Најновији чланци на покретној траци:

уторак, 27. новембар 2012.

Održavanje higijene u službenoj zgradi Poreske uprave Centrala u Beogradu














УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
 Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS

ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


НАСЛОВ: Održavanje higijene u službenoj zgradi Poreske uprave Centrala u Beogradu


ЗДРАВО!

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе и Интернет Јавност СрБије,

Данас 27.11.2012. године УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић прекуцавају сјајну информацију коју смо прочитали у медијима 20.11.2012. године и она гласи:

На основу чл. 69, 70. и члана 72. став 1. тачка 1. Закона о јавним набавкама („Службени гласник РС”, број 116/08)

МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА И ПРИВРЕДЕ
ПОРЕСКА УПРАВА – ЦЕНТРАЛА
11000 Београд, Саве Машковића 3-5
објављује
ЈАВНИ ПОЗИВ
за прикупљање понуда

Врста поступка: отворени поступак.
Предмет јавне набавке: услуге одржавања хигијене у пословним просторијама Пореске управе Централе у Београду, број ЈН 30/2012, за период од две године.
Опис предмета јавне набавке: одржавање хигијене у пословним просторијама Пореске управе, Централе у Београду на локацији у Саве Машковића 3-5.
Услови за учествовање у поступку:
Право учешћа у поступку имају сва физичка и правна лица која испуњавају услове из члана 44. Закона о јавним набавкама („Службени гласник РС”, број 116/08). Испуњеност наведених услова понуђач доказује на начин предвиђен чланом 45. Закона. Понуђач мора да испуњава и следеће:
да располаже неопходним финансијским и пословним капацитетром:
– да нема евидентираних дана неликвидности у последњих шест месеци од дана обајвљивања јавног позива у „Службеном гласнику РС” за конкретну набавку,
– да је за претходне три године (2009, 2010. и 2011. године) вршио услуге одржавања хигијене и за исте фактурисао укупан износ који је већи од 10.000.000,00 динара (са ПДВ-ом);
Да располаже довољним техничким и кадровским капацитетом:
– да пре објављивања јавног позива понуђач има/користи опрему за одржавање хигијене: минимум једну машину за прање подова и тепиха и минимум пет усисивача за усисавање,
– да пре објављивања јавног позива понуђач има минимум 15 запослених хигијеничара.
Начин на који се доказује испуњеност услова ближе су одређени конкурсном документацијом.
Наручилац захтева да изабрани понуђач на дан закључења уговора достави бланко сопствену меницу за добро извршење посла у висини од 10% од процењене вредности уговора.
Критеријум и елементи критеријума за избор најповољније понуде: је – економски најповољнија понуда.
Елементи критеријума су:
– Ц1 – цена одржавања хигијене на
месечном нивоу – паушал 55 пондера
– Ц2 – цена ефективног сата услуге
одржавања хигијене 42 пондера
– Р – рок непромењивости цене 3 пондера
Увид и преузимање конкурсне документације:
Конкурсна документација може се преузети и у исту се може извршити увид од дана објављивања у „Службеном гласнику РС”, од 9,00 до 16,00 часова, у Министарству финансија, Пореска управа – Централа, Београд, Саве Машковића 3-5, III спрат, канцеларија број 336.
Подношење понуда (рок, место, време, начин, назнака):
Понуда се сачињава у складу са Законом, конкурсном документацијом и овим позивом наручиоца. Понуде се достављају у затвореном омоту/коверти, на адресу наручиоца: Министарство финансија, Пореска управа Централа, Саве Машковића 3-5, 11000 Београд, (у даљем тексту: адреса наручиоца), или лично у канцеларији број 2 (писарница), у року од 30 дана од дана објављивања јавног позива, и то најкасније до 12,00 часова последњег дана истека рока, са назнаком: „Понуда за јавну набавку услуге – одржавање хигијене у пословним просторијама Пореске управе у Београду, број ЈН 30/2012 – не отварати”, на адресу: Министарство финансија, Пореска управа – Централа, Београд, Саве Машковића 3-5, или лично преко писарнице. На коверти уписати назив и адресу понуђача. На полеђини омота/коверте мора бити наведен назив и адреса понуђача, име и презиме и број телефона особе за контакт.
Понуда се сматра благовременом ако је примљена од стране наручиоца најкасније 30 дана од дана објављивања јавног позива у „Службеном гласнику РС”, до 12,00 часова, без обзира на начин подношења. Уколико је последњи дан истека рока за достављање понуда нерадни дан, благовременом ће се сматрати понуда која је приспела до 12,00 часова првог наредног радног дана.
Отварање понуда (место, време, присуство заинтересованих):
Отварање понуда извршиће се јавно, последњег дана истека рока за подношење понуда, у 14,00 часова, на адреси наручиоца. Представници понуђача који желе да присуствују отварању понуда, дужни су да пре почетка јавног отварања понуда, наручиоцу поднесу пуномоћје за учешће у поступку отварања понуда, потписано од стране законског заступника, са јасном назнаком да се овлашћење односи на предметну набавку.
Рок за доношење одлуке о избору најповољније понуде:
Одлука о избору најповољније понуде биће донета у року од седам дана од дана отварања понуда. Наведену одлуку наручилац ће доставити свим подносиоцима понуда у року од три дана од дана њеног доношења.
Контакт (особа, место, време, број телефона, e-mail адреса):
Додатне информације у вези са јавним позивом се могу добити сваког радног дана на број телефона 011/39-50-580, у времену од 9,00 до 15,00 часова.
Особа за контакт: је Милада Ћуковић, e-mail адреса: milada.cukovic@poreskauprava.gov.rs

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић о овом Јавном позиву имају најбоље речи подршке и похвале, јер се ради о елементарној потреби одржавања хигијене у службеним просторијама.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић већ дуже времена лично одржавају хигијену у синдикалној просторији која је истовремено и радна просторија, тако што поменути често износи ђубре из канти за смеће, у оближњи контејнер. Исто тако, именовани потире под ''џогером'', пере намештај и обавља друге послове хигијеничара канцеларије. Поменутом ово није тешко да ради, после или пре почетка радног времена,  пошто је то радио и као војник, тим пре што је свестан финансијске ситуације у којој се предметна Институција привремено налази.

 С поштовањем, свако добро и здрави били,

БЕОГРАД, ДАНА 27.11.2012. године


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ
-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
Београд, ул. Саве Машковића бр.3-5
Повереник-Justitiarius-Justicijar,

Зоран Михаилов Писковић -Београдски с.р.
Еxpert  za javne finansije

Контакт тел.011/3950-619
е-маил: zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs
Internet prezentacija na:http://www.proglas.blogspot.com


0 коментара:

Постави коментар