Најновији чланци на покретној траци:

субота, 23. фебруар 2013.

Poreska uprava je zajednički servis svih građana















УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД




 SINDIKAT PORESKE UPRAVE CENTRALA Beograd-USS


ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


Предмет: Poreska uprava je zajednički servis svih građana

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе и Интернет јавност Србије,


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаилов Писковић са 
 преузимају следећи текст:
LJUDIMA UZIMAMO NOVAC

Šef Poreske uprave: Niko mi nije rekao ne diraj Zvezdu i Partizan

DRUŠTVO,
Autor: 

Hoću da mi Poreska uprava bude kao Mekdonalds, rekao Ivan Simič dodavši da je iz Slovenije u Srbiju došao upravo da bi "nešto promenio"

Direktor Ivan Simič
BEOGRAD - Novi direktor Poreske uprave Srbije Ivan Simič rekao je da je iz Slovenije u Srbiju došao da bi "nešto promenio" i Poresku upravu učino boljom za građane.
"Znate Mekdonalds? Prime vas, smeju se, pitaju šta treba. E, to hoću ovde da napravim. Kada čovek dođe u Poresku upravu da mu kažu: Dobar dan. Šta želite? Da li Vam možemo pomoći? Jer mi smo oni koji uzimamo ljudima novac", rekao je Simič.
On nije hteo da komentariše to kako Poreska uprava nije reagovala na slučaj narko-dilera Darka Šarića i njegovu kupovinu tolikog broja firmi, jer je na funkciju stupio 1. februara, ali je dodao da sada očekuje prijave za unakrsnu proveru imovine na osnovu koje će se videti "odakle sredstva za kupovinu takvih stvari".
On je rekao i da ga "niko nije upozorio" da ne dira FK Crvena zvezda i FK Partizan i da ne vidi razlog zašto klubovi u Srbiji ne bi trebalo da plaćaju porez.
Simič je ocenio i da su porezi u Srbiji niski, ako se porede sa Slovenijom, Italijom, Hrvatskom i Austrijom, a visoki, ako se porede sa Crnom Gorom, Makedonijom i Bugarskom. Po njegovim rečima, nije bitna visina poreza, već su ključni poslovni uslovi za rad.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаилов Писковић сматрају да се ради о врло доброј пројекцији развоја пореске администрације Србије....

 С поштовањем, свако добро и здрави били,

Београд, Дана 23.02.2013. године
Повереник-Justitiarius-Justicijar,
Expert za javne finansije

Зоран Михаилов Писковић-
- Дорћолац - Београд

СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ЦЕНТРАЛА БЕОГРАД-УСС
Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 119
тел. 011/3950-619 факс: 011/3953-429 е-мaile zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com URL adresa http://proglas.blogspot.com

0 коментара:

Постави коментар