Најновији чланци на покретној траци:

среда, 15. август 2012.

ZAPOŠLJAVANJE I POSAO U PORESKA UPRAVA SRBIJE OD 15.08.2012













УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
 Sindikat Poreske uprave Centrala Beograd-USS

ЧЛАНСТВУ И СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА И СВИМ ЗАПОСЛЕНИМ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ


НАСЛОВ: ZAPOŠLJAVANJE I POSAO U PORESKA UPRAVA SRBIJE OD 15.08.2012


ЗДРАВО!

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе,

Данас 15.08.2012. године прочитао сам доле цитирани Конкурс за запошљавање нових порезника Србије. Прекуцао сам тај текст и објављујем га јавно:

Рок за подношење пријава је 8 дана и почиње да тече наредног дана од дана објављивања у „Службеном гласнику Републике Србије"-незванично објављено у медијима 15.08.2012

РЕПУБЛИКА СРБИЈА 
МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА И ПРИВРЕДЕ
 ПОРЕСКА УПРАВА 
Београд

На основу члана 54 став 1 Закона о државним службеницима („Сл. гласник РС", бр. 79/05... 104/09) и члана 169 б став 1 Закона о пореском поступку и пореској администрацији („Сл. гласник РС", бр. 80/02...2/12), оглашава

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОПУЊАВАЊЕ ИЗВРШИЛАЧКОГ
РАДНОГ МЕСТА У МИНИСТАРСТВУ ФИНАНСИЈА И ПРИВРЕДЕ ПОРЕСКА УПРАВА

I Орган у коме се радна места попуњавају:
Министарство финансија и привреде, Пореска управа, Београд, Саве Машковића 3-5

II Радно место које се попуњава:

1. Шеф одсека, у звању виши порески саветник-остале функције у Министарству финансија и привреде, Пореска управа, Централа, Сектор за људске ресурсе, Одељење за образовање, Одсек за припрему и реализацију обуке, према условима за радно место под редним бројем 219 Унутрашњег уређења и систематизације радних места у Министарству финансија-Пореска управа 

1 извршилац

Опис послова: руководи радом Одсека, руководи радом група у регионалним центрима, планира и прати рад пореских службеника у Одсеку, стара се да се верификовани материјали за обуку припремљени према Плану обука благовремено умноже, односно одштампају и доставе центрима за образовање, координира организационо-техничке и остале услове обуке са центрима за образовање, координирање планова и програма обука, после сваке обуке, на основу посебних извештаја руководилаца група за образовање, саставља обједињени извештај о реализацији сваке обуке и преко начелника Одељења доставља га помоћнику директора и самосталном извршиоцу, сачињава збирне извештаје о резултатима тестирања и евалуацијама обуке, припрема нацрте решења о одређивању ментора за приправнике, води досије о обуци приправника, саставља збирни извештај о мишљењима ментора у вези са стручним оспособљавањем приправника за самосталан рад у Пореској управи, одговоран је за благовремено креирање обука у ТРМС у складу са корисничким правима и израда других извештаја по налогу начелника Одељења, формирање и вођење каталога документације Пореске управе, обавља и друге послове по налогу начелника Одељења.

Услови за рад на радном месту: стечено високо образовање из научне, односно стручне области у оквиру образовно-научног поља друштвено-хуманистичких наука на студијама другог степена (дипломске академске студије-мастер, специјалистичке академске студије, специјалистичке струковне студије), односно на основним студијама у трајању од најмање 4 године; положен државни стручни испит; најмање 7 година радног искуства у струци; оспособљеност за рад на рачунару; познавање енглеског језика, поседовање организационих и руководећих способности.

Стручне оспособљености, знања и вештине које се проверавају у изборном поступку: познавање Закона о пореском поступку и пореској администрацији-усменим путем, разговором са кандидатом.

III Место рада:
За наведено радно место, место рада је Београд.

IV Адреса на коју се подносе пријаве:
Министарство финансија и привреде, Пореска управа, Централа, Београд, Саве Машковића 3-5, са назнаком: „За јавни конкурс".

V Лице које је задужено за давање обавештења о конкурсу:
Драгана Зарић, број тел. 011/3953-437, Министарство финансија и привреде, Пореска управа, Централа


Услови за рад на радном месту:
држављанство Републике Србије; да учеснику конкурса није престајао радни однос у државном органу због теже повреде дужности из радног односа и да није осуђиван на казну затвора од најмање 6 месеци.

Рок за подношење пријава на конкурс:
Рок за подношење пријава је 8 дана и почиње да тече наредног дана од дана објављивања у „Службеном гласнику Републике Србије".

Докази који се прилажу уз пријаву на конкурс:
- пријава са биографијом и наводима о досадашњем радном искуству;
- оригинал или оверена фотокопија уверења о држављанству;
- оригинал или оверена фотокопија извода из матичне књиге рођених;
- оверена фотокопија дипломе којом се потврђује стручна спрема;
- оверена фотокопија радне књижице;
- оригинал или оверена фотокопија доказа о положеном државном стручном испиту за рад у државним органима;
- оригинал или оверена фотокопија доказа о радном искуству у струци;
- оригинал или оверена фотокопија сертификата или другог доказа о знању енглеског језика.
Напомене:
За наведено радно место, радни однос се заснива на неодређено време. Кандидати који први пут заснивају радни однос у државном органу, подлежу пробном раду од б месеци. Кандидати без положеног државног стручног испита примају се на рад под условом да исти положе до окончања пробног рада. Кандидати са положеним правосудним испитом уместо доказа о положеном државном стручном испиту, подносе доказ о положеном правосудном испиту. Пријаве уз које нису приложени сви потребни докази, у оригиналу или фотокопији овереној у општини или суду, као и непотпуне и неблаговремене пријаве , биће одбачене.

КОМЕНТАР

 УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД и њихов повереник Зоран Михаилов Писковић желе успеха свим кандидатима!




С поштовањем, свако добро и здрави били,

БЕОГРАД, ДАНА 15.08.2012. године


УЈЕДИЊЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ
-СИНДИКАТ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ БЕОГРАД
Београд, ул. Саве Машковића бр.3-5
Повереник-Justitiarius-Justicijar,
Зоран Михаилов Писковић с.р.

Контакт тел.011/3950-619
Internet prezentacija na:http://www.proglas.blogspot.com


0 коментара:

Постави коментар