Најновији чланци на покретној траци:

среда, 9. новембар 2011.

POREZNICI SRBIJE SU USPEŠNO ODSLUŠALI DRUGI SEMINAR JOS-PU U KLADOVU SINDIKAT PORESKE UPRAVE NEZAVISNOST


ЧЛАНСТВУ И СИМПАТИЗЕРИМА НАСЛОВНОГ ПОВЕРЕНИШТВА 

Предмет: Обавештење о животу и раду Пореске управе Србије 

Поштоване колеге и колегинице Пореске управе, 


Prenosim sledeći aktuelni natpis bez cenzure, komentara i filtriranja, а u cilju objektivnog obaveštavanja članstva i svih zaposlenih Poreske uprave o aktivnostima iz života i rada ove Institutucije od posebnog društvenog značaja: 

Tekst glasi:
’’ Održan II.Seminar JOS-PU u Kladovu

Kladovo | Hotel "Đerdap" | 03.-05.11.2011.


Kladovo i hotel „Đerdap“ i ove godine, u periodu od 03.-05.11.2011. godine, ugostili su više od 300 poreznika iz svih krajeva Srbije, kao i predstavnika menadžmenta PU i gostiju-predavača, na seminaru u organizaciji JOS Poreske uprave, posvećenom budućoj reformi ovog državnog organa. Dobra organizacija, odlična usluga ljubaznog osoblja hotela i uslovi boravka, kvalifikovani predavači i aktuelna tema – u najkraćem bi bio izveštaj sa ovog, drugog po redu seminara JOS Poreske uprave Srbije. U tematskom delu, svoja izlaganja su prezentovali Njegoš Potežica (predsednik Sindikata uprave Srbije), mr.Svetislav V.Kostić (profesor Pravnog fakulteta u Beogradu), mr.Zoran Vasić (pomoćnik dir.PU Sektora za obrazovanje i komunikaciju), Mirko Kulić (profesor na Megatrend univerzitetu), Suzana Mitrović (CVPO) i Milan Dumić (predsednik JOS PU).
Na kraju, zajednička želja svih onih koji su prisustvovali ovom seminaru je da ovaj vid okupljanja poreznika iz svih delova Srbije postane tradicionalan, što je inače praksa u savremenim poreskim upravama iz okruženja i Evrope.
Slike sa seminara možete pogledati u foto-galeriji.’’
Prezenuju se neke slike iz foto-galerije:















С поштовањем,
Повереник, 
Зоран Mихаило Писковић с.р. 

Е Д И Т О Р 
Синдикат - Министарства финансија - Пореска управа Централа ''Независност''-Београд, Ул. Саве Машковића бр 3-5 соба 102 -Повереник- тел. 011/3950619 – факс: 011/3953429 е-мale zoran.piskovic@poreskauprava.gov.rs или zpiskovic@gmail.com
URL adresa http://proglas.blogspot.com –линк www. gsupipnezavisnost.org.rs ТЈ. www.sidikatporeske 
Наш Си./Бр. Сл. од 09.11.2011. године 
Достава извршена Интернетом: - http://proglas.blogspot.com i
-press@poreskauprava.gov.rs
-milan.dumic@poreskauprava.gov.rs 
Sindikat Poreske uprave Centrala ''Nezavisnost'' poverenik Zoran Pisković: Obaveštava 
***

0 коментара:

Постави коментар