Најновији чланци на покретној траци:

уторак, 20. новембар 2012.

PORESKA UPRAVA REGIONALNI CENTAR NIŠ NABAVLJA RISOVANI I KOMPJUTERSKI PAPIR



















УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД


 Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS

ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


НАСЛОВ: PORESKA UPRAVA REGIONALNI CENTAR NIŠ NABAVLJA RISOVANI I KOMPJUTERSKI PAPIR

ЗДРАВО!

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе,
  

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић су 16.11.2012. године обавештени о следећој активности битној за рад Пореске управе и он гласи:

На основу чл. 69, 70. и члана 72. став 1. тачка 1. Закона о јавним набавкама („Службени гласник РС”, број 116/08)


ПОРЕСКА УПРАВА
РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР НИШ
18000 Ниш, Страхињића бана б.б.

oбјављује
ЈАВНИ ПОЗИВ
за прикупљање понуда


Врста поступка: отворени поступак.
Предмет јавне набавке: добра – рисовани и компјутерски папир са услугом испоруке „F-co” магацин у Нишу, а за потребе наручиоца, Пореске управе – Регионалног центра Ниш и његових организационих јединица.
Опис предмета јавне набавке: јавна набавка добара – рисовани и компјутерски папир са услугом испоруке „F-co” магацин у Нишу, а за потребе наручиоца, Пореске управе – Регионалног центра Ниш и његових организационих јединица.
Услови за учествовање у поступку (право учешћа, докази о испуњености услова...): право учешћа у овом поступку имају сва заинтересована домаћа и страна физичка и правна лица која испуњавају обавезне услове из члана 44. Закона о јавним набавкама, а испуњеност услова доказује се на начин предвиђен чланом 45. Закона о јавним набавкама и прецизиран је конкурсном документацијом.
Критеријум и елементи критеријума за избор најповољније понуде: избор најповољније понуде извршиће се применом критеријума „економски најповољнија понуда”. Eлемент критеријума су: вредност понуде, рок плаћања, рок испоруке, референтна листа.
Увид и преузимање конкурсне документације (услови, место, време, рок, накнада трошкова...):
Увид у конкурсну документацију се може остварити сваког радног дана од 9,00 до 16,00 часова у пословним просторијама наручиоца, у Нишу, Страхињића бана б.б., Пословни центар „Амбасадор”, I спрат.
Конкурсна документација се може преузети непосредно код наручиоца, уз предају писаног овлашћења издатог и потписаног од стране овлашћеног лица заинтересованог понуђача, и то у пословним просторијама наручиоца, у Нишу, у Улици Страхињића Бана б.б., Пословни центар „Амбасадор”, I спрат од 9,00 до 16,00 часова. Конкурсна документација се не наплаћује.
Наручилац ће конкурсну документацију достављати тражиоцима и препорученом поштом и то на њихов писани захтев упућен наручиоцу путем тел./факса број 018/242-195.
Подношење понуда (рок, место, време, начин, назнака...):
Понуђачи подносе понуде у запечаћеним ковертама. Коверте са понудама достављају се препорученом поштом, или непосредно „преко” писарнице наручиоца у Нишу на адреси: Пореска управа – Регионални центар Ниш, 18000 Ниш, Страхињића бана б.б., са назнаком не отварати – „Понуда за јавну набавку добара – рисовани и компјутерски папир број 27-Н”. На полеђини коверте навести податке о понуђачу – назив и адресу седишта.
Рок за подошење понуда износи 33 данa и рачуна се од дана објављивања јавног позива у „Службеном гласнику РС” до 14,00 часова. Уколико истек рока за подношење понуда пада у нерадан дан (субота, недеља или државни празник), благовременим ће се сматрати понуде предате наручиоцу првог наредног радног дана, до 14,00 часова.
Отварање понуда (место, време, присуство заинтересованих...):
Отварање понуда обавиће се истог дана у 14,15 часова, у просторијама наручиоца у Нишу на напред назначеној адреси. Отварању могу да присуствују сви овлашћени представници понуђача и друга заинтересована лица. Представници понуђача мора да имају писана овлашћења у којима је назначено име и презиме, број личне карте као и ЈМБГ.
Рок за доношење одлуке о избору најповољније понуде:
Одлука о избору најповољније понуде биће донета у року до 30 дана од дана јавног отварања понуда.
Контакт (особа, место, време, број телефона, e-mail адреса...):
Овлашћена особа за контакт по овом јавном позиву је Саша Станчић, члан комисије наручиоца за спровођење поступка предметне јавне набавке (телефон: 018/242-194). 

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић желе успеха заинтересованим лицима у учешћу на предметни јавни позив

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић сматрају да се предметном активношћу у потпуности решава проблем рисованог папира у потребним количинама.



С поштовањем, свако добро и здрави били,

БЕОГРАД, ДАНА 20.11.2012. године


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ
-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
Београд, ул. Саве Машковића бр.3-5
Повереник-Justitiarius-Justicijar,

Зоран Михаилов Писковић -Београдски с.р.
Еxpert  za javne finansije

Контакт тел.011/3950-619
е-маил: zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs
Internet prezentacija na:http://www.proglas.blogspot.com


0 коментара:

Постави коментар