Најновији чланци на покретној траци:

уторак, 19. новембар 2013.

Konkurs zapošljavanje Ministarstvo finansija Uprava za javni dug od 18.11.2013 rok prijavljivanja 26.11.2013




















 Konkurs zapošljavanje Ministarstvo finansija Uprava za javni dug od 18.11.2013 rok prijavljivanja 26.11.2013

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
 Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS

ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


НАСЛОВ: Konkurs zapošljavanje Ministarstvo finansija Uprava za javni dug od 18.11.2013 rok prijavljivanja 26.11.2013

ЗДРАВО!

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе и Интернет Јавност СрБије,

Данас са јавних медија од 18.11.2013. године прекуцавамо текст Конкурса за пријем у радни однос. УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаило Писковић констатују да је овај Јавни конкурс од значаја и за порезнике јер се отвара могућност и њиховог конкурисања на оглашено радно место.

Запошљавање нових финанса- запослених у Министарству финансија је приоритетни задатак УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њиховог повереника Зоран Михаило Писковић. Прекуцан текст гласи:

МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА, УПРАВА ЗА ЈАВНИ ДУГ, на основу члана 54. Закона о државним службеницима („Службени гласник РС”, бр. 79/05, 81/05 – испр., 83/05 – испр., 64/07, 67/07, 116/08 и 104/09) и члана 17. Уредбе о спровођењу интерног и јавног конкурса за попуњавање радних места у државним органима – пречишћен текст („Службени гласник РС”, бр. 41/07 и 109/09), оглашава јавни конкурс
– за попуњавање извршилачког радног места у Министарству финансија – Управа за јавни дуг.
I. Орган у коме се радно место попуњава
Министарство финансија – Управа за јавни дуг, Београд, Поп Лукина 7-9.
II. Радно место које се попуњава
1. Радно место за сервисирање јавног дуга, звање млађи саветник – 1 извршилац.
Услови: Стечено високо образовање из научне области економске науке или из научне односно стручне области у оквиру образовно-научног поља природно-математичких наука или техничко-технолошких наука на студијама другог степена (дипломске академске студије – мастер, специјалистичке академске студије, специјалистичке струковне студије) односно на основним студијама у трајању од најмање четири године, 1 година радног искуства у струци, или најмање пет година радног стажа у државним органима, положен државни стручни испит, знање рада на рачунару, активно знање енглеског језика.
Стручне оспособљености, знање и вештине које се проверавају у изборном поступку: познавање Фискалне стратегије за 2014. годину са пројекцијама за 2015. и 2016. годину, познавање законских прописа из области јавног дуга, буџетског система, области хартија од вредности, давања гаранција и уговора о гаранцијама Републике Србије- симулација посла и усмено; знање енглеског језика – писмено (превод текста) и усмено; знање рада на рачунару – практичним радом на рачунару; вештина комуникације – усмено.
III. Место рада: Београд, Поп Лукина 7-9
IV. Општи услови за запослење: држављанство Републике Србије; да је учесник конкурса пунолетан; да учеснику конкурса раније није престајао радни однос у државном органу због теже повреде дужности из радног односа и да није осуђиван на казну затвора од најмање шест месеци.
V. Рок за подношење пријава: рок за подношење пријава је 8 дана и почиње да тече наредног дана од дана објављивања у „Службеном гласнику Републике Србије”.
VI. Докази који се прилажу уз пријаву на конкурс: пријава са биографијом и наводима о досадашњем радном искуству; оригинал или оверена фотокопија уверења о држављанству; оригинал или оверена фотокопија извода из матичне књиге рођених; оверена фотокопија дипломе којом се потврђује стручна спрема; оверена фотокопија радне књижице; оригинал или оверена фотокопија доказа о положеном државном стручном испиту за рад у државним органима; оригинал или оверена фотокопија доказа о радном искуству у струци.
VII. Адреса на коју се подносе пријаве: Министарство финансија – Управа за јавни дуг, Београд, Поп-Лукина 7-9, 11000 Београд, са назнаком „За јавни конкурс”.
VIII. Лице које је задужено за давање обавештења: Ивона Савовић, тел: 011/2927528.
IX. Место, дан и време када ће се спровести изборни поступак: Са кандидатима чије су пријаве благовремене, потпуне, јасне, уз које су приложени сви потребни докази и који испуњавају услове за оглашено радно место провера оспособљености, знања и вештина кандидата у изборном поступку обавиће се почев од 05. децембра 2013. године, у Београду, у просторијама Управе за јавни дуг - Министарство финансија, адреса Поп Лукина 7-9, о чему ће учесници конкурса бити обавештени на контакте (бројеве телефона), које наведу у својим пријавама.
НАПОМЕНЕ
За наведено радно место радни однос се заснива на неодређено време.
Кандидати који први пут заснивају радни однос у државном органу, подлежу пробном раду од 6 месеци. Кандидати без положеног државног стручног испита примају се на рад под условом да тај испит положе до окончања пробног рада. Кандидати са положеним правосудним испитом уместо доказа о положеном државном стручном испиту, подносе доказ о положеном правосудном испиту.
Пријаве уз које нису приложени сви потребни докази у оригиналу или фотокопији овереној у општини или суду, као и непотпуне и неблаговремене пријаве биће одбачене.
Овај оглас објављује се у „Службеном гласнику Републике Србије”, дневном листу „Политика” и на интернет страници Службе за управљање кадровима: www.suk.gov.rs.


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаило Писковић желе успеха свим кандидатима.

С поштовањем, свако добро и здрави били,

БЕОГРАД, ДАНА 19.11.2013. године


 Konkurs zapošljavanje Ministarstvo finansija

 Uprava za javni dug od 18.11.2013 rok prijavljivanja 26.11.2013
УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ
-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
Београд, ул. Саве Машковића бр.3-5
Повереник-Justitiarius-Justicijar,
Зоран Михаило Писковић с.р.
Еxpert  za javne finansije

Контакт тел.011/3950-619
е-маил: zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs
Internet prezentacija na:http://www.proglas.blogspot.com



0 коментара:

Постави коментар