Најновији чланци на покретној траци:

субота, 9. април 2011.

ШТРАЈК АНАЛИЗА СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ НЕЗАВИСНОСТ


НЕЗАБОРАВНИ ОСЛОБОДИЛАЧКИ СИНДИКАЛНИ ПОКРЕТ 25.03.2011. БЕОГРАД

БРАЋО И СЕСТРЕ СИНДИКАЛЦИ,

НАСТАВЉАМО ДА ИЗУЧАВАМО ‘’СИНДИКАЛНУ ЛЕКТИРУ КОЈА ЈЕ ПОСТАЛА АНТОЛОГИСКА’’.

ТО ЈЕ СЛЕДЕЋИ ИЗВАНРЕДНИ ДОКУМЕНАТ КОЈИ СЕ ДАЈЕ У ДОСЛОВНОМ ПРЕПИСУ:



''СИНДИКАТ УПРАВЕ СРБИЈЕ
(изостављене опште генералије)
ПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ
 Мирко Цветковић
МИНИСТАР ЗА ФИНАНСИЈЕ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ
Дијана Драгутиновић



Поштовани,

Запослени у Пореској управи Републике Србије, очекују да се реализује Одлука о божићној награди, постигнутог договора Синдиката и пословодства Пореске управе Републике Србије.
Незванично се наговештава сторнирање исплате, којим се доводи у питање демократско-социјални дијалог у Републици Србији, посебно шго је достигао најдемократичнији однос у овом државном органу а што је у Упитнику за приступање Европској унији (питања 90 до 102), дат као пример дијалога директора Пореске управе и Синдиката.
Из тих разлога Синдикат управе Србије подржава Јединствену организацију синдиката Пореске управе, да се Одлука реализује. У противном разочарење запослених је искључивог карактера да се одржи протестни скуп 12.01.2011. године, у 11 часова, испред Владе Републике Србије и Министарства за финансије на ком ће се тражити одговор ко је утицао да се божићна награда запосленима не исплати.
Имајући у виду ваш досадашњи однос према Синдикату, као и упућено писмо Синдиката управе Србије за исплату божићних награда корисницима буџета, очекујемо да ће се награда запосленима у Пореској управи исплатити и Одлука реализовати.

С поштовањем,

ПРЕДСЕДНИК
Његош Потежица с.р.''
А Н А Л И З А

КАКО СЕ РАДИ О ВИСОКОМ СИНДИКАЛНОМ ПРЕДСТАВНИКУ, О АУТОРУ НАПРЕД ПРИКАЗАНОГ ДОКУМЕНТА, ОВО ПОВЕРЕНИШТВО СЕ О ЊЕМУ НЕЋЕ ИЗЈАШЊАВАТИ, ЈЕР МУ ТО НИЈЕ У НАДЛЕЖНОСТИ.

ЈЕДИНО ШТО ПРИМЕЋУЈЕМО ДА СЕ У ПРЕДМЕТНОМ ЛЕТКУ НИГДЕ НЕ СПОМИЊЕ ПОЈАМ ‘’ШТРАЈК’’ ШТО ЗНАЧИ ДА ЈЕ АУТОР ГОРЕ ПРЕЗЕНТОВАНОГ ДОКУМЕНТА ДОБРО ЗНАО ДА ШТРАЈК НИЈЕ ДОПУШТЕН У ПОРЕСКОЈ УПРАВИ.

ЛЕТАК НИЈЕ ПРАЋЕН ШТАМБИЉЕМ ПРИМАОЦА УВАЖЕНИХ ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСТИ, ТАКО ДА ЈЕ ИСТИ У ФАКТОГРАФСКОМ СМИСЛУ НЕЗАНИМЉИВ И НЕУБЕДЉИВ.
ИСТО ТАКО У ЛЕТКУ СЕ СПОМИЊЕ НЕКАКАВ ‘’ДОГОВОР СИНДИКАТА И ПОСЛОВОДСТВА ПОРЕСКЕ УПРАВЕ’’ ШТО ЈЕ ПРАЗНА ТВРДЊА, ЈЕР СЕ НЕ НАВОДИ БРОЈ ОДЛУКЕ И САДРЖИНА ДОГОВОРА ОДНОСНО КО СЕ И СА КИМЕ СЕ ДОГОВАРАО И СПОРАЗУМЕВАО.

ИЗНЕНАЂУЈЕ ТО ШТО ЈЕ ОВАКО УГЛЕДНИ ПРЕДСТАВНИК СРПСКОГ СИНДИКАЛИЗМА ДОПУСТИО ДА БАРАТА У ЛЕТКУ СА ПОЈМОВИМА КАО ШТО СУ:’’ НЕЗВАНИЧНО СЕ НАГОВЕШТАВА’’.

СТАНОВИШТЕ СИНДИКАТА ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ЦЕНТРАЛА ‘’НЕЗАВИСНОСТ’’ ЈЕ ДА СЕ НЕ СМЕ ИЋИ У СИНДИКАЛНУ БОРБУ НА ОСНОВУ ГЛАСИНА, ИНТРИГА, ТРАЧЕВА ИЛИ ЕВЕНТУАЛНИХ ПРИЖЕЉКИВАЊА.

FAMA CRESCIT EUNDO - GLASINA RASTE ŠIRENJEM

I

FAMA VOLAT – GLASINA KRUŽI


НЕ БИ ДАЉЕ ДА ЕЛАБОРИРАМО ОВУ ЗАНИМЉИВУ ТЕМУ, ПРОСТО НАПРОСТО ШТО УВАЖАВАМО ПОТПИСНИКА ГОРЕ ПРИКАЗАНОГ СИНДИКАЛНОГ ЛЕТКА.

С поштовањем,
Главни повереник,
Зоран Писковић с.р.
Е Д И Т О Р
Синдикат - Министарства финансија - Пореска управа Централа ''Независност''-Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 102 -Главни повереник- тел. 011/3950619 – факс: 011/3953429 е-мale zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com URL adresa http://proglas.blogspot.com –линк www. gsupipnezavisnost.org.rs ТЈ. www.sidikatporeske
Наш Си./Бр. Сл. од 07.04.2011. ГОДИНЕ
Достава извршена Интернетом: - http://proglas.blogspot.com
Sindikat Poreske uprave Centrala ''Nezavisnost'' poverenik Zoran Pisković: Obaveštava



0 коментара:

Постави коментар