Најновији чланци на покретној траци:

четвртак, 4. јул 2013.

Rehabilitacija dostojanstva poreznika putem parafiranja nacrta akta koji su sačinili




















УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
 Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS

ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


НАСЛОВ: Rehabilitacija dostojanstva poreznika putem parafiranja nacrta akta koji su sačinili

ЗДРАВО!

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе и Интернет Јавност СрБије,

Недавно су све организационе јединице Пореске управе Србије добиле акт директора Пореске управе који је насловљен као ''Обавештење о начину парафирања аката''. Овај врло битни акт директора Пореске управе је нумерисан под бројем 00-031-00-00039/2013-D0046 од 10.06.2013. године.

Ово ''Обавештење о начину парафирања аката'' доле потписани повереник је путем личне доставе примио, што су учинили и сви остали порезници Србије и добро знају о чему овај синдикат сада пише.

Ово ''Обавештење о начину парафирања аката'' је упућено свим порезницима Србије који учествују у сачињавању излазних и интерних докумената Пореске управе Србије као што су решења, уверења, потврде и остали акти који се припремају за потпис одговорном лицу Пореске управе.

Како се ради о организационом општем акту то исти не објављујемо, али напомињемо да је предметним ''Обавештењем о начину парафирања аката'' директор Пореске управе - извршио у свему обнову и рехабилитацију ауторитета извршилачких радних места у Пореској управи Србије на свим нивоима организовања.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД констатују да је 10.06.2013. године у Пореској управи поново успостављена равнотежа између руководиоца и извршиоца до те мере да су обе функције постале саизвршилачке, партнерске и саодговорне. Службена лица руководиоци и извршиоци постали су равноправни креатори службених аката, јер више нема ни једног службеног акта Пореске управе Србије без 3-и парафа и то: парафа запосленог који је обрадио предметни акт, потом његовог непосредног руководиоца ( шефа, начелника) и руководиоца организационог дела којим се даје сагласност на припремљени нацрт. Тек након обезбеђења напред поменута 3-и парафа следи потписивање истога потписом директора.

Овим ''Обавештењем о начину парафирања аката'' остварена је величанствена обнова узајамног поверења између руководиоца и руковођеног извршиоца до несхватљивог ''партнерства између њих''.

Зашто?

Зато што се ''Обавештењем о начину парафирања аката'' успоставља пуна слобода рада, иницијативе и пре свега достојанства свих порезника Србије.

Због оваквог просперитетног и далекосежног акта Уједињени синдикати Србије-Синдикат Пореске управе Београд пружа пуну подршку свим реформским снагама Пореске управе.

Констатујемо да ове реформске снаге Пореске управе Србије гарантују свим порезницима Србије сигурна радна места као и даљи напредак и просперитет националне институције која носи велики и угледни назив
-''Пореска управа Србије''!

С поштовањем, свако добро и здрави били,

БЕОГРАД, ДАНА 04.07.2013. године


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ
-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
Београд, ул. Саве Машковића бр.3-5
Повереник-Justitiarius-Justicijar,
Зоран Михаило Писковић -Београдски с.р.
Еxpert  za javne finansije
Контакт тел.011/3950-619
е-маил: zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs
Internet prezentacija na:http://www.proglas.blogspot.com





















0 коментара:

Постави коментар