Најновији чланци на покретној траци:

субота, 28. април 2012.

DRUGI RADNI SASTANAK PORESKIH UPRAVA REGIONA -BUDVA 23. i 24. 2012









SINDIKAT ISTINE
SINDIKAT POREZNIKA SRBIJE

SINDIKAT PORESKE UPRAVE CENTRALA Beograd-USS
је опредељен за
Монотеистички синдикализам-Синдикат хришћана и свих монотеиста Србије

SINDIKAT ISTINE
ЧЛАНСТВУ И СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА И СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ

Предмет: DRUGI RADNI SASTANAK PORESKIH UPRAVA REGIONA-BUDVA 23. I 24. 2012. GODINE

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе, ОД НАШИХ ПРИЈАТЕЉА ДОБИЛИ СМО СЛЕДЕЋУ ИНФОРМАЦИЈУ КОЈУ У ПОТПУНОСТИ ПРЕНОСИМО:
DRUGI RADNI SASTANAK PORESKIH UPRAVA REGIONA
Dvodnevni sastanak, koji je 23. i 24. aprila održan u Budvi, okupio je predstavnike poreskih uprava zemalja regiona. Ordanizator sastanka, kojem su prisustvovali predstavnici Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, bila je Poreska uprava Crne Gore.
Sastanak je održan u skladu sa Sporazumom o saradnji poreskih uprava regiona, koji su predstavnici navedenih zemalja potpisali u martu prošle godine u Beogradu, a u cilju bolje razmjene podataka, spriječavanja poreskih utaja i smanjenja sive ekonomije.
Sporazum je precizirao buduću saradnju zemalja regiona, koja će se zasnivati na razmjeni informacija, na stručnom usavršavanju, edukaciji i dobroj praksi koje uprave imaju i moraju da razmjenjuju, kako bi se popravio „kvalitet rada na dobrobit građana i privrede zemalja regiona“, kako je istaknuto.
Članom 2. navedenog Sporazuma,  predviđeno je da se međusobna sradnja odvija u vidu sastanaka, seminara i tehničkih konsultacija zemalja potpisnica.
Na sastanku je, imeđu ostalog, istaknuto da će navedeni vid saradnje omogućiti, prije svega, sprječavanje sive ekonomije i poreskih utaja, što su, kako je ocjenjeno, problemi svih zemalja regiona.
Takođe, zaključeno je da nijedna poreska uprava ne može da radi sama za sebe u vrijeme globalizacije, kada je potrebna  saradnja na svim nivoima.
Ovako uspostavljenu saradnju, podržala je i Međunarodna organizacija poreskih uprava.
Predstavnici poreskih uprava iz regiona, ocjenili su da ovakav vid saranje predstavlja dobru  osnovu za razmjenu informacija, koja će doprinijeti da poreske institucije postanu kvalitetnije i da se „ odupru“, kako je rečeno, „nasrtajima pojedinačnog i organizovanog kriminala ili poreskih prekršaja“.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаилов Писковић САДА ДАЈУ И ФОТО ЗАПИС НАПРЕД СПОМЕНУТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ:





УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаилов Писковић након пријема напред приказаног Саопштења изражавају оптимизам у погледу јачања Пореске управе Србије сагласно Европском стандардима

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаилов Писковић још једном подржавају DRUGI RADNI SASTANAK PORESKIH UPRAVA REGIONA-BUDVA 23. I 24. 2012. GODINE
DRUGI RADNI SASTANAK PORESKIH UPRAVA REGIONA-BUDVA 23. I 24. 2012. GODINE


 С поштовањем, свако добро и здрави били,

Повереник-Justitiarius-Justicijar,

Зоран Михаилов Писковић с.р.


Е Д И Т О Р

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ
СИНДИКАТ БУЏЕТСКИХ РАДНИКА СРБИЈЕ
РЕПУБЛИЧКИ ОДБОР ДРЖАВНЕ УПРАВЕ И ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ
ОДБОР ПОВЕРЕНИКА ПОРЕСКА УПРАВА-ЦЕНТРАЛА
Београд, ул. Трг Николе Пашића 3/5
е-mail:ujedinjenisindikatisrbije@gmail.com
tel:011/2928-535, 011/3349-931 и 062/80-61115
fax:011/2928-535

СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ЦЕНТРАЛА БЕОГРАД-УСС (Скраћени назив)
Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 119 –Повереник Зоран Михаилов Писковић - тел. 011/3950619  факс: 011/3953429 е-мaile zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com 
URL adresa http://proglas.blogspot.com

Наш Си./Бр. Сл. од 28.04.2012. године

Sindikat Poreska uprava Centrala Beograd-USS 
Достава извршена Интернетом: - http://proglas.blogspot.com
-ujedinjenisindikatisrbije@gmail.com


Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS poverenik Zoran Mihailov Pisković:
Obaveštava






0 коментара:

Постави коментар