМБОЛ ЉУДСКЕ СПРЕМНОСТИ, СНАГЕ, ВЛАСТИ, ПРУЖАЊА ПОМОЋИ И ЗАШТИТЕ. ОНА ЈЕ ОРУЂЕ ПРАВДЕ.

СТОГА УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД ПОПУТ СВОГ ЗАШТИТНОГ ЗНАКА ''СТЕГНУТЕ ДЕСНЕ ШАКЕ'' ПРЕ СВЕГА ИМА ЗА СВОЈ ЦИЉ ЕНЕРГИЧНУ ЗАШТИТУ ЧЛАНСТВА И СВИХ ЗАПОСЛЕНИХ ОД СВИХ ВИДОВА НЕПРАВДЕ, ХИРОВА И САМОВОЉА ПОСЛОДАВАЦА И МОЋНИХ ПОЈЕДИНАЦА.

ШТИТЕЋИ ЗАПОСЛЕНЕ НА ПОМЕНУТИ НАЧИН, ОВАЈ СИНДИКАТ ''СИНДИКАЛНО БОДРИ ГЛАДНЕ И ЖЕДНЕ ЗАКОНИТОСТИ НА РАДУ'' ДА НЕ МАЛАКСАЈУ И САМИМ ТИМ ОПСТАНУ НА ПОСЛУ, КОЈИ ИМ ОМОГУЋУЈЕ ''КОРУ ХЛЕБА'' КАКО ЗА ЊИХ ТАКИ И ЗА ЊИХОВЕ ПОРОДИЦЕ.

2. ЗНАК УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД У ВИДУ ''ИСПРУЖЕНЕ СТЕГНУТЕ ДЕСНЕ ШАКЕ'', ЗНАЧИ И ТО ДА ЋЕ ОВАЈ СИНДИКАТ УВЕК И НА СВАКОМ МЕСТУ ШТИТИТИ ЧЛАНСТВО НА ''НАЈЕНЕРГИЧНИЈИ НАЧИН''. НАЈИМЕ, ИСПРУЖЕНА ДЕСНА ПЕСНИЦА УПРАВО ЗНАЧИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДАЧА И ДОБРОДОШЛИЦУ ПРИЈАТЕЉУ!

АРИСТОТЕЛОВ ТРГ СОЛУН
3. УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД ПРИЛИКОМ ДЕФИНИСАЊА СВОГА ЗАШТИТНОГ ЗНАКА ИМАО ЈЕ НА УМУ ЧУВЕНУ АРИСТОТЕЛОВУ СЕНТЕНЦУ КОЈА ГЛАСИ:''РУКА ЈЕ ОРУЂЕ НАД ОРУЂИМА''. СТОГА ОВАЈ СИНДИКАТ, УПРАВО СЕ РУКОВОДЕЋИ ПОМЕНУТОМ АРИСТОТЕЛОВОМ ФИЛОСОФИЈОМ, УЗЕО ЈЕ ЗА СВОЈ ЗАШТИТНИ ЗНАК ''ДЕСНУ РУКУ'' КАО СВОЈЕ ОРУЂЕ. ТО ЗНАЧИ, ДА ОВАЈ СИНДИКАТ ПУТЕМ ПИСАЊА, ТЕ ДЕЛОВАЊЕМ КРОЗ ХУМАНИТАРНО-СОЦИЈАЛНИ РАД И БОРБОМ ЗА ОПШТЕ ДОБРО, ВИДИ СМИСАО СВОЈЕ ЕГЗИСТЕНЦИЈЕ. ''ДЕСНА РУКА'' ЈЕ ''МОЋНА РУКА''И ЊЕНА ПОЈАВА ИЗ ''ВАСЕЉЕНЕ'' ОЗНАЧАВА МОЋ ИСТИНЕ, ОБДАРЕНОСТИ И ВЕЛИЧАНСТВА СУНЦА ПРАВДЕ. ОВАЈ СИНДИКАТ УПРАВО СТРЕМИ ИДЕАЛИМА СВОГ ЗАШТИТНОГ ЗНАКА, А ТО СУ ИДЕАЛИ ЗАШТИТЕ СЛАБИХ И НЕМОЋНИХ.

