Најновији чланци на покретној траци:

четвртак, 4. јул 2013.

Sindikat prati pravilnost internog službenog informisanja zaposlenih














УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД

 SINDIKAT PORESKE UPRAVE CENTRALA Beograd-USS


ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


Предмет: Sindikat prati pravilnost internog službenog informisanja zaposlenih

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе и Интернет јавност Србије,


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић су писали чланак који можете погледати кликом на следећи наслов:



Међутим, УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић су били одмах обавештени од порезника да предметни циркулар директора Пореске управе није ''дошао и доспео'' до свих запослених, и стога смо одмах реаговали следећим дописом који смо предали дана 04.07.2013. године на писарници Пореске управе и он гласи:
 
Београд, ул. Трг Николе Пашића 3/5
е-mail:ujedinjenisindikatisrbije@gmail.com
tel:011/2928-535, 011/3349-931 и 062/80-61115
fax:011/2928-535
УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ Београд
( у даљем тексту: Синдикат Пореске Управе Централа Београд-УСС )
Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 119 –Повереник Зоран Михаило Писковић - тел. 011/3950619  факс: 011/3953429 е-мaile zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com URL http://proglas.blogspot.com

БР. Сл. од 04.07.2013.године

___________________________________________________________________________

Пореска управа Србије
Централа
-Директор-
Београд

ПРЕДМЕТ:Информација у вези Вашег ''Обавештења о начину парафирања ката''
ВЕЗА:Ваш бр. 00-031-00-00039/2013-D0046 од 10.06.2013. године

Поштовани,

На нашој Синдикалној веб страни писали смо о вашем изузетно важном акту који можете погледати на следећој интернет адреси:


У том синдикалном осврту поред осталог смо истакли и следеће:

'' Недавно су све организационе јединице Пореске управе Србије добиле акт директора Пореске управе који је насловљен као ''Обавештење о начину парафирања аката''. Овај врло битни акт директора Пореске управе је нумерисан под бројем 00-031-00-00039/2013-D0046 од 10.06.2013. године.

Ово ''Обавештење о начину парафирања аката'' доле потписани повереник је путем личне доставе примио, што су учинили и сви остали порезници Србије и добро знају о чему овај синдикат сада пише.

Ово ''Обавештење о начину парафирања аката'' је упућено свим порезницима Србије који учествују у сачињавању излазних и интерних докумената Пореске управе Србије као што су решења, уверења, потврде и остали акти који се припремају за потпис одговорном лицу Пореске управе.

Како се ради о организационом општем акту то исти не објављујемо, али напомињемо да је предметним ''Обавештењем о начину парафирања аката'' директор Пореске управе - извршио у свему обнову и рехабилитацију ауторитета извршилачких радних места у Пореској управи Србије на свим нивоима организовања.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД констатују да је 10.06.2013. године у Пореској управи поново успостављена равнотежа између руководиоца и извршиоца до те мере да су обе функције постале саизвршилачке, партнерске и саодговорне. Службена лица руководиоци и извршиоци постали су равноправни креатори службених аката, јер више нема ни једног службеног акта Пореске управе Србије без 3-и парафа и то: парафа запосленог који је обрадио предметни акт, потом његовог непосредног руководиоца ( шефа, начелника) и руководиоца организационог дела којим се даје сагласност на припремљени нацрт. Тек након обезбеђења напред поменута 3-и парафа следи потписивање истога потписом директора.

Овим ''Обавештењем о начину парафирања аката'' остварена је величанствена обнова узајамног поверења између руководиоца и руковођеног извршиоца до несхватљивог ''партнерства између њих''.

Зашто?

Зато што се ''Обавештењем о начину парафирања аката'' успоставља пуна слобода рада, иницијативе и пре свега достојанства свих порезника Србије.

Због оваквог просперитетног и далекосежног акта Уједињени синдикати Србије-Синдикат Пореске управе Београд пружа пуну подршку свим реформским снагама Пореске управе.

Констатујемо да ове реформске снаге Пореске управе Србије гарантују свим порезницима Србије сигурна радна места као и даљи напредак и просперитет националне институције која носи велики и угледни назив
-''Пореска управа Србије''!''

Информација-Обавештење

Овим путем Вас информишемо да је овај Синдикат обавештен од више запослених са ''терена'' да предметни акт нису добили и да не знају о чему се ради!

Предлажемо Вам да обезбедите неспутану дистрибуцију и доставу свим запосленима Вашег предметног обавештења, пошто извесне снаге ''коче'' доставу Вашег изузетно битног акта свима онима којима је и упућен-радницима Пореске управе.

С поштовањем,
Повереник,
Зоран Михаило Писковић с.р.
  Доказ:



С поштовањем, свако добро и здрави били,

Београд, Дана 04.07.2013. године
Повереник-Justitiarius-Justicijar,
Expert za javne finansije

Зоран Михаило Писковић-
- Дорћол - Београд

СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ЦЕНТРАЛА БЕОГРАД-УСС
Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 119
тел. 011/3950-619 факс: 011/3953-429 е-мaile zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com URL adresa http://proglas.blogspot.com


0 коментара:

Постави коментар