Најновији чланци на покретној траци:

субота, 16. новембар 2013.

Ministarstvo finansija javni konkurs zapošljavanje rok od 15.11.2013 do 23.11.2013
















Ministarstvo finansija javni konkurs zapošljavanje rok od 15.11.2013 do 23.11.2013

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД

 SINDIKAT PORESKE UPRAVE CENTRALA Beograd-USS


ЧЛАНСТВУ, СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА, СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ И ИНТЕРНЕТ ЈАВНОСТИ СРБИЈЕ


Предмет: Ministarstvo finansija javni konkurs zapošljavanje rok od 15.11.2013 do 23.11.2013

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе и Интернет јавност Србије,


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић са јавних медија од 15.11.2013- године прекуцавају конкурс матичне куће ради информисања порезника да имају шансу пријављивања Матичном Министарству. Текст конкурса гласи:

МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА, на основу члана 54. Закона о државним службеницима („Службени гласник РС”, бр. 79/05, 81/05 – исправка, 83/05 – исправка, 64/07, 67/07 – исправка, 116/08 и 104/09), члана 17. став 1. и чл. 18. и 19. Уредбе о спровођењу интерног и јавног конкурса за попуњавање радних места у државним органима („Службени гласник РС”, бр. 41/07 – пречишћен текст и 109/09), оглашава јавни конкурс
– за попуњавање извршилачког радног места у Министарству финансија.
I Орган у коме се радно место попуњава:
Министарство финансија, Београд, Кнеза Милоша број 20.
II Радно место које се попуњава:
Радно место – начелник Одељења за стручно-оперативне послове, у звању виши саветник у Секретаријату Министарства – 1 извршилац.
Услови за рад на радном месту: стечено високо образовање из научне области правне или економске науке на студијама другог степена (дипломске академске студије – мастер, специјалистичке академске студије, специјалистичке струковне студије), односно на основним студијама у трајању од најмање четири године; положен државни стручни испит; најмање 7 година радног искуства у струци; знање рада на рачунару.
Стручне оспособљености, знање и вештине које се проверавају у изборном поступку: познавање прописа који регулишу систем државне управе – писмено путем теста и усмено; познавање делокруга Министарства финансија – усмено; познавање Закона о јавним набавкама („Службени гласник РС”, број 124/12) – усмено; вештине аналитичког резоновања и логичког закључивања, организационе способности и вештина руковођења – посредно, путем стандардизованих тестова; знање рада на рачунару– практичним радом на рачунару и вештина комуникације – усмено.
III Место рада: Београд.
IV Адреса на коју се подносе пријаве: Министарство финансија, 11000 Београд, Кнеза Милоша број 20, са назнаком „За јавни конкурс”.
V Лица која су задужена за давање обавештења: Зора Амановић и Радојка Јакшић, тел. 011/3642-665.
VI Услови за рад на радном месту: држављанство Републике Србије; да је учесник конкурса пунолетан; да учеснику конкурса раније није престајао радни однос у државном органу због теже повреде дужности из радног односа и да није осуђиван на казну затвора од најмање шест месеци.
VII Рок за подношење пријава: рок за подношење пријава је 8 дана и почиње да тече наредног дана од дана објављивања у „Службеном гласнику Републике Србије”.
VIII Докази који се прилажу уз пријаву на конкурс: пријава са биографијом и наводима о досадашњем радном искуству; оригинал или оверена фотокопија уверења о држављанству; оригинал или оверена фотокопија извода из матичне књиге рођених; оверена фотокопија дипломе којом се потврђује стручна спрема; оверена фотокопија радне књижице; оригинал или оверена фотокопија доказа о положеном државном стручном испиту за рад у државним органима; оригинал или оверена фотокопија доказа о радном искуству у струци (потврде, решења и други акти из којих се види на којим пословима, са којом стручном спремом и у којем периоду је стечено радно искуство).
Сви докази прилажу се у оригиналу или у фотокопији која је оверена у општини или суду.
Државни службеник који се пријављује на јавни конкурс уместо уверења о држављанству и извода из матичне књиге рођених, подноси решење о распоређивању или премештају на радно место у органу у коме ради или решење да је нераспоређен.
IX Трајање радног односа: радни однос се заснива на неодређено време.
X Место, дан и време када ће се спровести изборни поступак:
Са кандидатима чије су пријаве благовремене, допуштене, разумљиве, потпуне, уз које су приложени сви потребни докази и који испуњавају услове за рад на оглашеном радном месту, провера стручних оспособљености, знања и вештина, које се вреднују у изборном поступку и то: провера познавања прописа који регулишу систем државне управе – писмено путем теста, провера знања рада на рачунару – практичним радом на рачунару и провера вештине аналитичког резоновања и логичког закључивања, организационе способности и вештине руковођења – посредно, путем стандардизованих тестова, обавиће се почев од 5. децембра 2013. године, од 9,00 часова у Палати „Србија”, Нови Београд, Булевар Михаила Пупина број 2 (источно крило), у просторијама Службе за управљање кадровима, о чему ће учесници конкурса бити обавештени на контакте (бројеве телефона), које наведу у својим пријавама.
За кандидате, који успешно заврше писмену проверу познавања прописа који регулишу систем државне управе, проверу знања рада на рачунару и проверу вештине аналитичког резоновања и логичког закључивања, организационе способности и вештине руковођења, провера других стручних оспособљености, знања и вештина, наведених у тексту огласа о јавном конкурсу, биће спроведена у просторијама Министарства финансија, Београд, Кнеза Милоша 20, с тим што ће кандидати о датуму и времену бити обавештени на контакте (бројеве телефона), које наведу у својим пријавама.
НАПОМЕНА:
Кандидати који први пут заснивају радни однос у државном органу, подлежу пробном раду од 6 месеци. Кандидати без положеног државног стручног испита примају се на рад под условом да тај испит положе до окончања пробног рада. Кандидати са положеним правосудним испитом уместо доказа о положеном државном стручном испиту, подносе доказ о положеном правосудном испиту.
Неблаговремене, недопуштене, неразумљиве или непотпуне пријаве и пријаве уз које нису приложени сви тражени докази у оригиналу или фотокопији овереној у општини или суду биће одбачене закључком конкурсне комисије.
Овај оглас објављује се у „Службеном гласнику Републике Србије”, дневном листу „Политика” и на web страници Службе за управљање кадровима: www.suk.gov.rs. На web страници Службе за управљање кадровима, кандидати који конкуришу могу се упознати и са описом послова за наведено радно место.
* Сви изрази, појмови, именице, придеви и глаголи у овом огласу који су употребљени у мушком граматичком роду, односе се без дискриминације и на особе женског пола.

УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов Повереник Зоран Михаило Писковић желе успеха свим кандидатима.

С поштовањем, свако добро и здрави били,

Београд, Дана 16.11.2013. године
Повереник-Justitiarius,
Expert za javne finansije
Зоран Михаило Писковић

СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ ЦЕНТРАЛА БЕОГРАД-УСС
Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 119
тел. 011/3950-619 факс: 011/3953-429 е-мaile zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com URL adresa http://proglas.blogspot.com


0 коментара:

Постави коментар