Најновији чланци на покретној траци:

петак, 15. новембар 2013.

Informacija u vezi sindikalnog skupa u Centrali 14.11.2013
















 
 SINDIKAT PORESKE UPRAVE CENTRALA Beograd-USS
УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД

 SINDIKAT PORESKE UPRAVE CENTRALA Beograd-USS


ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


Предмет: Informacija u vezi sindikalnog skupa u Centrali 14.11.2013

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе и Интернет јавност Србије,


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић су писали да ће бити одржан некакав ''синдикални'' скуп дана 14.11.2013. години у кухињи друштвене исхране у 15.30 часова у Пореској управи Централа, а што можете прочитати на:



УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић информишу читаоце овог Блога да је тај скуп заиста одржан у горе поменутој мензи, на коме је било неколико појединаца запослених у Централи Пореске управе и тзв. гостију из других организационих јединица Пореске управе као ''братско појачање''. Поседују се фотографије са овог ''скупа'' на коме се јасно види занемарљив број присутних од којих је из Централе било само њих неколико појединаца.

Док се анонимни организатор овога Скупа не огласи са доказима и документима о тачном броју и синдикалном статусу-профилу присутних на овоме ''скупу'' са њиховим пуним именима, презименима и својеручним потписима на ''Списку Присутних'' овај Синдикат тај ''скуп'' не признаје као синдикални, већ исти третира као некакав дебатни клуб. Све док анонимни организатор не обезбеди доказе о испуњености услова репрезентативности из члана 218. став 1. тачка 4. и 219. Закона о раду (''Сл. Гласник РС'' бр. 24/05) овај Синдикат предметно окупљање сматра приватном забавом током радног времена о трошку послодавца.

Анонимни организатор горе описаног ''кафанског збора'' заборавио је на став запослених Пореске управе Централе који они имају у вези те групице и шачице појединаца. Стога те појединце овим путем подсећам на крах њихове раније вођене пропале акције коју су својевремено агресивно водили, када им је Централа сложно у једномислију рекла поред осталог и следеће: ''Самозвани синдикални лидери и усрећитељи, идите већ једном на своје послове и радите нешто те се маните запослених Пореске управе Централе, јер овде заиста немате шта да тражите...''

Ближе о тим догађајима прочитајте на:

/2012/02/poreska-uprava-srbije-zaposleni-rekli

Важна напомена. Доле потписани предметног дана није био лично присутан у Централи тако да не тврди да је овај извештај у потпуности веродостојан и тачан. Сваки документовани деманти од стране анонимног организатора или било ког другог заинтересованог лица одмах ћемо објавити на овом Блогу јер смо ми БЛОГ ИСТИНЕ ПРЕ СВЕГА.

 С поштовањем, свако добро и здрави били,

Београд, Дана 15.11.2013. године.
Повереник-Justitiarius,
Expert za javne finansije
Зоран Михаило Писковић

СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ЦЕНТРАЛА БЕОГРАД-УСС
Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 119
тел. 011/3950-619 факс: 011/3953-429 е-мaile zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com URL adresa http://proglas.blogspot.com


0 коментара:

Постави коментар