Најновији чланци на покретној траци:

субота, 28. април 2012.

PORESKI SLUŽBENICI MIRJANA PRIBIĆ I STEVICA ARSIĆ PORESKA UPRAVA FILIJALA ZEMUN I REGIONALNI CENTAR PRIŠTINA-SEĆANJE










 USS

 Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS 


ЧЛАНСТВУ И СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА И СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ


Предмет: PORESKI INSPEKTOR MIRJANA PRIBIĆ PORESKA UPRAVA FILIJALA ZEMUN И ПОРЕЗНИК СРБИЈЕ СТЕВИЦА АРСИЋ - SEĆANJE NA OVE UGLEDNE POREZNIKE SRBIJE


Поштоване колеге и колегинице Пореске управе,

1. Са оправданим задоцњењем овим путем описујем карактер наше изванредне колегинице PORESKOG INSPEKTORA MIRJANA PRIBIĆ PENZIONISANA U PORESKA UPRAVA FILIJALA ZEMUN-SEĆANJE!

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД су данас 25.04.2012. године од поузданих сведока извештени да је Мирјана Прибић пензионисани порезник Србије заиста дана 12.04.2012. године била испраћена у ''Вечну Кућу'' у 14. часова са Новог Гробља у Београду.


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД овим путем желе да упознају интернет јавност Србије о лику и карактеру пореске службенице Мирјане Прибић.

Рођена је 1943 године у Босни и Херцеговини округ Тузла. Била је изванредан стручњак из области економских наука и финансијског права. Радила је у СДК, па после до пензионисања у Пореској управи Србије на разним одговорним дужностима и задацима.

Овим путем истичемо да се радило о изузетном раднику који је креативно вршио своје послове. Због савесног рада често је била излагана бруталним нападима пореских обвезника и жестоко је била гоњена од својих колега који је нису прихватали управо због њене стручности и поштења. Била је пар пута и физички нападана од тих и таквих пореских обвезника.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД се сећају Мирјане Прибић као великог синдикалног активисте. На оснивачком конгресу једнога Гранског Синдиката управе, правосуђа и полиције који је одржан у згради преко пута ''НА-МЕ'' у Београду, читан је њен рад из области корупције и злоупотреба службених овлашћења. Многи од нас су тада плакали. Борила се синдикално као ''солиста'' много је страдала, али је била истрајна у синдикалном раду.

Вршила је дужност обласног повереника горе поменутог Синдиката за град Београд за делатност порезника.

Изненађени смо индиферентним односом Фирме у којој је провела цео свој радни век и у којој је пензионисана, зато што је вест о њеном представљењу и ''Уснућу у Господу'' тек индиректно сазната од стране њених колега и сабораца, и то са огромним задоцњењем.

Била је племенита особа, храбра, хуманиста у сваком погледу. Сви смо је познавали по реткој особини коју је имала, а то је помоћ сваком немоћном, потребитом и бедном. Имала је смисао за животињски свет, била је љубитељ природе и свеколике Божје творевине и твари….


Вечан Ти Помет-Вјечнаја памјат сестро наша и колегинице наша

+Миро- Мирјана Прибић,

И лака ти земља била…..Амин Боже!



2. TAKOĐE, ovom prilikom želim da upoznam internet javnost Srbije da je dana 20.01.2011. godine sahranjen u Beogradu Stevica Arsić ugledni poreznik Srbije. Овај губитак није објављен нигде на ниједном синдикалном порталу Пореске управе, па ево ја недостојни се усудих да нешто и о овом угледном порезнику нешто да кажем муцајући....Време чини своје.... 

ПРИЗРЕН -МЕСТО РОЂЕЊА Стевица Арсић 
То је био млад човек. Рођен је у Призрену 1959. године у угледној породици Арсић. Био је директор Републичке управе јавних прихода- Одељење за контролу, утврђивање, и наплату јавних прихода Призрен. Врло успешан порезник са изванредним резултатима....


Веома образован са завршеним највишим порезничким специлализацијама и по том основу је био и едукатор многим порезницима Србије. Представљање у Господу га је затекло као порезника -Пореска управа Регионални центар Приштина на функцији истакнутог старешине и руководиоца.

Добро сам га познавао. Ишли смо заједно на многе оперативне задатке и увек је бриљирао луцидношћу и хуманизмом....

ПРИЗРЕН ЈЕ ИЗНЕДРИО ВЕЛИКЕ  ЉУДЕ-
МЕЂУ КОЈИМА ЈЕ БИО И СТЕВИЦА АРСИЋ
Није могуће описати адекватно тај изванредни карактер који је ишао дотле да се свесно жртвовао ради добробити ближњих.....

ВЈЕЧНАЈА ПАМЈАТ БРАТУ 
+СТЕВИЦА АРСИЋ И ВЕЧАН МУ СПОМЕН БИО! 



Повереник-Justitiarius-Justicijar,

Зоран Михаилов Писковић с.р.


Е Д И Т О Р

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКА УПРАВА БЕОГРАД
СИНДИКАТ БУЏЕТСКИХ РАДНИКА СРБИЈЕ
РЕПУБЛИЧКИ ОДБОР ДРЖАВНЕ УПРАВЕ И ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ
ОДБОР ПОВЕРЕНИКА ПОРЕСКА УПРАВА-ЦЕНТРАЛА
Београд, ул. Трг Николе Пашића 3/5
е-mail:ujedinjenisindikatisrbije@gmail.com
tel:011/2928-535, 011/3349-931 и 062/80-61115
fax:011/2928-535

СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ЦЕНТРАЛА БЕОГРАД-УСС (Скраћени назив)
Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 119 –Повереник Зоран Михаилов Писковић - тел. 011/3950619 факс: 011/3953429 е-мaile zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com URL adresa http://proglas.blogspot.com

Наш Си./Бр. Сл. од 25.04.2012. године

Достава извршена Интернетом: - http://proglas.blogspot.com
radmila.jugovic@poreskauprava.gov.rs
-press@poreskauprava.gov.rs




0 коментара:

Постави коментар