Најновији чланци на покретној траци:

уторак, 28. јануар 2014.

Dr Jelena Aksić Stomatološka ordinacija Beograd u sistemu je Sindikalne povoljne ponude i prodaje





















 Dr Jelena Aksić Stomatološka ordinacija Beograd
 u sistemu je Sindikalne povoljne ponude i prodaje

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
 Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS

ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


НАСЛОВ: Dr Jelena Aksić Stomatološka ordinacija Beograd u sistemu je Sindikalne povoljne ponude i prodaje

ЗДРАВО!

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе и Интернет Јавност СрБије,

            Поштоване колегинице и колеге, на овом Синдикалном блогу можете се упознати са изузетно повољним понудама фирми са којима УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаило Писковић имају склопљене уговоре о сарадњи или о куповини робе по невероватно повољним условима.
            Наша жеља није и неће бити да се бавимо бизнисом и трговином или да остварујемо некакву материјалну добит, већ да Вам пружимо аутентичну информацију где и како можете да се лечите, образујете или купујете по повољнијим условима путем административне забране.
            УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаило Писковић су ушли у поступке закључивања уговора о пословној сарадњи са разним фирмама наклоњених синдикатима, пре свега ради заштитите Вашег кућног буџета.
Тако, данас 28.01.2014. године УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаило Писковић су склопили невероватно повољан уговор о пословној сарадњи са - Стоматолошка ординација ''Др Јелена Аксић'' са седиштем у Београду, улица Арчибалда Рајса бр. 44 11030 Чукарица-Филмски град-Жарково.

Сви запослени и њихове породице Пореске управе Централа у Београду путем административне забране могу остварити све стоматолошке интервенције и услуге протетике, прецизније речено, може се добити комплетна стоматолошка услуга, протетика, хирушке интервенције, избељивање зуба и рад са децом. Ова ординација је прилагођена за рад са инвалидима што је реткост. Ординација је у приземљу и налази се на локацији -Чукарица Београд. Синдикат Пореске управе Београд-УСС је под изузетно повољним следећим условима уговорио са поменутом ординацијом следећи бенефит-повољност која гласи:

 ''Стоматолошка ординација ''Др Јелена Аксић'' са седиштем у Београду, улица Арчибалда Рајса бр. 44 11030 Чукарица, обавезује се да ће запосленима Пореске управе омогући кредитирање на следећи начин:
-1. До 20.000,00 динара на 4. Месечне рате;
-2. До 60.000,00 динара на 6. Месечних рата,
-3. До 120.000 динара на 12 месечних рата,
 Без камате за коришћење свих стоматолошких услуга које пружа  Стоматолошка ординација ''Др Јелена Аксић'' са седиштем у Београду, улица Арчибалда Рајса бр. 44 11030 Чукарица-Жарково-Филмски град''.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаило Писковић напомињу да се - Стоматолошка ординација ''Др Јелена Аксић'' са седиштем у Београду, улица Арчибалда Рајса бр. 44 11030 Чукарица, може контактирати на телефон

011/23 80 511

063/ 639 369

Е-маил: yassa2122@yahoo.com

Ponavljamo, radi se o izuzetno opremljenoj ordinaciji koja se nalazi u Žarkovu-Filmski grad.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаило Писковић желе успеха у лечењу свим колегама који буду затражили од горе наведене стоматолошке амбуланте - ординације помоћ и здравствену услугу.

С поштовањем, свако добро и здрави били,

БЕОГРАД, ДАНА 28.01.2014. године


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ
-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
Београд, ул. Саве Машковића бр.3-5
Повереник-Justitiarius-Justicijar,
Зоран Михаило Писковић с.р.
Еxpert  za javne finansije

Контакт тел.011/3950-619
е-маил: zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs
Internet prezentacija na:http://www.proglas.blogspot.com


0 коментара:

Постави коментар