Најновији чланци на покретној траци:

недеља, 15. март 2015.

Ujedinjeni Sindikati Srbije Sindikat Poreske uprave podržavaju Posebni kolektivni ugovor za državne organe














Ujedinjeni Sindikati Srbije Sindikat Poreske uprave podržavaju Posebni kolektivni ugovor za državne organe

Ujedinjeni Sindikati Srbije Sindikat Poreske uprave podržavaju Posebni kolektivni ugovor za državne organe sa napomenom da je i ovaj Sindikat pomogao zaključenju pomenutog Ugovora kiji je maksimum mogućeg u ovom trnutku.

Sa 
prenosimo informaciju koja se tiče i naše organizacije kao osnovne sindikalne organizacije USS-a sledeće sadržine:

  ВЕСТИ
Одржана ИВ седница Главног одбора Уједињених синдиката Србије (УСС). Усвојен Извештај о раду, Завршни рачун. Амбициозни план активности у 2015. години.
РАДИМО ДОБРО, МОЖЕМО БОЉЕ!
06.03.2015.

Чланови Главног дбора УСС окупили су се на ИВ седници Г.О. у граду Нишу а домаћин је било повереништво УСС у ЈКП „Медиана“.

Извештај о раду УСС за 2014. годину поднела је председница УСС Ана Којић. Извештај је након дискусије усвојен а након тога је извршена анализа Колективног преговарања у чланицама УСС. Колективни уговори се у јавном сектору тешко закључују, док је ситуација у привреди и индустрији знатно повољнија.
Завршни рачун УСС за 2014. годину је обухватао и период када УСС није имао пуну контролу токова финансијских средстава на рачуну УСС и он је једногласно усвојен.
УСС је у 2014. години забележио раст чланства а тај тренд треба одржати и у 2015. години, што представља основ Плана рада УСС за 2015. годину. План предвиђа подизање нивоа и капацитета организованости УСС на свим нивоима, те проширење регионалне структуре и отварање нових канцеларија УСС.

Уједињени Синдикати Србије-Синдикат Пореске управе Београд пружа пуну подршку нашој Председници Ани Којић са жељом да наша синдикална истина буде све јача и јача.

Београд, 15.03.2015. године

УСС-Синдикат Пореске управе Београд
Председник
Зоран Михаило Писковић

0 коментара:

Постави коментар