Најновији чланци на покретној траци:

петак, 19. јул 2013.

Raspoređivanje školovanih poreznika sa dugogodišnjim radnim iskustvom u viša zvanja je moralni imperativ
















 
 SINDIKAT PORESKE UPRAVE CENTRALA Beograd-USS
УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД

 SINDIKAT PORESKE UPRAVE CENTRALA Beograd-USS


ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


Предмет: Raspoređivanje školovanih poreznika sa dugogodišnjim radnim iskustvom u viša zvanja je moralni imperativ


Pažnja, otvara u novom prozoru.

 Позив,

Свим запосленима у Пореској управи,

Ради успешног остваривања сарадње УСС-СИНДИКАТА пореске управе Београд И руководства Пореске Управе приликом доношења новог ПРАВИЛНИКА О ПЛАТАМА И НАГРАЂИВАЊУ У Пореској Управи СРБИЈЕ, овај легални и регистровани синдикат је почео да скупља податке о запосленима који су одавно стекли високо и више факултетско- високошколско образовање на елитним државним факултетима Вишим школама, али који никако да напредују у више звање из непознатих ирационалних разлога. Законска обавеза је послодавца да омогући перманентно напредовање у струци, порезничким класама, платним разредима и звањима, што нажалост није случај и то је тако деценијама у Пореској управи.

Ми школовани са високим оценама на државним факултетима-Вишим школама и са високим оценама на раду у Пореској управи то хоћемо да променимо и то одмах. Радно искуство се мора поштовати у напредовању исто као што се по основу минулог рада повећавају плате.

Немамо времена за чекање и за илузију ''да ће нас се неко сетити и унапредити''….То се сигурно неће десити, незаваравај се вредни порезниче Србије..... 

Сви који ''тапкају'' у месту и нико их се не сећа да имају елементарно право да напредују у служби, треба да се јаве доле потписаном поверенику који ће то питање да постави у име свих нас ''тапкароша'' Послодавцу и Моралној Савести Владе државе Србије и Шире!.

Тражићемо доделу припадајућих порезничких звања сагласно радном искуству као врховном критерију за напредовање на послу.

 Користићемо сва правна средства да више не будемо ''тапкароши''.

''Школовани'' порезници не ћутите више, већ се храбро јавите овом Синдикату као носиоцу ове акције ''рехабилитације достојанства рада и искуства на раду''. учите се од дошколованих порезника који се храбро, без икаквог комплекса и гласно боре за своја права, а ви школовани погнули главу и тајац. Као да се стидите што сте образовани, паметни и што сте аристократе духа и знања са изузетним резултатима на послу.

Према томе, ко је заинтересован за ову синдикалну акцију треба да се јави доле потписаном поверенику на његову контакт адресу!

Како?

Тако што ћете преузети доле дату табелу, унесите прецизно све потребне податке и наведите тачно колико времена стално сте са истом платом, звањем, платним разредом и класом. Наведите шта тражите са евентуалним предлогом како......

ТАБЕЛА ЗА ПОПУЊАВАЊЕ!

С поштовањем, свако добро и здрави били,

Београд, Дана 19.07.2013. године
Повереник-Justitiarius-Justicijar,
Expert za javne finansije
Зоран Михаило Писковић-


СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ЦЕНТРАЛА БЕОГРАД-УСС
Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 119
тел. 011/3950-619 факс: 011/3953-429 е-мaile zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs





0 коментара:

Постави коментар