4. ''ДЕСНА РУКА НА НАШЕМ ЗАШТИТНОМ ЗНАКУ'' ОЗНАЧАВА СИМБОЛ ТВОРЦА. ЗА ХРИШЋАНЕ ПРЕДМЕТНИ ЗНАК ИМА ЈОШ И ДОДАТНО ЗНАЧЕЊЕ, ТАКО ШТО, ПАЛАЦ СИМВОЛИШЕ БОГА ОЦА, КАЖИПРСТ СВЕТОГ ДУХА БОЖИЈЕГ, СРЕДЊИ ПРСТ ГОСПОДА НАШЕГ ИСУСА ХРИСТА, ДОМАЛИ И МАЛИ ПРСТ ДВЕ ПРИРОДЕ ХРИСТОВЕ.
ДАЉЕ, ЗНАМО ДА ЗНАК ''DEXTERA DEI-MANUS DOMINI-BOŽJA DESNICA'', ПРЕДСТАВЉА ЧУВЕНИ ИДЕОГРАМ, СИМБОЛ НЕВИДЉИВОГ ТВОРЦА-БОГА, ЊЕГОВЕ СНАГЕ, СВЕМОГУЋНОСТИ, ВАНРЕДНИХ ИНТЕРВЕНЦИЈА У ЖИВОТИМА ПОЈЕДИНАЦА И НАРОДА. ''БОЖЈА РУКА'' ОБИЧНО ИЗЛАЗИ ИЗ ОБЛАКА И ОКРУЖЕНА ЈЕ АУРЕОЛОМ. ОНА ЗАПОВЕДА, БЛАГОСИЉА, ПОКАЗУЈЕ, УПОЗОРАВА И ОДБИЈА.
Božija‑ruka.jpg protest.ba  - Božija ruka


СТОГА ЗАШТИТНИ ЗНАК -УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД – УПРАВО СЕ ТЕМЕЉИ НА ЗНАКУ‘’СТИСНУТЕ ДЕСНЕ ШАКЕ РУКЕ КОЈА СЕ ПОЈАВЉУЈЕ ИЗ ВАСЕЉЕНЕ’’, ШТО ЗНАЧИ НАШУ УВЕРЕНОСТ И УБЕЂЕЊЕ У БОЖЈУ СВЕПРИСУТНОСТ И МИЛОСТ. ПОМЕНУТИ ЗНАК ''СТИСНУТЕ ШАКЕ ДЕСНЕ РУКЕ ИЗ ВАСЕЉЕНЕ'' КОЈА ЈЕ ОКРУЖЕНА ЗВЕЗДИЦАМА ИЗРАЖАВА НАШЕ СХВАТАЊЕ О ЗРАЦИМА НЕСТВОРЕНЕ БОЖЈЕ СВЕТЛОСТИ-NIMBUS-а.
0409007.17.jpg zovicani.com Bozija rukaSTOGA SE OVAJ SINDIKAT I PUTEM SVOGA ZAŠTITNOG ZNAKA-LOG-A, SAMOLEGITIMIŠE KAO

СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ЦЕНТРАЛА Београд-УСС
Који је опредељен за
Монотеистички синдикализам-Синдикат хришћана и свих монотеиста Србије

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД ће у наставку дати тумачење и значење ''заставице'' која се такође налази на његовом заштитном знаку, KAO I VASELJENE I KOSMOSA IZ KOJE SE RUKA PRAVDE POJAVLJUJE.

Зоран Михаилов Писковић


С поштовањем, свако добро и здрави били,

Повереник-Justitiarius-Justicijar,

Зоран Михаилов Писковић с.р.


Е Д И Т О Р

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКА УПРАВА БЕОГРАД
СИНДИКАТ БУЏЕТСКИХ РАДНИКА СРБИЈЕ
РЕПУБЛИЧКИ ОДБОР ДРЖАВНЕ УПРАВЕ И ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ
ОДБОР ПОВЕРЕНИКА ПОРЕСКА УПРАВА-ЦЕНТРАЛА
Београд, ул. Трг Николе Пашића 3/5
е-mail:ujedinjenisindikatisrbije@gmail.com
tel:011/2928-535, 011/3349-931 и 062/80-61115
fax:011/2928-535

СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ЦЕНТРАЛА БЕОГРАД-УСС (Скраћени назив)
Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 119 –Повереник Зоран Михаилов Писковић - тел. 011/3950619 факс: 011/3953429 е-мaile zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com URL adresa http://proglas.blogspot.com

Наш Си./Бр. Сл. од 14.03.2012. GODINE

Достава извршена Интернетом: - http://proglas.blogspot.com
radmila.jugovic@poreskauprava.gov.rs
-press@poreskauprava.gov.rs
-ujedinjenisindikatisrbije@gmail.com


Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS poverenik Zoran Mihailov Pisković:
Obaveštava

''КАД БИ ЗНАО ГДЕ БИ ПАО, СЕО БИ.''
 

pricalica.blog.rs  - И сова сама бисе згранула да зна. Поред 029image10.jpg


СИНДИКАТ ИСТИНЕ Sindikat Poreske uprave Centrala u Beogradu-USS
ПОРЕЗНИЧКИ СИНДИКАТ

0 коментара:

Постави коментар