Најновији чланци на покретној траци:

петак, 22. новембар 2013.

Generalni direktor Poreske uprave jeste najuvaženiji poreski i finansijski stručnjak















 Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
 Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS

ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


НАСЛОВ: Objavljena je informacija Generalni direktor Poreske uprave jeste najuvaženiji poreski i finansijski stručnjak

ЗДРАВО!

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе и Интернет Јавност СрБије,

Данас 22.11.2013. у уваженом медију на њиховом порталу  

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаило Писковић су регистровали следећу информацију коју у потпуности преузимамо и објављујемо:

PRIZNANJE: Ivan Simič proglašen za najuglednijeg poreskog stručnjaka!

DRUŠTVO
Autor: 


 Dva razloga su navedena kao prelomna za izbor Simiča - da je direktor Poreske uprave Srbije i da je po drugi put dobio međunarodno priznanje da kao poreski stručnjak predsedava asocijacijom IOTA
Direktor Ivan Simič
BEOGRAD - Direktor Poreske uprave Srbije Ivan Simič u tradicionalnoj anketi specijalizovanog portala u Sloveniji koji se bavi isključivo temama iz oblasti finansija, osmi put uzastopno je proglašen za najuglednijeg poreskog stručnjaka u Sloveniji.
Na portalu www.tax-fin-lex.si, dva razloga su navedena kao prelomna za izbor Simiča - da je direktor Poreske uprave Srbije i da je po drugi put dobio međunarodno priznanje da kao poreski stručnjak predsedava asocijacijom IOTA
- Međunarodnom asocijacijom poreskih administracija zemalja Evrope.Kako je saopšteno, sledeće godine u julu, Srbija će biti domaćin skupštine IOTA, na koju će doći svi direktori poreskih administracija EU i drugih zemalja Evrope - ukupno 44 članice, koje će same snositi troškove svog boravka. 

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаило Писковић могу само да поздраве као истиниту напред јавно саопштену информацију. 

Као илустрацију тачности напред наведене Синдикалне констатације наводимо податак да је 22.11.2013. године Генерални директор Пореске управе СВИМ запосленима на њихове службене мејлове доставио писмо у коме их обавештава о предстојећим фундаменталним променама у Пореској управи са умирујућом поруком да нико неће од порезника изгубити посао. Овакав однос Генералног директора Пореске управе-Првог порезника Србије, према осталим од Њега руковођеним порезницима Србије, до данас никада није био забележен нити је постојао. Бивало је и раније Генералних директора Пореске управе, али се ни један од тих бивших Старешина Пореске управе није на напред описани начин односио према запосленима којима су руководили.
  
УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаило Писковић са задовољством констатују да је у горе споменутим мејловима од 22.11.2013. године наведен модел будуће организације Пореске управе по ''Среско-окружном принципу'', што је заправо у пуној мери имплементација Плана реорганизације Пореске управе, који је овај Синдикат својевремено предлагао, али који је од тадашњег менаџмента био одбачен као непримерен предлог.   

С поштовањем, свако добро и здрави били,

БЕОГРАД, ДАНА 22.11.2013. године


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ
-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
Београд, ул. Саве Машковића бр.3-5
Повереник-Justitiarius-Justicijar,
Зоран Михаило Писковић с.р.
Еxpert  za javne finansije

Контакт тел.011/3950-619
е-маил: zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs
Internet prezentacija na:http://www.proglas.blogspot.com


0 коментара:

Постави коментар