Најновији чланци на покретној траци:

среда, 16. новембар 2011.

GODIŠNJICA SMRTI ZORAN ĆIRICA PREDSEDNIK SINDIKATA PORESKА UPRAVA FILIJALA KRALJEVO NEZAVISNOST



ЧЛАНСТВУ И СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА


Предмет: Тужно сећање на покојног Зоран Ћирицa из Краљева


Поштоване колеге и колегинице Пореске управе,

Недавно се навршила година дана од дана смрти Нашег уваженог колеге Зорана Ћирице запосленог у Пореској управи Филијала Краљево. Радио је на пословима канцеларијске контроле  у звању порески саветник.

Прецизности ради Зоран Ћирица је преминуо у Краљеву 02.11.2010. године. Када смо чули за тај тужан моменат сви смо били у шоку од туге и жалости због овога губитка. Убрзо се десио и катастрофални земљотрес у Краљеву тако да је овај тужан догађај био помало незабележен од стране његових колега и нас Његових сабораца ПОСРЕДСТВОМ медија и интернет сајбер гласила.

Ради се о истакнутом Синдикалцу –Председнику Синдиката Пореске управе филијала Краљево ''Независност''. Уважени Зоран Ћирица је један од оснивача Синдиката Пореске управе-филијала Краљево ''Независност'' и био је истакнути борац за радничка права. Учествовао је на конгресима Гранског Синдиката управе, правосуђа и полиције ''Независност'', када је својом визијом и саветом много помогао Синдикату Пореске управе ''Независност'' да се храбро експонира и крене у отворену и транспарентну синдикалну борбу и акцију.

Упознао сам га давне 2000. године и од тада смо често расправљали о радничким правима. Посебно смо анализирали ту ''инертност и незаинтересованост'' запослених у Пореској управи за ''плурализам Синдикалних покрета и мишљења'' у Пореској администрацији Србије.

Овим путем изражавамо саучешће породици Зорана Ћирице из Краљева, због великог породичног губитка и то супрузи Марини Ћирици, сину Александру Ћирици и његовом рођеном брату Миди Ћирици.


Вечан му помен био- Вјечнаја памјат Синдикалном другу нашем Зорану Ћирици из Краљева!

С поштовањем,
Повереник,

Зоран Писковић с.р.


Е Д И Т О Р

Синдикат - Министарства финансија - Пореска управа Централа ''Независност''-Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 102 -Повереник- тел. 011/3950619 – факс: 011/3953429 е-мale zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com
URL adresa http://proglas.blogspot.com –линк www. gsupipnezavisnost.org.rs ТЈ. www.sidikatporeske

Наш Си./Бр. Сл. од 16.11.2011. године

Достава извршена Интернетом: - http://proglas.blogspot.com i
-press@poreskauprava.gov.rs
-milan.dumic@poreskauprava.gov.rs

Sindikat Poreske uprave Centrala ''Nezavisnost'' poverenik Zoran Pisković: Obaveštava

 А сад пар фотографија Краљева у коме је јуначки живео и упокојио се велики синдикални борац Зоран Ћирица

У овим зградама Града Краљева и бивше СДК је марљиво радио колега Зоран Ћирица

а на Главном тргу Краљева смо се често сусретали и опширно дискутовали о радничком покрету Србије. Причали смо и о демократији као облику живота. Доста сам тога о демократији тада научио од мога колеге Зорана Ћирице!


Ово здање је много волео прво као Музеј али и као некадашњу школу. Рекао ми је једном приликом да га архитектура ове школе одушевљава!
Напомињем да је колега Зоран Ћирица био истакнути члан органа црквених општина Краљево, што је код мене изазивало посебно поштовање према том брату у Христу, тим пре што је посебно волео Цркву Свете Тројице
 у Краљеву!
 

Често пута смо се сретали овде испред конака Светог Охридског Благовесника и Жичког Духовног Орла Николаја Велимировића када смо дуго разговарали о питањима Православља. Изванредно је добро познавао нашу Православну философију и Богословље....пар пута ми је давао на читање ''Теолошке погледе''......

ВЕЧАН ТИ СПОМЕН БИО БРАТЕ ЗОРАНЕ ЋИРИЦА И ЛАКА ТИ ЗЕМЉА БИЛА.АМИН ГОСПОДЕ!

0 коментара:

Постави коментар