Најновији чланци на покретној траци:

петак, 7. септембар 2012.

MINISTARSTVO FINANSIJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA TREBA DA BUDE OBAVEZNO















УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
 Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS

ЧЛАНСТВУ И СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА И СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ


НАСЛОВ: MINISTARSTVO FINANSIJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA  TREBA DA BUDE OBAVEZNO


ЗДРАВО!

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе,

Данас 07.09.2012. GODINE na http://www.inkluzija.gov.rs/?p=13375 читамо изванредну хит вест и она гласи:
SIPRU Illustration

MINISTARSTVO FINANSIJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Objavljeno | 2012/09/06 | 
Iz Ministarstva finansija i privrede danas stiže saopštenje da je ovo ministarstvo otvorilo zvanične naloge na društvenim mrežama.
Direktnu komunikaciju za zaposlenima iz Ministarstva korisnici Twittera moći će da ostvare preko naloga https://twitter.com/MFPRS , a na Facebook strani http://www.facebook.com/MinistarstvoFinansijaiPrivrede korisnici će moći da se svakodnedno informišu o radu Ministarstva i učestvuju u razgovorima, navodi se u saopštenju.
Iz Ministarstva kažu da se trude da budu u korak sa modernim tehnologijama i pronađu nove načine komunikacije sa građanima, a nalozi na Facebooku i Twitteru korak su u tom smeru.
 КОМЕНТАР
 УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић су се предходних година као и у садашње време непрестано борили за две ствари:

Прво:-Да сви запослени у Пореској управи имају на својим радним местима приступ интернету. Тренутно велики број запослених порезника се не могу конектовати на интернет са својих радних места, што је нерационално и катастрофално информатичко стање на порезничким радним местима!

Друго: Порезници који имају допуштену конекцију на Интернет су тренутно под ''цензуром'' тако да се не могу улоговати на Твитер и Фејсбук.

Доказ: Наши дописи

ЕЛЕКТРОНСКА ПОШТА СВИМ ЗАПОСЛЕНИМА СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ

и гаранције послодавца на

 -http://proglas.blogspot.com/2011/04/blog-post_24.html



Закључак

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић траже од Послодавца да горе цитирану информацију заиста и реализују и тако омогуће друштвене мреже на радним местима свих порезника Србије. Друштвене мреже омогућују несметану комуникацију порезника са пореским обвезницима што је у интересу побољшања рада Пореске управе као и обавештености странака и осталих пореских обвезника о њиховим пореским правима и обавезама.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић очекују ''слободу интернет конекције'' на свим радним местима порезника Србије, јер је то ствар цивилизациског односа према раду.

 С поштовањем, свако добро и здрави били,

БЕОГРАД, ДАНА 07.09.2012. године


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ
-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
Београд, ул. Саве Машковића бр.3-5
Повереник-Justitiarius-Justicijar,

Зоран Михаилов Писковић-Београдски с.р.
EXPERT ZA JAVNE FINANSIJE

Контакт тел.011/3950-619
Internet prezentacija na:http://www.proglas.blogspot.com


0 коментара:

Постави коментар