Најновији чланци на покретној траци:

среда, 8. август 2012.

PORESKA UPRAVA REGIONALNI CENTAR KRAGUJEVAC 07.08.2012. OBJAVLJUJE JAVNU NABAVKU RADOVA














УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић
УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић

Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS

ЧЛАНСТВУ И СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА И СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ


Предмет: PORESKA UPRAVA REGIONALNI CENTAR KRAGUJEVAC- 07.08.2012. OBJAVLJUJE JAVNU NABAVKU RADOVA


Поштоване колеге и колегинице Пореске управе,

ДАНА 07.08.2012. ГОДИНЕ ЈАВНОСТ ПУТЕМ МЕДИЈА  ОБАВЕШТЕНА ЈЕ О СЛЕДЕЋЕМ БИТНОМ ДОГАЂАЈУ-ПРЕКУЦАВАМО:
 На основу члана 69. и члана 70. став 1. тачка 2. и члана 72. став 1. тачка 1. Закона о јавним набавкама („Службени гласник РС”, број 116/08 )
МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА
ПОРЕСКА УПРАВА
РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР КРАГУЈЕВАЦ
34000 Крагујевац, 27. марта 14

објављује
ЈАВНИ ПОЗИВ
за подношење понуда у отвореном поступку
за јавну набавку радова
за потребе Регионалног центра Крагујевац
за Филијалу Нови Пазар
редни број ЈН: 2Р/2012

I) Предмет јавне набавке су радови на испоруци и уградњи потребних делова – измењивача топлоте и друго, реконструкцији постојеће топлотне подстанице (примарни део) и мреже парног грејања у Филијали Пореске управе у Новом Пазару, за потребе Министарства финансија, Пореске управе Регионалног центра Крагујевац, Филијала Нови Пазар, редни број 2Р/2012.
Обим, структура и детаљан опис предмета набавке дати су у конкурсној документацији.
II) Право учешћа у поступку набавке по јавном позиву имају сви понуђачи који испуњавају услове из члана 44. Закона о јавним набавкама. Испуњеност услова доказује се достављањем доказа, сходно члану 45. истог Закона, прецизирани конкурсном документацијом, који се могу доставити и у неовереним копијама, а понуђач чија понуда буде оцењена као најповољнија је дужан да у року од три дана по пријему писаног позива достави оригинале или оверенe фотокопијe.
III) Критеријум за оцењивање понуда је најнижа понуђена цена.
Опис и вредносно изражавање критеријума за оцењивање понуда садржани су у конкурсној документацији.
IV) Увид у конкурсну документацију може се извршити у Порескoj управи, Регионалном центру Крагујевац, 27. марта 14, канцеларија 107 – I спрат, сваког радног дана од 9,00 до 15,00 часова.
V) На назначеној адреси из тачке IV у складу са чланом 31. Закона иста се може преузети, или затражити њено достављање поштом или е-мail-ом (захтев се доставља на факс 034/332-935 и мора да садржи назив фирме, адресу, контакт телефон, матични број и ПИБ).
VI) Понуде са приложеном документацијом достављају се поштом или непосредно на адресу: Министарство финансија, Пореска управа, Регионални центар Крагујевац, 27. марта 14, соба 129 у запечаћеној коверти са назнаком: „Понуда за јавну набавку радова, 2Р/2012, за Филијалу Нови Пазар – не отварати”, најкасније 30. дана од дана објављивања јавног позива у „Службеном гласнику РС”, до 12,00 часова, односно на дан отварања понуда до 12,00 часова. На полеђини коверте је неопходно навести назив и адресу понуђача, као и име особе за контакт и телефон.
VII) Понуде ће бити отворене у 12,15 часова 30. дана од дана објављивања јавног позива у „Службеном гласнику РС”, у просторијама Пореске управе Регионални центар Крагујевац, 27. марта 14, у великој сали (приземље). Отварање понуда је јавно. Присутни представници понуђача, пре почетка јавног отварања понуда, морају комисији наручиоца поднети пуномоћје за учешће у поступку отварања понуда. Уколико рок за достављање понуда, односно отварање понуда истиче на дан који је нерадан, као последњи дан наведеног рока сматраће се први следећи радни дан. Благовременост понуда ће се ценити на основу датума и времена пријема понуде од стране наручиоца. Неблаговремене понуде наручилац по окончању поступка отварања понуда, неотворене враћа понуђачима.
VIII) Наручилац ће одлуку о избору најповољније понуде донети у року од 30 дана од дана отварања понудa, уколико се стекну законом прописани услови.
IX) Понуда мора да садржи све податке који су наведени у конкурсној документацији.
Понуде се сачињавају према упутству, на обрасцима који се дају у конкурсној документацији.
Понуде са варијантама нису дозвољене и свака понуда такве врсте биће одбијена.
Понуђач је дужан да своју понуду да у свему према захтевима наручиоца, који су садржани у конкурсној документацији, а која је предмет јавне набавке. Понуда мора бити јасна и недвосмислена, откуцана или читко исписана и оверена печатом и потписом овлашћеног лица понуђача.
Цена у понуди мора бити изражена у динарима, без ПДВ-а.
Наручилац задржава право да у случају додатних потреба за радовима који нису били укључени у првобитну набавку, а који су због непредвидљивих околности постали неопходни за извршење Уговора о јавној набавци, под условом да се Уговор закључује са првобитним понуђачем, и да укупна вредност додатних радова није већа од 25% од укупне вредности првобитно закљученог уговора, спроведе додатну набавку у преговарачком поступку без објављивања јавног позива сагласно члану 24, став 1. тачка 7. Закона.
Наручилац наводи могућност да смањи своје захтеве уколико дође до смањења расположивих средстава одобрених за финансирање предмета набавке.
Наручилац ће донети одлуку о обустави поступка јавне набавке уколико не прибави најмање једну исправну и одговарајућу понуду, а може одустати и уколико прибави најмање једну исправну и одговарајућу понуду, која буде оцењена и одбијена као неприхватљива.
Наручилац обавештава да може обуставити поступак јавне набавке или смањити потребе за предметом набавке из објективних и доказивих разлога, који нису могли бити предвиђени у време покретања поступка и уколико не буде било довољно средстава за реализацију набавке.
X) Додатна обавештења и информације у вези са преузимањем документације заинтересовани могу добити од Радице Грковић на телефон 034/332-935 радним даном у периоду од 9,00 до 15,00 часова, а лица задужена за додатне информације у вези са извођењем радова су Предраг Андријевић, контакт телефон 034/331-635, Тоша Ђорђевић и Александар Јовановић, контакт телефон 034/332-935. 27982


ЗАКЉУЧАК

 УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић желе успешну набавку напред наведених радова ради општег добра и напретка како инвеститора тако и свих понуђача.



С поштовањем, свако добро и здрави били,

БЕОГРАД, ДАНА 08.08.2012. године

Повереник-Justitiarius-Justicijar,

Зоран Михаилов Писковић с.р.



0 коментара:

Постави коментар