Најновији чланци на покретној траци:

недеља, 2. септембар 2012.

SUŠA, BEZDOŽDIJE, JARA I OGANJ NA I NAD SRBIJOM 02.09.2012. GODINE
















Блогер,
Зоран Михаилов Писковић-
Београдски



Здраво,

Предмет овог поста је: SUŠA, BEZDOŽDIJE, JARA I OGANJ NA I NAD SRBIJOM 02.09.2012. GODINE      

Данас  02.09.2012. године добио сам поруку следеће садржине:

''Све погоре!
Суша је велика!
Пожари свуда, а свештеници и монаси ћуте!
Ћути и Живи Бог! Или овим говори:
Позовите ме , ЈА постојим!
А сада нас само Бог може спасити.
На Пештеру човек са хектара пожњео 6 џака жита! Комбајн га више кошта....

ОВДЕ (Подручје Тополско-Младеновачко) СУ ПОЧЕЛИ ДА КРАДУ ВОДУ.
БУНАРИ ПРЕСУШУЈУ. СТОКА МНОГО ПИЈЕ ВОДУ...''

     Пошиљалац: Мића
послато:
02/09/2012
09:41:25

ОДГОВОР забринутог бедног и грешног
блогера доле потписаног Зорана Михаиловог Писковића-Београдског је следећи:

Помаже Бог!
Мићо, не криви никога. Бог је обелоданио разлоге овога незапамћеног ужаса. Јуче 01.09.2012. године сам гледао на Метреолошким презентацијама како обилна киша пада  у Задру, Загребу...ближећи се Србији све је више нестајала и  нестала је близу Дрине. Као да је у питању невидљива опна-фолија над земљом Србијом која не дозвољава никакву кишу. Све гори над и на Србији. Људи су очајни и ја сам очајан. Молитва Богу за кишу је услишена и Бог је обелоданио одговор за што је нема у Србији. Стога не љути се на свештенство. Бог је рекао ко је штеточина, дао нам је разум како да га осујетимо односно замолимо да то не чини...То ти је као мишеви у кући. Тада не молиш Бога да отера мишеве из куће када ти је Бог дао начин и средства да их се отарасиш и иселиш из дома. Када би и поред мишоловке или мачке Бога молио да отера мишеве из куће, при том не користећи мачку односно мишоловку, то би било кушање Бога што је смртан грех. 

О тренутној трагедији у Србији исцрпно и храбро пише професор Миодраг Новаковић и то овде:

Новаковић: „ХААРП“- ИЗМЕЂУ МИТА И РЕАЛНОСТИ…

Прочитај више:



Суштина суштине је у  писму Николе Алексића које горе речени професор Новаковић цитира у целости и који храбро сведочи поред осталог следеће научне чињенице:
....У тим опасним хемијским једињењима која нас трују из атмосфере, поред свега осталог што је усмерено за спровођење геноцида становништва (бактерије, вируси, микоплазме, ларве инсеката и црва несвојствених подручју над којима се избацују, честице нанобиотехнологије на граници вештачког живота и др.) , налазе се и метални оксиди читавог низа елемената (гвожђа, алуминијума, мангана, баријума, стронцијума и др.). Електромагнетним таласима упућених са примарне станице ХААРП система на Аљасци, ове честице оксида метала се загревају повећавајући температуру атмосфере над запрашиваним подручјем. Загрејана атмосфера ствара клобук на јоносфери (земљином омотачу) изнад изложене локације, која за собом повуче сву влагу у ваздуху, практично нам украде кишу. Доказ за ову тврдњу свако може наћи на сајту Републичког хидрометеоролошког завода на мапи о условима влажности у Србији. На тој мапи се може видети како Србија гори на температури већој од 50 степени, а на најистуренијој тачки Србије према Румунији, у Великом Градишту, падавине су веће од остатка Србије скоро за 300%, док су у Румунији енормне падавине и поплаве. Граница између енормних падавина у Румунији и катастрофалне суше у Србији је као ножем повучена. Заиста, само недобронамеран човек би могао да каже да је ова катастрофална суша у Србији, као торнадо у Пољској. природна елементарна непогода.
Катастрофална суша у Србији 2012. године, због које ће Србија изгубити више од 4 (четири) милијарде долара је вештачки изазвана.

За успешан рад ХААРП система или оружја, нису ни потребна масивна антенска постројења на другим локацијама по свету, јер се утицај електромагнетних таласа може преносити и умножавати (мултиплицирати) преко антена мобилне телефоније. Доказ за изнету тврдњу свако може наћи уколико баци поглед на мноштво антена по крововима стамбених и пословних зграда у урбаним насељима. Никакво објашњење у смислу бољег примања сигнала мобилних телефона се не може прихватити у тако густој мрежи антена по градовима у Србији. Разлог је сасвим друге природе и о њему не треба водити расправу, јер је објашњен претходним речима......
Сада сам Мићо спокојан јер је наука Богом просвећена нам дала одговор на наше заједничко питање!
А шта даље, Дух Свети Божји ће Нам рећи....
24 август 2012, СРБски ФБРепортер
Пише: Миодраг Новаковић
 С поштовањем, свако добро и здрави били!

Београд 02.09.2012. године      


Блогер,
Зоран Михаилов Писковић-
Београдски


0 коментара:

Постави коментар