Најновији чланци на покретној траци:

недеља, 11. новембар 2012.

PORESKA UPRAVA FILIJALA BAČKA PALANKA-''PSS''ODŽACI UPRAVNI POSTUPAK





















УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
 Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS

ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


НАСЛОВ: PORESKA UPRAVA FILIJALA BAČKA PALANKA-''PSS''ODŽACI UPRAVNI POSTUPAK

ЗДРАВО!

Поштовани порезници Пореске управе Србије и Интернет Јавност Србије,


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић са јавних медија прекуцава и делимично фотографише следећу објаву:
РЕПУБЛИКА СРБИЈА 
МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА И ПРИВРЕДЕ
 ПОРЕСКА УПРАВА
 Филијала Бачка Паланка
 БАЧКА ПАЛАНКА

Министарство финансија и привреде - Пореска управа - Филијала Бачка Паланка, у поступку принудне наплате јавних прихода из покретних ствари пореског обвезника„РSS" Д.О.О. из Оџака на основу члана 104. став 7 Закона о пореском поступку и пореској администрацији („Сл. гласник РС", бр. 80/02,.. .93/12) доноси

ОГЛАС
О ПРОДАЈИ ПОКРЕТНИХ СТВАРИ ПУТЕМ УСМЕНОГ ЈАВНОГ НАДМЕТАЊА

ПРВО рочиште за прву јавну продају покретних ствари у поступку принудне наплате пореске обавезе путем усменог јавног надметања за следеће покретне ствари: 

ОДРЖАЋЕ СЕ дана 14.11.2012. године, са почетком у 09,00 часова, у канцеларији Филијале Бачка Паланка, улица и број Краља Петра Првог 14., соба број 26, II спрат. Почетна вредност покретних ствари износи:
 1.1945.255,30 динара + ПДВ по стопи од 20%.

Продаја покретних ствари се врши путем усменог јавног надметања. На овом рочишту покретне ствари не могу се продати по цени нижој од 75 % процењене вредности, односно испод 1.458.941,48 динара + ПДВ по стопи од 20% за све горе наведене ствари. Покретне ствари изложене јавној продаји купују се у виђеном стању без права на рекламацију. За учествовање у јавној продаји прилаже се уверење о исплаћеним пореским обавезама издато од стране Пореске управе као и документа о идентификацији учесника у продаји. Купац - најбољи понуђач је дужан да цену по којој су му продате покретне ствари уплати у року од 8 дана од дана доставе записника о продаји покретних ствари. Ако купац у одређеном року не уплати цену за коју су му покретне ствари продате, продаја се у односу на тог купца, решењем оглашава неважећом, а купац губи право на повраћај положеног депозита и не може бити понуђач у даљем поступку продаје те ствари.
Ствари изложене јавној продаји могу се видети сваког радног дана у времену од, 12,00 до 14,00 часова пријавом у магацину Пореске управе у Новом Саду Сентандрејски пут 165 контакт телефон 021/6410383, ове Филијале, контакт телефон 021-755-1304. Овај оглас објавити на огласној табли Филијале Бачка Паланка и у дневном листу „ДАНАС" дана 07.11.2012.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић желе успех првом рочишту прве јавне продаје.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић су приликом прекуцавања предметне објаве исту морали лекторски поправити и за штампу припремити јер је изворник пун граматичких грешака....

 С поштовањем, уз Божју помоћ свако добро и здрави били,

БЕОГРАД, ДАНА 11.11.2012. године


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ
-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
Београд, ул. Саве Машковића бр.3-5
Повереник-Justitiarius-Justicijar,

Зоран Михаилов Писковић-Београдски с.р.
EXPERT ZA JAVNE FINANSIJE

Контакт тел.011/3950-619
Internet prezentacija na:http://www.proglas.blogspot.com


0 коментара:

Постави коментар