Најновији чланци на покретној траци:

недеља, 23. септембар 2012.

PORESKA UPRAVA FILIJALA KRALJEVO OBAVEŠTENJE

















УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
 Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS

ЧЛАНСТВУ И СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА И СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ


НАСЛОВ: PORESKA UPRAVA FILIJALA KRALJEVO OBAVEŠTENJE


ЗДРАВО!

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе,

Данас 23.09.2012. године од чланова УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД -филијала Краљево сам добио следећи допис из кога произлази да се ради на капиталном одржавању службеног простора. Текст прекуцавам и гласи:
 На основу члана 74. Закона о јавним набавкама („Службени гласник РС”, број 116/08)
МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА И ПРИВРЕДЕ
ПОРЕСКА УПРАВА
РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР КРАГУЈЕВАЦ
34000 Крагујевац, 27. марта 14
објављује

ОБАВЕШТЕЊЕ

о избору најповољније понуде за јавну набавку додатни радови
редни број 4Р/2012 а у вези са 1Р/2012

Врста поступка: преговарачки поступак без објављивања јавног позива на основу члана 24. став 1. тачка 7. Закона о јавним набавкама.
Министарство финансија и привреде Пореска управа Регионални центар Крагујевац, као наручилац, у складу са Законом о јавним набавкама, покренуло је Одлуком број 40410-1-00001/2012 од 20. августа 2012. године, преговарачки поступак без објављивања јавног позива, сходно члану 24. став 1. тачка 7. Закона о јавним набавкама, за јавну набавку додатних радова, редни број набавке је 4Р/2012 а у вези са 1Р/2012.
Предмет јавне набавке је извођење додатних радова – на капиталном одржавању зграде Министарства финансија и привреде, Пореска управа, Регионални центар Крагујевац, Филијала Краљево, Трг Јована Сарића 1, сходно члану 24. став 1. тачка 7. Закона о јавним набавкама.
Подаци о изабраној понуди:
– „Техномаг” д.о.о., Краљево, Београдска 64.
Основ за примену преговарачког поступка без објављивања јавног позива у складу са чланом 24. став 1. тачка 7. Закона о јавним набавкама:
У случају додатних радова који нису били укључени у првобитну јавну набавку, а који су због непредвидљивих околности постали неопходни за извршење уговора о јавној набавци, под условом да се уговор закључује са првобитним извођачем радова и да укупна вредност свих додатних радова није већа од 25% од укупне вредности првобитно закљученог уговора као и то да се додатни радови не могу раздвојити у техничком или економском погледу од прве јавне набавке а да се при томе не проузрокују несразмерно велики трошкови за наручиоца.

Образложење:

После закључења Уговора о извођењу радова број 464-1-00004/2012 од 19. јула 2012. године и отпочињању радова са изабраним извођачем радова „Техномаг” д.о.о. Краљево, дат је предлог надзорног органа са предмером и предрачуном додатних радова које треба извести и за које треба спровести поступак јавне набавке, како би зграда у којој се изводе радови била доведена у стање функционалне употребљивости са становишта утврђених захтевом наручиоца. Укупна вредност додатних радова по предлогу надзорног органа износи 7,68 % у односу на укупан обим радова по Уговору број 464-1-00004/2012 од 19. јула 2012. године. 



УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић поздрављају предметну инвестицију, јер се истом обезбеђују елементарни услови рада.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић сматрају да ће предметно капитално одржавање бити увод за проширивање истог на остали службени простор Пореске управе Србије.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић честита порезницима Краљева успех у раду!


 С поштовањем, уз Божју помоћ свако добро и здрави били,

БЕОГРАД, ДАНА 23.09.2012. године


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ
-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
Београд, ул. Саве Машковића бр.3-5
Повереник-Justitiarius-Justicijar,

Зоран Михаилов Писковић-Београдски с.р.
EXPERT ZA JAVNE FINANSIJE

Контакт тел.011/3950-619
Internet prezentacija na:http://www.proglas.blogspot.com


0 коментара:

Постави коментар